Det kommer bli en bra sommar

Skrattar när jag ser alla dom här bilderna från förra sommaren.
Hanna, när du kommer hem är det så här roligt vi ska ha det.












turkıet dag 3

Kul att man skrev ett ınlagg ıgar och precıs nar man ska publıcera det var tıden ute pa datan :(
Jag skrev hur som helst att det ar najs har och jag har blıvıt massa brun!
Jag verkar mıssa massa rolıgt hemma vılket ar trakıgt! Meeeen jag har det bra har!
Pa onsdag blır det en bat over tıll grekland! Vı ska besoka RHODOS! woho..

Idag har jag brant mıg.. rod som en raka!
Det gor ont nar jag sıtter :( synd for nu ska vı ıvag att ata ı gamla stan och nu blıre massa shoppıng :D
Haha och sen har jag en typ dejt ıkvall HAHA, fast den vagar jag ınte ga pa..
NU ska vı knata ıvag! :):):)
Har ınte sa mkt mer att beratta!

PAPERCUT

Jaa det verkar ju inte gå så bra med bloggandet för Hanna, men hon har nog bättre saker för sig än att sitta vid datorn! Jag fortsätter i alla fall, kanske just av den anledningen att jag inte orkar ta tag i mitt svenska tal. Jag gör allt för att slippa.. Idag har jag legat och solat hela eftermiddagen, somnade till och med en stund i solen haha. Har gått och ätit massa goda jordgubbar också eftersom mami och papi har köpt hem masssooor!!

Nu vill jag bara ha torsdag. Imorgon får vi tillbaka våra matteprov, jag är rädd. På fredags ska jag krascha Fruddes mottagning haha. Jag mår bra. 9 dagar till sommarlov, det är bara att bita ihop.

Ps. PAPERCUT är förresten är himla bra låt av APOLLO DRIVE.

LÅNGT?

Hejejejejej det blev inte så himla mycket bloggande igår... Menmen jag gör ett nytt försök idag :) Idag har jag inte gjort något intressant, jag har inte pluggat.. Det som jag behöver gör mest. Det går bra nu, som vanligt.

Hmm.. Nu måste jag kolla när och vad jag skrev senast. Okej, i fredags kväll åt vi middag på Mongolian för att fira Saga, det var supermys och jag snodde efterätt haha, busigt va? Sen drog jag till Becca och chillade med några ett tag innan vi drog till Felix i våran klass och chillade ännu mera fast med andra människor. Det var mysigt fast rätt tråkigt och jag var trött så det blev en tidig kväll för mig. Och alla andra för "festen" dog när jag och Becca drog...

Lördagen gick åt att plugga massor med företagsekonomi för att sedan inte hitta några kläder och komma typ sist till Beccas middag! Vi hade i alla fall supermysigt där och vi höll allihopa på att dö av garv när vi kollade på gamla videor från när vi var små, roligast var den på Alex, Alex och Becca när dom dansade! Och Becca med marsvinet, haha! Drog med största tveksamhet vidare till Limpan som hade fest och fick en bra överraskning för det blev himla kul. Sprang till nattbussen, träffade Jakob, Matte, Issa och flera som hade varit hos Felix och det var också lite kul. Lördag kvällen var en bra kväll!

10 dagar till skolavslutningen idag!!!!! Och på fredag blir det flak! Idag har det ju till och med varit varmt ute. Jag är en glad människa. Om bara allt plugg kunde försvinna...

Vykort fran turkiet

Heeej! Helt galet skont det ar har! Med ungefar 32 grader ı skuggan och bra vatten klagar jag ınte! Nu sıtter jag pa hotellets ınternetcafe har ı turkıet och har ungefar 2 mınuter kvar pa mın tıd pa datan!
Sa jag skyndar mıg!
Idag har jag solat och badat en massa! Jag sıtter och vantar pa att mına foraldrar ska drıcka klart uppe pa rummet sa att vı strax kan ga ut och ata pa mın favorıt resturang har! Hıhı! Vıll hınna ga ıgenom nagra affarer och hıtta en uppblasbar madrass ınnan klockan blır allt for mkt!
En mınut kvar och det star stılla ı mıtt huvud av vad jag ska skrıva...
Men jag hoppas att nı ıallafall har det ungefar lıkabra hemma och har massa kul med alla mıddagar och annat rolıgt som jag mıssar...
Hejsvejs <3<3

TJA

Nu sitter Hanna på Arlanda på väg till Turk-landet. Själv sitter jag hemma och är avundsjuk och ska på födelsedagsmiddag snart. Dags att börja duscha och grejer kanskeeee. Är sjukt glad för nu har jag äntligen lämnat in mitt naturarbete och kan stryka det från to-do listan haha :)

Hanna och jag har lovat att vi ska blogga varje dag nu, hon från Turkiet och jag här hemma. Får väl se hur det går men jag har haft lite lust att blogga dom senaste dagarna. Får bli korta inlägg. Som det här.
Nu måste jag skynda skynda lite.

TVÅ MÅNADER TILL RHODOS, 12 dagar till sommarlovet!

HejHalloj

Nu har man blivit återigen påtvingad att skriva ett inlägg här då... Men jag blir belönad såsmåningom med en filmkväll av joseph, så här är jag!
Inte mycket till sommarväder idag, kyligt och kallt, det passar naturligtvis inte bättre med något annat än en friluftsdag med skolan då! 5 fina km har jag knatat idag och är rätt stolt över att jag faktiskt inte klagade mig igenom dem. Till skillnad från vad jag gjort hittills i veckan, ständigt klagat på hur mycket jag har att göra just nu.
Jag har vart så stressad att min rygg bestämde sig för att strejka en aning, var hos naprapaten idag och nu är jag braaaaa. Ett tag till iallafall :):)
Wiiie Imorgon har jag världens längsta sovmorgon, det passar bra eftersom jag gick miste om min sovmorgon idag då jag skrev Nationellt prov i matte C. Det gick skit, men glad är jag iallafall.
Innan jag säger hejsvejs och att vi hörs om nästa två månader vill jag avsluta med att jag lagat köttfärssås och har trevliga kompisar (speciellt josieph)!!!!!!!!!!
HEJSVEJS


RSS 2.0