Rubrik

Jag har tröttnat..

Hejsan bloggen! Åh vad jättetöntigt det där lät, men är man töntig så är man. Här sitter jag iallafall, eller sitter och sitter. Ligger i sängen iallafall. Och är hungrig, ovanligt. Jag är faktiskt typ alltid hungrig för er som inte visste. Intresseklubben antecknar? Ingen överdrift där faktiskt, jag har en vana att överdriva saker liiiite.

Idag har det varit en myspys dag på en brygga med Frida och massa annat trevligt folk. Som jag inte träffat förut faktiskt, eller inte alla, men alla utom typ två. Jaa, så där satt vi. Solade, badade, solade och badade. Det var asvarmt i vattnet, Frida hade iochförsig lovat det innan, men hon har väl också en tendes att överdriva. Men jag blev inte besviken! Senare drog vi och åt på Presto också med några efter jag och Frida åkt hem en sväng och besviket märkt att ingen mat fanns där. Så då drog vi dit istället. Och jag åt halva min lilla meny. Så hungrig var jag, trots att jag 10 minuter tidigare varit sjukt hungrig. Konstigt det där. Och nu vill jag inte dra till Badberget, undra varför? Jag vet varför, det vet inte ni. Suck on that.

Fick ett kul sms från Sebbe inatt också. Tyvärr så fick jag bara halva. Men det var kul ändå, saknar honom typ lite grann jättemycket nu faktiskt. Jag vill också vara utomlands.

Kul inlägg det här eller? Imorron ska jag iallafall vara med Hanna efter hennes jobb. Och innan det har jag ingen aning. Blir väl antagligen sola sola sola. Jag ska vara brunare är grabbsen när dom kommer hem. Så det så. Men nu alla coola katter, ska jag faktiskt göra något annat än att sitta framför datorn och skriva i min blogg och läsa alla andras.
Puss på rumpan / Andreaaa

Länge sen?

Tjolahopp, här sitter jag och klockan är två på natten, kulkul. Kom hem för runt en halvtimme sen efter åtta(?) timmars barnvaktande.. Trots att det inte var så mycket att göra är jag riktigt trött, så trött så att jag höll på att sätta ansiktskräm på tandborsten. Bra tomat ;D

Har hunnit med mycket dom här dagar, varit med Frida hela tiden typ. Och idag gick jag upp tidigt (halv nio) för att åka och träna, jag tänker inte sluta under sommaren! Sen drog jag till Fågelöudde med Frida och Lina efter ett tag. Vi kom dit, hann vara där i typ 20 minuter och sen drog dom iväg och hämtade två till medan jag låg och solade själv i nästan en timme. Sen badade vi och jag lyckades bli i puttad med både t-shirt och solglasögon på. Trodde ingen skulle putta i mig då.. Men jag hade feeeel.

Kom hem, fixade lite och gick iväg och var barnvakt i tusen år. Det var faktiskt riktigt tråkigt och jag höll på att somna eftersom barnen sov och jag satt och kollade på tv i flera timmar.. Men ajaja, imorron är det en ny dag och imorron kväll ska jag träffa Hanna som kommer hem från landet, wiieee! På dagen vet jag inte riktigt vad jag hittar på, men det löser sig. Nu ska jag äntligen sova!

Men grattis, nu har fåglarna börjar kvittra ute och jag tänker på en sak Matte sa förut haha! Och juste GRATTIS till en annan Matte som faktiskt fyller år idag (igår).
Godnattpuss / Andreaaa

Jobbdag 5

Tjennaa! Har avslutat min första femte dag på jobbet, en aning roligare idag.
Lunchade med Emelie på ett sushi i närheten, det var jätte kul! Mycket roligare än de andra luncharna då jag suttit högst upp på terassen själv och solat.
Om en och en halvtimme sitter jag på tåget upp mot landet, kom rätt överaskande eftersom det var planerat att jag skulle stanna hemma själv i helgen. Men nej, denna helg ska jag dra mig upp, sola och bada! Det är tydligen över 20 grader i vår lilla sjö, så det ska bli mer än grymt, maha! Äntligen riktig sommar! Jag får tillfälle att inviga mina nya bikinisar, woho ?
Det var också planerat att jag och Andrea skulle hänga i helgen, jag skulle bland annat förgylla hennes tråkiga barnvaktning genom att komma dit och leka lite, men nu blir det inte så :S
Men jag säger att nästa helg är jag hemma! Och då ska jag ha fullt upp med en massa! Jag ska vara så upptagen att jag inte får någon ro alls att sätta mig ner. Inte stressad men jag vill ta vara på mitt sommarlov! När jag jobbat i två veckor, suttit inne vid 75 miljoner datorer medan alla andra ligger ute någonstans vid något badställe och solar så förtjänar jag att få vara ute hela natten nästa helg :D yesyes!

Men nu måste jag dra, tänkte att jag skulle hinna med att packa också! För det kan vara smart!
BYEBYE
/Hannaaa

Hejhejhej

Sitter hemma nu kom hem för ett tag sen. Här ska vi ha grillparty med min familj, Frida och hennes pappa ikväll. Det kommer bli myspys. Sen ska vi väl dra ut eller något :)
Skriver senare om dagen för Frida ska sova här och vi ska kolla "Mary Poppins" maha! Men här får ni en bild.



Peace out
/ A

Underbara Stockholm

 

Här har jag suttit i minst två timmar med Hannie ikväll. Innan det gick vi lite på H&M på jakt efter bikinis och jeansshorts på rean, sen gick vi och köpte oss varsin stor muffin och tog med den till en brygga på strandvägen. Och där satt vi. Riktigt mysigt, och det är ju så sjukt fint! Varför vill jag flytta utomlands? Jag bor ju i världens finaste stad redan.
 
Innan det har jag varit vid Kottlasjön med Frida, Lina och Jegham och solat och badat. Det var riktigt skönt, skönt att sitta någon annanstans än hemma och sola. Och bada också! Innan det satt jag hemma och solade lite och så kollade jag och sökte några jobb, så jag får hoppas på iallafall något svar. Vill ha ett jobb!

Men nu alla sötungar ska jag nog gå och lägga mig tror jag.
Puss på rumpan från A

Jobbdag 3

Godmorgon! Sitter här trött på jobbet och har vid detta tillfälle inget att göra, mina uppgifter är klara och mina handledare försöker hitta något nytt till mig att göra. Så jag har en liten rast här sålänge tills jag får något att göra.
Hellst av allt vill jag bara dra med mig ut hela skrivbordet med datan och hela köret åka upp till terassen och bättra på brännan!
Nu med min mobil och min varma chocklad jag hämtat försöker jag förgäves smsa folk som förhoppningsvis svarar. Men alla verkar sova.
Vad är tiden på Malta nu? Försökte smsa Marcus, men han svarar inte heller..

Nu har min handledare hittat en uppgift åt mig, så ha det bra i solen idag. I helgen ska jag banne mig få färg, jag tänker våldgästa Andrea och sola där! (Ensam hemma i helgen också, thank god)

Hej!

Hej! Klockan är ungefär tjugofem över nio och jag har gått omkring här hemma i flera timmar nu utan att hitta något att göra. Ni vet de där små perioderna man har då man går runt och är jätte sugen på någonting, man går i skafferiet tusen gånger om bara för att se om man missat något bakom någon burk av något. Alltså sugen på något men inte kan sätta ordet på vad man är sugen på, exakt så är det för mig nu. Förutom att jag är proppmätt och att jag menar att för mig känns det som om det finns något här omkring mig som är roligt och väl anpassat efter mitt humör som jag vill göra, men jag hittar det inte! Haha..så det blir lite små promenader runt genom hela lägenheten för min del.

Så otroligt synd att jag jobbar dessa dagar då verkligen solen ligger på som mest, jag och några andra jobbande på jobbet satte oss på takterassen högst upp i byggnaden, så otroligt härligt men så otroligt hett! Man mår ju nästan lite dåligt när mantänker på all den bruna färgen man går miste om.
Äsch jag får ta igen det senare under lovet!
Jag fick sluta en kvart tidigare idag pga. jag är så otroligt snabb. Jag åkte hem svängde förbi ett konditori köpte med mig tre wienerbröd och satte mig på bussen igen tillbaka för att komma hem till farmor och farfar på söder. Tänkte överraska dem med lite fika! Hihi
Fick precis när jag skulle gå förskott på mina sommarjobbs pengar från mitt lilla sommarjobb på landet, så nu jävlar ska jag på fullaste allvar börja spara till mina käraste skor jag sett! :D
Juste chockande nog så tillåter min mami mig att köpa dem. Lycka.

Jag känner att ni som har noll koll inte fattar något. Så jag drar tillbaka till mitt underhållande tidsfördriv jag hade innan jag började skriva
/Hanna

Sol sol sol

Hejhejhej!
Idag har jag suttit med min iPod och lyssnat på spellistan Oldies halva dagen, samtidigt har jag suttit och skrivit lite i en bok och bestämt mig för att göra en bok med alla mina planer och mål i livet. Den kommer bli lite som en klippbok.
Andra halvan av dagen har jag legat på en handduk, solat, lyssnat på Lars Winnerbäcks Elegi och tänkt på sommaren och livet. Underbart väder idag också ju!

Just nu sitter jag med en dumleklubba i munnen och försöker komma på när mamma sa att maten skulle vara klar.. Jag får ringa och fråga helt enkelt.
Pusshej!

Sol och planering

 

 





Massa fina bilder från idag, sjukt härligt väder! Jag och Hanna har suttit vid vattnet och planerat flera år framåt, allt från halloween till utomlandsresor och födelsedagsfester. Vi har också, som Hanna skrev, bestämt oss för att börja va lite mer spontana och göra saker vi känner för just då. Leva livet helt enkelt! :)

Peace and love / A

Jobbdag 1

Som rubriken lyder hade jag min första dag på sommarjobbet idag. Inte för kul, lite utfryst är jag, haha!
Nejmen seriöst, ingen pratade ju med mig, de alla endast och snackade om jobbet med sina arbetskollegor. Ingen diskussion de kan dela med sig av till mig direkt.
Hur som hellst förgyllde Andrea min dag senare när jag slutat. Vi drog oss mot stan där jag köpt ett par nya skor, smink och en tröja :)
Vi strävade omkring och gjorde egentligen ingenting till en början, då vi senare vi begav oss ner mot norrmalmstorg och ännu lite längre bort där vi först satte oss vid vattnet och pratade om alla våra sjuka idéer vi har planerat tre år framåt!
Vi vart lite smått sugna på mat, mc donalds som igår vart grejen :P Efter ett pinsamt moment från min del, förvirring och instormandes poliser tog vi våra fulla magar oss tillbaka till vattnet, lade oss ner och solade, eller något liknande.
Vi kom båda fram till att vi ska börja göra vårt liv mer galnare och unikt, leva livet liksom. Våga ta chanser! Haha. Som att vi helt random skulle hoppa på djurgårdsbåten i brist på annat att göra och bara hoppas på att man kommer tillbaka. Thats how we want it!

Nu är jag hemma sjukt sliten och trött efter min jobbiga dag på jobbet. Så det blir i säng tidigt idag så att jag orkar med morgondagen lika mycket som idag!
Jag sitter nu bara framför datan och uppdaterar min iphone, finally kommer man kunna ta emot mms! :D

Aja, see ya!

PS: Håkan H. glöm inte att betala dina djurförsäkringar, HAHA jag har koll på dig!

/Hanna

Onödigt

PS.
Hanna, I like att vi har fått en gästbloggare! Haha, vi får försöka få några andra att blogga lite åt oss också :) Tror du vi kan hitta någon frivillig?
Byebyeeeeeee <3

Tillbaka i Sverige

Men tjenahej, nu är det Andrea här, som är tillbaka från midsommarfirandet på Åland med min sjuka släkt. Har ni saknat mig? Jag har iallafall haft riktigt roligt, det är helt sjukt vad min släkt är cp, jag skulle kunna säga det tusen gånger om och ni skulle ändå inte fatta. Så därför tänkte jag ge några exempel på vad vi har hunnit med under dessa fyra dagar. 

- Suttit ute och grillat, även den dagen det regnade.. Vi satt alla där med varsitt paraply och filtar och allt möjligt. Några använde även paraply de dagar det inte regnade..
- Haft 5-kamp innehållande tårtkrig (med ansiovis-tårta) där jag blev mulad med tårta!
- Kollat när alla småkillar, grabbar och gubbar dansat runt midsommarstången..
- Bastat, chockats över min pappa och hans kusin när dom höll på att brinna upp i bastun pga. för mycket vatten på agregatet.. Typ två hinkar. även lyssnat när dom snackat finska.
- Sett min sysslings pojkväns reaktion när han fick träffa hela släkten för första gången. Förvarningen "Lite speciella" räckte inte riktigt för att han skulle förstå haha!
- Fått tjugo myggbett på benen under natten.. Det kliar som fan.

Det är lite av vad jag hunnit med under dessa fyra dagar. Min skog äger Jakobs skog ;) Menmen, idag tog vi båten hem och sen tog vi en två timmars omväg förbi mormor och morfar. När vi åkte förbi Arlanda och såg massa flygplan blev jag liteee deprimerad eftersom idag åkte grabbsen och jag och Hanna sitter kvar här hemma i Sverige. Bajs, jag är lite sur på mina föräldrar. Aja, fick träffa Hanna idag efter typ en vecka, det va kulkulkul! Vi tog en tur till donken, what else? Och sen begav vi oss hem igen efter några timmars(?) pratande.
Imorron då. Jag har inget jobb att oroa mig över som Hanna utan ska istället sola eftersom det ska bli finfint väder! Sen på kvällen tror jag att jag och bebisen skulle dra oss emot stan och sätta oss vid vattnet, myspys. Men vi får se imorron!

Pusselipuss ♥
/ A

Home sweet home

SÖNDAG.
Hejhejhej! Nu ska jag alldeles strax dra mig till tunnelbanan för att möta Andrea på Centralen, kanske blir det någon slang av tröstshopping för mig för att alla grabbsen nu är ovanför mark påväg till malta utan mig och Andrea. Ja asså dvs. om Åhléns har öppet x) Annars får jag deppa och bli glad på något annat sätt.
Hahaha, om nu inte jag och Andrea som vi snackat om letar flygbiljetter och hotell idag till Malta, reser ner och överaskar dom! FY FAN vad kul det skulle vara :D:D

Åh juste, jag har fått ett till sommarjobb i sommar! Grymt! Ni hittar mig på ett café tillsammans med Veronica ute i skärgården de jobbdagarna :D

Nej nu ska jag börja bege mig ut, Andrea ringde precis och sa att hon var på Ropsten så det blir perfekt om jag också måste hinna packa min väska med allt jag  behöver. Det är mycket, not.

Peace out
/H


Follow me & I'll follow you

Tjabba!
Klockan var strax efter tio då jag vaknade av ett knarrande golv då Veronica gjorde något? Pigga och glada satte vi oss och pratade lite och sedan fastnade Veronica som vanligt i mina iphones spel samtidigt som jag fastnade i hennes tidningar.
Sen har det inte hänt så mycket mer idag, haha, mest har vi slöat och självklart solat! Sommaren kollade fram några timmar på förmiddagen då vi låg och pressade på studsmattan.
En aning mörkare hudton har jag nog fått allt, tror jag om jag inte inbillar mig.
Veronica har också själv lekt spott-prickning, HAHA! (Jag är nog död efter hon läst det där).
Vi har ätit jordgubbar med glass, lyssnat på Veronicas skiva och nu ska vi kolla på I am legend igen, fast den andra variationen med annat slut. Vi hoppas på lyckligare slut där så man slipper tårögda ögon denna gång ;P

/Hanna

Midsommardagen

Godmorgon eller mer godeftermiddag kanske!
Just nu sitter jag i vår gäststuga och väntar på att Veronica ska bli klar i duschen.
Gårdagen bestod som sagt av skoj, sång och vanligt firande typ. Sånger på finska, japanska, gotländska och hela det köret. Galet med andra ord.
Veronica och jag drog vidare hemåt strax efter elva nöjda och glada över våra presenter. HAHA.. "absolut summer hits tvåtusenÅTTA"
Presenterna höjde vårt humör från noll då någon tagit de två sista tårtbitarna vi satt och suktade efter och planerade att äta senare på kvällen till hundra.
Vi kom hem, satt på en film i och kollade på I am legend. Sen vart det sängdags vid tre. Frågan är vad fan vi egentligen gjorde från elva till tre, en film är ju knappast så lång liksom?
Jag vet att Veronica dödade en fet spindel åt mig och jag försökte förgäves hitta tågbiljetter hem så att jag kan träffa Marcus idag. Men de var alldeles för dyra bara för att det typ är midsommardagen eller något, många vill hem.
Dessutom så säger han ju typ nu att han inte kan, så det blir nog imorgon jag kommer hem. Då blir det Andrea :D:D

Jaja, nu ska vi förhoppningsvis ut och sola på studsmattan och bli bruna. 

Ha en bra dag! /Hanna

Midsommarafton

Tjaaa!
har äntligen bakat klart efterrätten tills senare ikväll. Hoppas trots komplikationer under bakningen att den gör lika mycket succé nu som på skolavslutningen ;P
Snart om en stund ska vi över till farmor och farfars stuga tillsammans med en massa andra familjer från området så ska vi ha en femkamp som traditonen lyder med pilkastning, "klämma påsen"..osv.
Tidigare idag åkte Veronica och jag två vändor med moppen fram och tillbaka och slängde sopor, skrattade hejdlöst åt samma familj som vi åkte förbi fyra gånger och hade allmänt roligt.
Vi tog sist moppen ner till ängen där alla från området, deras släkt och familjer stod och köpte lotter, sjöng och dansade kring midsommarstången. Veronica och jag drog rätt snabbt när vi insett att pengarna vi la på lotterna inte skulle ge oss några fina vinster alls. Jätte knäppa priser... Som en skjorta?

Senare efter femkampen blir det mer sång och galenskap, mahah!.. yesyes
Men nu måste vi dra för att hinna till första grenen i femkampen vafan! :D
Ha en bra midsommar!
/Hanna

Veronica gästbloggar


Veronica och Hanna i Kungsberget 2007.

Förord från Hanna: ÄNTLIGEN en vän som vill gästblogga Andrea Mahaha!

Veronica:  Tjaaa! Nu är jag finally här på Hannas land. Tågresan hit  var förfärlig eftersom min mamma inte hade bokat någon sittbiljett. Så jag var tvungen att flytta runt hela tiden eftersom det kom folk som hade plats där jag satt. Men nu är jag i alla fall här. Bara så att ni vet så tvingar Hanna mig att skriva det här, sitter i skrivandes stund med en skarp laddad pistol mot tinningen. Är under stor press och vet inte vad jag ska skriva... Det är mycket jobbigt just nu. PANG!! (Hanna sköt)...

Hemmafrun har ordet

Förr sysselsatte jag mig med odling(?), nu är det bakning som is the shit. Nu blir Andrea stolt över mig :)
Jag som snackat om att jag ska bli bättre i köket fick världens tillfälle nu när mamma är för förkyld för att ställa sig och baka en västerbottenpaj tills imorgon, jag tog chansen.
MAHA... Råkade slänga i lite för mycket av allting i smeten till botten, men vad gör det? För då är det ju jag som äter ur skålen när den är färdig!
Jag har dessutom tagit mig tid att rengöra Emmas data, den var äcklig! =/

Klockan fyra åker jag in mot "stan" för att hämta Veronica som kommer med tåget, beroende på hur vädret ser ut när hon kommer så får vi se vad vi hittar på.
Jag har iallafall (nu blir Andrea stolt igen) köpt ingredienser till en tårta som också ska stå klar imorgon, då tänkte jag om det fortsätter regna till kvällen kan vi två stå inne och baka den.
Annars pratade vi lite om att parta med moppen lite runt här omkring, göra tanterna förbannade för att jag inte håller mig kring fartgränsen (haha). Om inte det får vi hitta på något annat, ett alternativ är ju att ta ut min kanot, HAHHHAHAHAHA!..Andrea XD
Nä inte det.


Juste Andrea är på Åland nu tills på söndag som hon kanske troligen har nämnt?
Så jag var tvungen att lova att uppdatera mycket här. Får väl se hur det blir med det ;)
Längtar förövrigt till söndag då vi ska hitta på något roligt att göra!
/Hanna

Det är bara dagar

Mjooo, idag är det onsdag om jag inte är helt ute och cyklar. Det blir ju lite snurrigt på sommarlovet, man har ingen koll på vilken dag det är osv. Men som Frida en gång sa, det är bara dagar, så vad spelar det för roll egentligen?
Idag har jag varit i centrum en snabbis med Frida, Lina, Julia och Danni och det var väl trevligt, åt lite glass och så. Sen moppe hem och försöka packa, men satt istället framför datorn och msn och pratade om hur man ska packa med Jake da snake (?).. Sen kom jag på att jag behövde träna, så det gjorde jag.. Och kom hem för typ en halvtimme sen.

Igår! Var det en rolig dag, hann träffa alla jag ville träffa och hann göra massaaaaa. Det var ju egentligen tänkt att jag skulle träffa Jakob på dagen, men så blev det inte eftersom jag inte ville spela volleyboll med dom.. Det ångrar jag lite nu, men men. Solade iallafall, så det blev bikinilinjer istället för volleyboll haha! Sen, bestämde jag med Emelie att vi skulle dra in till stan och det gjorde vi, hann inte vara inne så länge men hann gå till tusen affärer iallafall. Tänkte åka till Djurgården sen, men orkade inte eftersom killarna bara skulle stanna ett tag till, och sen åka tillbaka dit senare. Åkte hem till Frida (som inte var hemma när jag kom!) och åt jättemycket mat haha. Jordgubbar och glass fick vi också och det var sjukt gott. Efter det åkte vi moppe till Djurgården och hittade Jakob, Matte, Felix och Erik på en alkisbänk (haha) vid vattnet. Så där satt vi och snackade, fotade, jagade fåglar och massa och det var jättemysigt! Senare kom även Jens och Marcus dit, men nästan direkt drog vi till donken för det hade blivit mörkt ute.. Där avslutade vi kvällen med cheeseburgare och VARMA pajer! "Hot filling" eller vad vare det stod på? Frida och Andrea humor. Alla åkte åt olika håll och jag och Frida drog och träffade Sebbe och snackade lite skit innan vi åkte hem till mig och somnade på två sekunder för vi var så otroligt trötta! Och imorse blev vi väckta av en fluga...

Men nu måste jag packa klart för jag drar tomorrow, till Åland över midsommar. Med halva tjocka släkten. Det kommer nog bli både segt och roligt, älskar min släkt. Vi är min familj och tre till som åker, är typ 20 personer och vi ska sitta ute i skogen typ haha. Men det är roligt, jag gillar att sitta upp halva nätterna och grilla och sjunga med och gissa låtar. Kommer nog bli grymt!

Därför kommer jag inte blogga försen på söndag tror jag. Då ska jag träffa Hanna! :D
Ha det underbart!
/ A

091606

Tisdag är det för mig precis som för Andrea.
Sol är det för mig precis som Andrea.
Solning gäller för mig precis som Andrea.
Otroligt härligt med andra ord, förrutom det första. Tiden går långsamt när man har tråkigt. Men jag måste påstå att det är mycket roligare idag än de tidigare dagarna. Nästan nästan nästan lite stekhett.
Sitter ute på trappen med datan och ser knappt inte vad jag skriver, solar, lyssnar på musik och bara chillar.
Såfort solen går i moln för dagen/kvällen drar jag till farmor och farfar och ska städa deras gäststuga för att tjäna some cash.

Jag måste också berätta om min knäppa katt som helt random attackerade mina ben när jag gick förbi och bet mig i knät? Weird...
Gissa om jag skrek eller?

Aja. Keep it chill
/H

Tisdag

Tro det eller ej, men idag skiner solen! Och jag sitter ute och solar, det blir faktiskt riktigt varmt när man ligger still. Ska träffa Jakob idag, hade bestämt det tidigare, men det blir senare för nu när jag smsa och fråga när vi skulle ses så säger han att det beror på om jag vill komma och spela volleyboll med dom eller inte. Vilka dom är vet jag inte, men volleyboll är inte min grej, så jag säger nog nej till det haha! Får ses senare, för sen drar jag till Åland och sen sticker alla grabbarna till Malta och jag är sjuk avis :( Tänker sola här varje dag så jag blir brunare än dom mahaha!

Men nu ska jag tillbax till solen, Hanna kom heeeeeem! :D
Puss / A

ZZZzzzzz

Sitter halvt sovande här i soffan på landet såklart, för en gångs skull är det lungt här. Emma, mamma och kusinerna har åkt hem så nu är det bara jag och pappa...och farmor och farfar!
Jag och papi har vart i västerås och kollat "Drag me to hell" på bio idag och käkat på jensens bøfhus det var himla trevligt. Jag köpte dessutom en ny berlock till mitt armband idag, och den är fiiiin! :D
...Bloggtooorka
Har inget att skriva liksom. Någon frivillig gästbloggare, som kan ta över liksom ;P ?
Nej, det får räcka. Jag sover ju! Godnatt
/Hanna

Wiieee, kork





♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
/ Andreaaa

Bara vanligt vatten

Hellooo, här sitter jag, hemma, på Lidingö, i Stockholm. Till skillnad från Hanna a.k.a Bonden som sitter ute på sitt land. Tyvärr tror jag att det regnar lika mycket där som här så det är ju inte jätteroligt.. Och man kan ju inte direkt säga att man har fått den där härliga sommakänslan än, det känns faktiskt som att det bara har varit långhelg och är skola imorron.. MEN DET ÄR DET INTE!

Vad har jag haft för mig igår och idag då eftersom jag varken haft tid eller lust att blogga? Igår var jag först i centrum och införskaffade mig den gråa fransklänningen från H&M som jag gått och suktat efter hur länge som helst. Sen satt jag i bajslukt i stallet ett tag och kollade på Frida som sprang omkring med en häst (haha). Rätt så händelselös dag faktiskt.. Och idag vaknade jag hos Frida efter väldigt lite sömn, åt frukost och drog hem för att åka iväg och träffa familjen vars barn jag brukar/brukade vara barnvakt åt.. Sen åkte jag direkt iväg och tränade och sen dess har jag chillat gaaaalet.

Imorron blir en galen dag, haha not, ska iallafall till stan med mamma och Vendela :)
Nej, nu tänker jag fan kolla på film!
Pussar och kramar / A

Förresten Hanniebannie på landet, vi måste skaffa oss en gästbloggare tycker jag hahaha!

Bonden har ordet:

TJA. Är här på landet fortfarande och har rätt tråkigt, har försökt roa mig med internet, the sims 3, bullar, kusinerna..och ja, allt man troligtvis har möjlighet att kunna göra här. I stort sett, jag menar vädret är ju just nu inte det bästa, ös regn, så studmattan och moppen får man låta bli.
Just nu sitter jag ute på altanen i mina gamla Matteus mys-kläder njuter av att det är kyligt men inte för kyligt utan perfekt liksom, fett skönt. I och med min grova huvudvärk jag haft tre dagar i streck nu föredrar jag att vara ensam utomhus än  varmt inomhus med "små"barn. Hehe.

Men nu måste jag in igen för att hämta min mobil...
Den får inte lämnas ur sikt.
..Sådär

Hm, snart ska jag väl gå tillbaka till min dagliga sysselsättning; odla kebab och väte (Hahah så jävla internt).
Antingen på onsdag eller torsdag kommer Veronica upp hit, det ska bli kul! Så firar hon galen midsommar här med hela Eriksson familjen + alla tok grannar. Ska bli kul det med! Haha

Nejmen nu ska jag faktiskt ta och rensa min data på stort! Det har jag ju finally tid för, senare efter rensningen ska jag läsa Andreas, min och Marcus gamla sparade sjuka konversation från msn, så förgyller det min dag!

/H

Landet igen

Nu är jag på landet igen, och här förblir jag till förhoppningsvis till Lördag och inte söndag nästa vecka.
Här ska jag gå på moped utbildning så jag finally kan ta mig till skolan på 10 minuter istället för hemska 45! =)
Eftersom Jens, Jakob och Marcus åker till Malta på söndag så ska jag försöka hinna med ett tåg här ifrån tidigt på lördag så jag hinner träffa dom.
Nu har jag i stort sett suttit framför datan sen jag kom hit upp, alltså flera hours! Jag tänkte äntligen ta ett break men då vart jag tvungen att blogga av Andrea! Annars skulle mitt namn tydligen stå med på vår "cutt-lista" två ggr! OMG!

Tidigare idag åkte jag till Tindras café på Lidingö för att fira Thernells 17-årsdag och en vandring genom H&M, vart lite underkläder! Det är ju rea! Me like ;P
Det gillar vi när studiebidraget upphört för sommaren..

hm hm hm..Har egentligen inget att skriva.


___________________________________________________________________



Andrea: Hej, jag heter Andrea, och jag är mcdonalds-beroende

"alla": heeeeej Andrea!

Andrea: Jag har inte ätit på mcdonalds på två veckor

"alla" applåderar

"ledaren": Okej, bra Andrea! Är det någon annan som också har något att dela med sig om detta?

*Hanna räcker upp handen*

Hanna: Ja, hej.. jag heter hanna. Å jag är också mcdonalds-beroende

"alla": heeeej hanna!

Hanna: jag har inte ätit på mcdonals på.. eller, det var nog igår. jag fick ett litet återfall..


HAHA jag dör
/Hanni


Kul skolavslutning


Världens snyggaste bild på oss från skolavslutningen :)

Rap das armas

Gud vilket bra väder det är! Not, här regnar det väl fortfarande, precis som det gjort heeeeela dagen. Fett trist, men jag haft kul iallafall, man måste ju göra det bästa av situationen liksom :)

Skyndade mig så in i helvete för att åka till stan och köpa en present till Thernell, men det slutade med att jag och Hanna mötte på Östermalmstorg och sen åkte till centrum och kollade på H&M. Vill ha fransklänningen! Men det slutade men en välbehövd bh och ingen present till Thernell.. Vi träffade dom andra tjejerna som var Becca, Alex K, Jossan, Lisa, Martina (och födelsedagsbarnet ofc) på Tindra och satt och fikade i flera timmar. Det var riktigt mysigt!

Älska den här låten! Har lyssnat på den tjugo miljarder gånger idag maha!
Peace out som man brukar säga / A ♥


Breathe

Shit my god, jag är så trött att jag skulle kunna sova exakt just nu. Men det ska jag inte göra, för ikväll ska jag ha kul! Hoppas jag iallafall. Hoppas det blir någonting roligt ikväll så jag slipper somna!

Alldeless nyss höll jag på att bli galen också. det var ett jävla pip-ljud som lät på övervåningen. Först trodde jag att det var jag som inbillade mig och hade fått tinnitus eller något men sen sa syster min att hon också hörde det. När jag höll p åatt bli galen gick jag omkring och letade efter ljudet och det visade sig att det typ var en radio eller något i en låda i mitt rum. Det hade inte blivit så roligt om jag blivit galen, så det var tur att jag hittade det, woohoo!

Och vet ni det bästa? Idag när jag åkte hem från stan såg jag världens sötaste kille! Och asså, jag blev typ kär, helt seriöst (a) 
Grattis Andrea maha, aja, puss på er / A som är världens coolaste


Oh aah just a little bit more

RANDOOOOOM?
Hejhejhej alla som läser den här otroliga bloggen, nu har vi sommarlov! Wooooohhooooo! Fast riktigt så taggade är vi inte för det är pissväder typ ute och båda är sjukt, galet trötta efter nada sömn den här veckan.. Våran sovmorgon som båda tog igår, vi kunde egentligen tagit hela dagen typ men det visste vi ju inte, men iallafall så hjälpte den ingenting. WooT? Vi sitter här och stirrar i väggen och lyssnar på partykanalen i förhoppningen om att det ska hjälpa oss att piggna till lite. Vi ska tagga till tills imorrn för då ska vi troligen till Bregott-Mackans land igen!

Igår lagade vi och Frida ihop festmåltiden kyckling och pasta sallad med världens bästa efterätt tillagad av inga mindre än OSS! Wiiie...kork!

Runt elva drog alla här ifrån över till Theresa i skärsätra för att hon hade klassfest och bjöd oss "randoms". Vi blev nedkörda i källaren och efter ett tag fick vi ett infall och liftade med en asschysst föredetta gångsätra elev till Centrum. I sticklinge väntade grabbarna grus på oss hos Jens. Andrea och jag missade sista bussen hem till skärsätra och var i stort sett tvungna att sova över.. Så det bestämde vi oss för att göra, dessutom några andra.
...You spin my head right round, right round when you go down, when you go down down..
Kareoke?

Klockan vart runt fyra och vi låg och Hanna försökte sova medan Andrea och Jens bara tjafsade(?). Hanna lessnade på att det var totalt ljust i rummet och vi var för högljudda så hon tog med madrassen, kudden och täcket och bytte rum. Jakob blev inte för glad när hon snubblade på honom :D Mahaha, Matte den muppen ville inte sova över, muppigast i världen är han! Men aja, imorse kom Hanna tillbaka till Andrea och Jens och vi roade oss med att göra allt möjligt utom att sova, det är ju så himla tråååkigt haha. Sen åt vi upp allt Jens bröd, och lagade spaghetti och köttfärssås, NOT. Drog hem och det tog typ en timme jag hatar den här äckliga ön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Damp.
Ikväll ska vi ha kul igen, som vanligt :D Får vi tråkigt, beror det på äckliga jävla Måns-jäveln, jäkel jävel! Die bitch die.. Från och med står du med på våran cutt lista :O

Gårkvällens citat:
" - Men vart är datamusen?
- I....Japan..." 


Hemma ensam hos Andrea

En dag för mig helt utan lektioner. Pga. fel information om vilken tid matten började från Andrea missade jag hela den lektionen, Natur hade vi inte fast vi typ hade det iallafall och historia lektionen är inställd. Så nu sitter jag hemma hos Andrea helt själv för hon drog iväg med sin moppe för att hämta Frida.
Vi ska dra till willys (tror jag) för att handla mat till middagen ikväll. Det blir en exklusiv middag med pasta sallad med kyckling, haha.
Jaja smidigast att laga säger jag!

Precis som igår har vi fasansfullt mycket planerat idag, vi ska hinna slänga ihop salladen, åka in till stan för att hämta tårtan hos mig, träffa becca och ge henne some money, åka hem till andrea för att slänga på oss avslutningskläderna, dra iväg till avslutningen, ta farväl (iallafall till Markus! :( som drar till ngt land hela tvåan), senare drar vi tillbaka hit hem till andrea fixar och planerar I guess och sen kommer alla!
Hej och hå vad mycket...

Vi kommer iallafall ha en super trevlig kväll och det är det som räknas!

I helgen blir det HHHH! Haha, Hanna på HästHolmen i Helgen (Marcus land i vaxholm med de vanliga) :D
Looking forward it! Yesyes

Ha det bäst
/H

Big crunch

TISDAG.
Har precis sagt godnatt till alla chattande på msn men så slog det mig att jag glömt att uppdatera bloggen och berättat om min fantastiska och hektiska dag ;D
Skolan var väl helt okej med en lektion mellan halv elva och halv tolv. Jag, Andrea och Marcus satt kvar i skolan ett bra tag och snackade en massa.
Jag och Andrea gick och mötte frida, fick tajt om tid till lidingöbanan hem mot Andrea lite senare där vi skulle hämta hennes moppe för att köra till ropsten. Hem till mig, skit snabba ut till affären där vi plockade på oss alla ingredienser till vår "Big crunch" tårta tills imorgon. Hade drygt 50 minuter på oss att laga ihop den då jag sedan jäktade in till stan för att träffa Malin.
Himla trevligt, vart ett fik på waynes coffee i två timmar då jag återigen var tvungen att rusa iväg för att träffa veronica. Dags för nästa fik, haha.
Nejmen vi var först och köpte en moppe hjälm till mig, en till hehe. Sedan satte vi oss på Cafe noco vid mig och satt där i typ tre timmar...mycket att snacka om!

Så nu är jag hemma och det slog mig precis att jag glömt bort middagen pga. mättande mage på fika skit. Ajaj not good... at all.

Imorgon väntar friheten, efter klockan fem dåra. SOMMARLOV FFS!
Det blir en trevlig middag hemma hos Andrea där då vår über goda tårta kommer serveras, maha och troligen blir det grillning. Om vädret tillåter.

Yes, ha det bra
/H

Räkost

Varför känns det som att räkost är en sån där grej som alla bara skriker "Nej usch, vad äckligt"? Haha, det känns som att alla kommer tycka jag är äcklig nu bara för att jag säger att jag äter det. Men det är goott. Intressenklubben antecknar?

Idag har jag också sprungit runt som en dåre.. Fast inte fullt lika hetsigt som igår, igår var det verkligen full rulle hela dagen. Men nu har jag tid att chilla lite innan kvällen, som by the way nog kommer bli fett trevlig :) Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men det har varit en bra dag och räkost är gott. Imorron är det skolavslutning och sen förhoppningsvis knas Mackans land någon dag i framtiden (torsdag/fredag) och det kommer bara vara kulkulkul hela tiden. Supergreat!

Over 'n' out / A

God jul

TJA BLOGGEN...fett seriöst!
FETT
Man får i sig fett med FETT på donken. Där har Hanna varit TVÅ gånger idag :O:O:O:O Omfg. Jävla FETTo.
Yes thats true...En cheeseburger, pommesfrittes och BIG MAC!!!
WE LIKE DONKEEEEEN!
Nej det glr vi inte, WE LOVE DONKEN!
Party
Hej kanin. Idag har vi (eller iallafall Andrea) skrattat som en kanin. Jag vaknade lika glad som jag hoppades :D

Fett oseriöst.
Tjena, idag har det regnet och vart mulet. Sånt gillar vi inte. Vi vill ha sol, det är ju sommarlov på onsdag? Även fast det har varit dåligt väder idag så har vi hunnit med jääävligt mycket. Först på matten, höll vi två och Ulrika på att dö i förtid pga hjärtattacker som ett USB höll på att ge oss.. Men som tur var överlevde vi, men vi var då tvugna att gå och sjukanmäla oss från gympan, asså Andrea. Hanna, Jake och Mackan. Fast det var ju bara Hanna som var sjuk "på riktigt". hur mycket tror vi på det? NAAAAAAADA. Överdos av alvedon? Hanna skyller på inre smärtor.. 
MAT. Som vi haft redovisning om. Vi gick förlusten om juicen som för en gångs skull serverades pga. en dum figgare som tog två glas. Men det blev roligt ändå för Hanna försvann och Andrea stod förvirrad kvar vid salladsbordet och tittade sig omkring.. Efter ett tag dök Hanna upp bakom juicen och Andrea kunde lugna ner sig igen.. Vi garvade som aldrig förr, och Marcus och Erik fattade ingenting som vanligt...

*Hanna och Andrea sitter och asgarvar genom hela samtalet*
Erik: Oj, vad ni garvar
Marcus: Det måste hänt ngt väldigt kul..
Hanna: Aaaa, hahah, assså Andrea stog där, hahahaha osv
Erik: Asså jag fattar ingenting
Marcus: inte jag heller..
Hanna och andrea: HAHAHAHAHHAHA

Efter "inställd"  naturkunskap drog Hanna in till stan med Becca och Thernell och Andrea åkte hem med moppen, sedan masade hon sig också till stan fast med några andra.Någon gång under vistelsen i stan ringer Hanna helt pissed off på Becciiboy och Thernelli och klagar när Andrea står bredvid Blondinbella (!!!!) Omg, snart är vi lika stora som henne vafan.

Lite senare....
Hanna har damp (smittad av Linus?) och trycker i sig massaaa mat på donken på max 10 minuter.. Andrea läser chockad smsen senare.. Hon drar in till Hanna och tsm med Hannas ena päron, vi lämnade det andra päronet och äpplet hemma, drog vi till tanto och spanade in och åt knotten. Och stugan såklart :) Sen bar det av till donken igen.. Där satt vi och sjöng med i låtarna som spelades och kollade på den galna danssugna uteliggaren som bjöd upp Hanna på en vals! Ojojoj. den börjar vankas kärlek banne mig!
Menmen, sen planerade Hanna lite inför halloween och Andrea trodde Hanna var ltie fel ute, men där hade hon fel. På halloween blir det iallafall Hard Rock och ansiktsmålningar, yeeeey!

Just nu ligger Andrea på golvet och skrattar och sover (It makes no sense to me?)

Morgondagens planer ser ut så här:
- Vakna
- Gå till skolan
- Baka TVÅ tårta
- Hanna träffar Malin
- Andrea fira Albins skolavslutning
- Liljeholmen?
- Hanna träffar Virre

HELL YEAAAAH.
Trevlig sommar / ANDREA OCH HANNA THE BEEEEEEST (FUCK THE REST!)

Typ inte coolt

Typ inte coolt att typ Andrea typ inte går att nå typ vaa..
Vi skulle tillsammans kolla vart vi skulle ha middag på onsdag efter vi slutat skolan for gooood (?)
...I wish...

Hur som hellst så är hon okontaktbar som halva sverige vart idag, det e nice!

Efter skolan drog jag in till stan med Becca och Alex, kollade skolavslutingsklänning åt Becca och jag passade även på att köpa lite nytt till den riktiga sommaren med fint väder.
De två fick dessutom en utskällning av mig på zara, det var himla kul. Man kan väl säga att jag inte var på mitt topp humör när jag också skickade ett utskällnings sms till Malin som aldrig dök upp på stan, den bajs.
Aja nu är jag glad och kommer förhoppningsvis inte vara sur på 7 år! :D


HAHA, får beskriva Andreas och min otroligt roliga humor på Engelskan. Maha..


/HANNA

Typ cool

Tjaaaa, jag är typ cool så jag tänkte typ inte skriva någonting idag utan typ lägga in en bild istället typ. Har haft typ världens sämsta helg också typ och jag hoppas att alla typ fattar att anledningen till att jag typ skriver typ hela tiden är för att den här bloggen heter www.typ.blogg.se



Så glad vill jag vara imorron när jag vaknar
Typ ciaaaao / A

ointressant

Ojojoj aktiva bloggare må jag säga.. ;D
Inget speciellt har hänt på hela helgen. Jag var på landet och lärde mig köra min moppe, inte så svårt men jag kan inte svänga så ja okej det är svårt..
För mig som inte vågar.

Fast det går grymt mycket bättre nu än första gången, haha.
Aja det är väl det jag sysselsatt mig med, körde moppe till brevlådan och tillbaka, ner till stranden och tillbaka, runt på tomten..jaa, intressant!

Imorgon väntar en seg dag med matte redovisning, onödiga lektioner och sen troligen dagens höjdpunkt träffar jag min gamla klasskompis Malin! Ett år sedan vi sist sågs och pratades vid, så det ska bli himla kul att få träffa henne igen..
Sen ser morgondagens schema inte mycket mer ut än så! Yesyes

Peace out
/H

Jävla helvete

Vafan är problemet.
Är på så otroligt dåligt humör. Det var fan riktigt länge sen jag var på så här dåligt humör. Vet inte vad det är, vet inte om jag är sjukt sur eller om jag är sjukt ledsen eller om det är någon blandning. Shit jag vill bara döda någon. Vill bara gömma mig under täcket och somna så den här äckliga kvällen kan försvinna.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. DÖ.

I bilen påväg till landet

Tjena mors! Sitter i bilen påväg upp mot landet, jag har en härlig och rolig fredagskväll att se fram emot! Not
Vi får se om jag hinner publicera detta innan batteriet i datan dör, men på en kvart ska jag väl antagligen hinna skriva lite skit.
Vart nyss på bra humör när jag läste Andreas senaste inlägg, satt och små fnissade lite för mig själv här i bilen. Ser sedan hur undrande pappa kollar på mig genom backspegeln, jag tror inte att han vet om att jag sitter med datan. Hehe..
Men det är lite kul faktiskt, hur mycket vi gjort på så kort tid. Jag kommer exakt ihåg andra dagen då jag först pratade med Andrea (Vid björnarna på skansen, hahah!)

Jag har haft en grym dag iallafall! Åkte till gångsätra för att se utspringet, man kan ju inte påstå att man såg direkt mycket. Rätt många föräldrar och släkt till alla studenter var ivägen.
Men jag sprang ner till flaken där jag mötte upp Becca, Alex och Elin. Becca och jag gjorde det mest patetiska man kan göra; ställa sig i kön upp i förhoppningar om att bli påsläppta. Men tjena det vart vi!
Träffade också på Hanna i kön, rätt komiskt att hon skulle på samma flak, jag som dagen innan beklagade mig på att det flaket jag ville på var överfullt och att jag sedan bad på knä att hon skulle kämpa för att få på mig på det flaket hon var bjuden på.
Så är det samma! Maha
I många timmar frysande, ner dränkta i öl och cider stod vi där och skrek oss hesa! Grymt kul!


YES 7 minuter kvar, ska stänga av den nu. Ha det gött!
/H

Godmorgon

Här ligger jag fortfarande i sängen och klockan är snart ett. Det är ganska bra jobbat. Har inte hunnit med mycket mer än att läsa igenom mina gamla bloggar och svarat på massa sms som droppat in under morgonen. Var tvungen att kolla vad jag skrev om Hanna i höstas när vi knappt kände varandra. Asså, jag var tvungen att göra det när jag läste hennes inlägg om Patrik 1,5 maha! Hittade massa roligt och jag tänkte kanske lägga ut lite av vad jag skrev. Fick även mer perspektiv på vad jag gjorde, vilka jag umgicks med, vad jag tyckte om vissa och sådär så det var en rolig "tillbaka blick".

Men om det som Hanna skrev. Jag kommer också ihåg den där gången, hur pinsamt och stelt det var, jag hade ingen aning om vad jag skulle prata med tjejen om. Men shit, tänk nu? Går det att få tyst på oss? Haha och jag kommer inte ihåg när, men det var inte länge sen, tror faktiskt det var förra helgen, då sa Jakob "Asså, ni har verkligen hittat varandra". Både jag och Hanna (tror jag) blev sjukt förvånade för det kom ur ingenstans, men vi har ju typ gjort det. För 9-10 månader kände vi inte varandra. Och Matte haha, "Kände ni verkligen inte varandra innan ettan?" och det var han tvungen att fråga oss tre gången på rad bara för att han typ inte fattade att vi verkligen inte kände varandra innan!

Vad sjukt det skulle vara nu om vi inte kände varandra, helt crazy. Vi är ju dom "speedade och spårade tjejerna" som nästan alltid är glada. Jag kommer ihåg i början när alla typ klagade(?) på att vi var så glada hela tiden? Knäppt.

Puss på munnen / A

Patrik 1,5

Hey bröder och systrar. Här sprutar det in inlägg, måste erkänna att det är himla kul, trots alla miljontals jobbiga kommentarer som droppar in dagligen. Yesyes totally true

Det var jätte kul att äntligen få träffa Veronica och Hanna tillsammans, det händer inte ofta. Dock vart "mötet" en aning kort, vi hann en (lång) runda på H&M när de sedan båda behövde sticka. Så jag fick gå helt själv i affärer.
Hahaha! Det roligaste var ju på weekday då jag helt random ringer Hanna för att prata och sedan ser en kille ifrån hennes klass som troligtvis inte har någon blekaste aning om vem jag är.
Jag driver om att jag ska gå fram till honom räcka över telefonen och säga: "det är till dig"
Vilket jag blev tillsagd om att göra.. så det gjorde jag, sjukt kul, han och hans kompisar måste ju trott att jag var fett psycho.


Nu sitter jag iallafall med mini data i sängen och ska kolla på film, patrik 1,5. Haha det får mig att minnas första gången jag såg den med Andrea på bio någon gång bland de första veckorna i skolan då vi knappt kände varandra. Stört stelt prat vi hade då! Jesus vilken tur att det inte är så nu, vem fan skulle jag speeda med i skolan då liksooom? x)

Hur som så ska jag snart sätta på filmen och sen efter det sova, så att jag kan sova ut länge tills imorgon då jag ska kolla på utspringningen klockan 12! Sedan måste jag vara på bra humör att jag orkar knata på stan med Becca! :D ...om det inte blir flak åk för oss ;)

Keep it chill
/H

Is the shit

Har inte hänt mycket sen sist, har sovit i några timmar, hur skönt som helst och det behövde jag verkligen. Har bakat en liten tårta åt mami som ska ha gäster imorron. Och nu packar jag för att sen dra över till Frida och sova där :) 



Juste, har suttit och lyssnat på Hide and Seek med Imogen Heap tusen gånger också. Kan vara världens bästa låt, just nu i detta ögonblick iallafall. Världens bästa låt kan man ju inte bara bestämma sådär. Men aja, puss på er.

WESC


TORSDAG.
Andrea och jag beslöt oss efter alla bilder som vi lämnade in att inte gå och fråga hur betygsmässigt vi ligger till. Utan sparar det till onsdag och låter det överaska oss :D
Vi får väl hoppas på bra resultat..

Sitter nu hemma och väntar på att Veronica och Hanna ska ringa, de är på WESC utförsäljning som jag inte orkade gå på utan jag åker hellre in mot cantralen idag.
MEN, jag ångrar mig lite nu att jag inte följde med ändå, hade velat hitta ett par as coola hörlurar! Synd att man är lat.
Aja

Men nu måste jag se till att cleana upp mitt rum a little bit

Fred och kärlek /H

Foto

Helloo, nu sitter både jag och Hanna kvar i skolan och ska redovisa bilder på esteten. Vi slutade egentligen klockan tolv men har stannat sen dess för att göra klart det här. Nu börjar vi äntligen bli klara!

Ikväll kan man ju hitta på något  riktigt kul eftersom att vi är lediga imorron men jag är iallafall inte speciellt suen på det så jag har bestämt med Frida att vi ska ha en riktig tjockiskväll och sitta och kolla på film eller något. Vi har också bestämt oss för att köpa en halvliter Ben och Jerry's var att äta, gooott :D Imorron ska vi också hitta på något riktigt kul, får se om jag drar till skolan och kollar på utspringet först bara, kan ju vara roligt att se!

Men lalala, orkar inte skriva för jag sitter här och gäspar och kommer snart att somna.. Så jag tror faktiskt att jag ska åka hem och göra det, men först ska jag äta lite (banankaka? HAHA) för jag är sjukt hungrig.. Intresseklubben antecknar? Puss / A

Andrea här

Tjabbatjenahallå :)
Kom hem alldeless nyss och med mig hade jag en systemkamera med fullt minneskort, jag och Hanna har varit runt lite överallt på stan och tagit massa fina bilder till esteten. Tur det, vi satsar båda på MVG och om jag inte får det nu blir jag sur! Vi har iallafall fotat i flera timmar och avslutade det hela med en brownie och en cola på 7-Eleven för ovanlighetens skull, även om Hanna var påväg in på McDonalds av ren vana...

Den här dagen har faktiskt varit riktigt great! Totalt onödig gympalektion imorse dock, förstår mig inte på Helen som hade fått för sig att vi skulle spela engelsk brännboll? Den var ny.. Ångrade att jag inte gjorde som halva klassen och stannade hemma och pluggade historia istället, men istället fick jag lite extramotion när man skulle springa omkring som en tok. På matten blev det lite ännut mer extra pinsam eftersom vi inte kunde redovisa för tredje gången.. Dagen flöt väl på som vanligt, men lunchen var otroligt rolig! Jag satt med några killar i klassen och fotade med min systemkamera. Höll på att dö av garv när Martin började köra uberseriösa poser haha! Sen hade vi historiaprov, "härlig" avslutning på dagen..

Och imorron blir det helg, är ju ledig på fredag och det är helt underbart! vet inte riktigt vad jag ska göra bara för som det ser ut nu blir det inget Gröna Lund, seeeegt. Får väl hitta på något annat roligt. Helgen är väl rätt så oplanerad också faktiskt, skönt. Tror jag ska chilla hemma och tagga inför skolavslutning och sommarlov!
Nu ska jag fixa med alla bilder! Godnattpuss / A om det är någon som missat det


Dagens roligaste händelse: Mitt i stan försöker Hanna fota duvor som bara går iväg och hon springer efter dom med kameran i högsta hugg! På hennes begärelse får jag springa och skrika för att dom ska flyga och det ska bli en bra bild. Folk måste trott att vi inte varit riktigt friska!

Onsdag

Hejhejhejhej! Tjohej vilket otroligt galet "fint" väder det var i morse ;P
Idag tog jag sovmorgon till 10, fast egentligen ingen sovmorgon alls, eftersom jag vaknade sju och satte mig direkt ner i mina historia papper.
På matten lämnade jag in min matte bok och det kändes så jävla bra! Ingen mer äcklig matte B i skolan
Jag måste också framstått som tjejen med sjuk humor när jag ensam garvade så mycket att jag grät under mattetimmen när jag berättade om rullator-Anders, HAHA.

Provet i historia gick bra idag, men inget mer än bra.
Efter skolan drog jag hem, vid östermalmstorg hade jag planerat att ta en tur in till Thomas sabo för att köpa en ny berlock, men då slog det mig precis att butiken upphört eller bara flyttat eller jag vet inte, stängd iallafall.
Så nu får jag ta mig till en annan osmidig affär.

Snart ska jag äta, träffa Andrea i stan, fika, fota, chilla och ha kul! Någonting annat roligt är att pappa troligen ska hämta min efterlängtade (hemskt fula dock) moppe idag, YES finally.
Senare framåt kvällen måste jag påbörja och avsluta skrivandet på två samhälls uppgifter, tröttsamt.


Dagens citat, citerat av Andrea: "...Jag ser ut som en kines!"
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Det var kul jag lovar.

Hejdå
/H

Peace

Trots det dumma vädret- bra dag!
Vart på glatt humör när jag fick höra av vår geografi lärare att jag klarade provet! Som jag förövrigt skrev på 20 minuter, så snabbt har jag nog aldrig skrivit klart ett prov förrut. Grymt!
På italienskan fick vi alla tillbaka provet, uppsatsen och resultatet på hörövningen vi hade för någon tidigare vecka sen. Gick överasknade bra där med!
Sista lektionen för dagen, estet, satt jag mest och väntade på bättre tider, hade ingen större lust att gå och redovisa mina arbeten. Men tillslut gjorde jag det iallafall och han älskade faktiskt mina bilder! Otroligt bra!
Så ni kanske hajar grejen varför dagen vart bra?

INTRESANT!
För jag har ju ett sånt otroligt kul liv just nu när jag måste sitta hela kvällen med 120 st instuderingsfrågor till historiaprovet imorgon!

Peace out!
/H

Det regnar i Sthlm idag

Som rubriken säger har det regnat idag, och det har gjort att mitt humör inte direkt inte har varit på topp. Det har inte varit någon överspeedad sjukt rolig dag när jag och Hanna spungit omkring och skrikit och skrattat i korridorerna haha, men man kan inte alltid ha sådana dagar (även om man skulle vilja!)

Så det har varit en rätt seg dag och jag har känt att jag velat gå hem precis hela dagen, men det kunde jag inte pga. att jag var tvungen att gå på fotolektionen. Stannade och fotolektioner blev faktiskt ganska rolig, fick redovisa för honom och jag tror det gick bra faktiskt, måste bara ta några fler bilder tills på torsdag. Hoppas på MVG!

Och Hannie klagade lite på mig idag för att jag inte skrev ett skruvat inlägg om oss som personer igårkväll som jag sa att jag skulle göra.. Men jag hade inte tid, måste plugga asmycket till vårat historiaprov imorron. Så jag skriver ett sådant inlägg imorron kväll, för då är allt skolarbete avklarat och jag kan göra vad jag vill när jag vill, i princip! Så länge kanske Hanna kan ta lite av sin dyrbara tid till att skriva ett inlägg på den här bloggen? .. Vi får väl se senare ikväll om det kommit något :)

Simma lungt / A

We made you

Åååh, älskade måndagar.. Not, haha. Men denna dagen har väl endast besått av bra saker, förutom naturprovet.. Usch vad besviken jag blev, det var länge sen jag blev så besviken över ett prov. Haha, det var så otroligt roligt (och pinsamt!) på matten imorse när jag, Hanna och Ulrika skulle redovisa våran statistiska undersökning. Vi hade det på Hannas dator, och det funkade inte att föra över det på ett USB och inte att koppla in Hannas dator, och tillslut dog datorn och elsladden var inte i skolan.. Man kan säga att allt som kunde gå fel gick fel, Anna var inte för glada på oss, speciellt inte efter i fredags.. Hade engelska, och jag bad till Gud att vi skulle få kolla på film, men inte det.. Och sen sprang jag och Alex 2.5 kilometer, det var dagens träning och vi fick helt okej tid, 12.30. 

Och nu känner jag att det här blir ett väldigt ointressant inlägg, roliga inlägg ska det ju vara! Kan ju iallafall berätta om den roligaste lektion jag haft idag och det var geografin. Blev helt nerklottrad på benen och på axlarna av någon konstig anledning och så bestämde jag och Jakob att han ska ringa mig när han blir rik så ska vi gifta oss HAHA!

Efter skolan drog jag iallafall till Frida, Matte, Jegham och Kocken som satt och solade vid Kottla strand, hämtade Fridas systemkamera som jag får låna för att göra ett fotoarbete. Sen jag kom hem har jag bara fotatfotatfotat typ. Lägger in några bilder här, men jag tog typ 10000 fler. Aja, pusselipuss / A








Just det, här är en bild på det Jakob ritade på mitt ben. Han tog en bild och jag sa att jag skulle lägga in den på bloggen. So here it is.. Förövrigt ser mitt ben sjukt tjockt och röd-prickigt ut, fett snyggt! Sånt gillar vi...


RSS 2.0