Första advent



Knarkat den här låten. Känt mig som världens sämsta människa. Varit på promenad som hälften av alla andra lidingöbor också varit. Försökt plugga matte. Tänkt en massa. Handlat med mami. Sprungit på Josef, lika trevligt som alltid, vi springer faktiskt på varandra ganska ofta. Ätit pepperkaksdeg och juleskum. Försökt plugga matte. Sovit. Tränat och svettats hur mycket som helst. Lagat middag. Duschat jättelänge. Försökt plugga matte. Bakat lussebullar. Tittat lite halvt på Gossip Girl. Försökt plugga matte. Försökt ringa Hanna. Kommit på att jag nog ska hoppa av matte C kursen och läsa den i trean istället. Nu ska jag bädda om min säng, sen ska jag nog sova.
Det var min dag, man hinner med mer än vad man tror, men dock inte att tända ett ljus eftersom att det är första advent. Bra jobbat. Over and out.

Hmmm


Idag känner jag mig som världens sämsta människa.


UNDERBAR

Ååh, Rune är så underbar! <3 allt jag ville säga :) puss

Typ

Aaatja då ska man skriva ner vad man gtjort idag då mahaaha. Det känns som jag bara har åkt fram och tillbaka och hit och dit, men det har jag väl inte riktigt gjort assåå. Först vare såklart som as always men jag hade lyckan att sluta 13.00 eftersom min sista lektion var inställd eller nåt, då blev jag glad, inte lika glad som marcus dock haha, han typ hoppade omkring av lycka.
Jaja, sen drog jag och frida till mig för kladdkakaaaa, men det blev ingen kladdkaka haha, det blev bulle, mjölk och pepparkaka men det var också bra. Sen pluggade vi matte och det var inte lika bra det, smäst gick det eftersom ingen av oss förstår. Vi är smarta, JA. Efter det var jag barnvakt åt två gulliga ungar som heter Märta och Ella, eller jag kanske borde kalla henne Niklas, för hon tror att hon är en pojke och hennes högst önskan är att få en skateboard. Jag diggar henne, hon är fyra år. Ja, vi gjorde väl inte så mycket, tog en låång promenad hem och sen var det matlagning, blöjbyte och andra mysiga saker som gällde. När jag äntligen kommit hem igen så gjorde hanna min plugg-kväll mycket roligare genom att föreslå fika-plugg. Allt blir roligare när man gör det med hanna så plugg-fika blev det, och såklart lite annat snack.. men för ovanlighetens skull pluggade vi faktiskt ganska mycket.

Men nu ska jag dumpa över den här datan till my sista innan jag dampar ur och kastar den i väggen för den är så jävlajävlajävla seg. Peace and love and understanding

onsdag

tjolahopp tjolahej! Grymt okoncentrerad på naturkunskapen är jag som jag har prov i på fredag, inte för himla bra.
Tur som det är kan man alltid slinka ner till exempelvis espresso house, sätta sig där, ta en chai och bara plugga. Om man gör det finns det ju absolut ingenting annat att göra än att plugga.
Som nu när jag är hemma blir det allt från, facebook, msn, musik och allt annat än böckerna tyyyp.
Men nu fick jag med andrea att haka på till ett fik! På så sätt blir det lite roligare med, hihi!

Ciao<3

Bra

Hallåhej, är hemma och ska strax iväg, ut på promenad med mamma. Undrar om espresso house fortfarande har öppet? Isåfall får det bli en chai latte där med!
En pause från plugget är vad som väntar helt enkelt!
Idag var det en lustig dag, har inte riktigt hållt koll på mig själv kan man nästan säga. Jag kommer till skolan tidigare än vanligt på bra humör, det går tio minuter högst och sedan har jag varken lust att prata, skratta eller bara vara. Ville sova.
Runt eftermiddagen under svenska timmen vänder det, jag, andrea och alexandra har onormalt kul i biblioteket.
Rätt var det var under lunchrasten strax efter svenskan sitter jag helt plötsligt själv och är förvirrad för att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Det där är i princip allt jag "kommer ihåg" från idag, inget annat speciellt som la sig på minnet...
Nu består kvällen av plugg, plugg, plugg, plugg :(

bye<3


Om en månad

Ciao tyckte jag var en passande hälsning idag eftersom att jag sitter begravd i mina italienska böcker.. Imorgon är det prov och jag börjar få lite smått panik. Inte bara över italienskan asså, utan för de kommande veckorna innan lovet. Efter att ha bläddrat igenom min kalander har jag märkt att jag typ kommer ha galet mycket att göra, det kommer att vara prov, inlämningsuppgifter, läxor, böcker som ska läsas och allt vad man kan tänka sig. Och jag har precis fått ett nytt barnvaktsjobb som innebär barnvakt minst en gång i veckan, men den här veckan kommer det att bli tre. Jag undrar hur jag ska få ihop allt, men det löser sig, jag får väl ta det som det kommer. Men eftersom att jag typ blir tröttare och tröttare för varje dag som går så vill jag bara att lovet ska komma NU!

Jaja, idag är det ju en månad kvar till julafton, och jag hoppas på lite snö tills dess! Åh vad härligt det skulle vara, men det kommer det väl inte heller att bli, ibland gillar jag inte Sverige.
Peaceeeee


Finns det nån som gillar måndagar?

Det gör inte jag iallafall. Här får ni en snabbrepris av min händelserika dag.. Skola som vanligt, slutar ju dock jättetidigt på måndagar så det är ett plus! Hade sällskap med Alex och Elin hem, det tog mycket längre tid än vad det brukar haha. Drog omkring lite här hemma, pluggade italienska och så innan jag drog iväg till Käppala och var barnvakt. Var det till typ fem sen hem och äta för att dra iväg till SATS och träna Bodypump. Jobbigt som fan var det! Resten av kvällen har jag pluggat duschat, tagit det lungt och nu sitter jag och lyssnar på massa superbra låtar.. Sååå ja, det var min händelserika dag.. Skola, plugga, "jobb", träning. Det är kul att man har så himla roligt liv!
Ciaaao bella ♥


Pppparty every day

Heeej om 13 minuter går tåget till käppala, dit vi (hanna och andrea) ska på partey!
Ska bli kul :D hoppas vi! Men som våra regler lyder; ha aldrig för höga förhoppningar. Det har vi lärt oss efter en del misslyckade kvällar... Vi har varit rätt otaggade båda två hela kvällen men så fort vi fick lite smink på våra fejs och rebecca-låten blev allt mycket bättre! :D

Nej nu får det räcka, för här kommer rebecca! HAHA, tyvärr blir det ingen donken idag :( men det tar vi nästa gång. Nu ska vi springa till tåget, have a good night!

Useless

Dagen har spenderats på släktkalas ute i Djursholm. Där har jag äta mig tjock på kakor och bullar utan Sandra och så har jag spelat twister med mina småkusiner, men det var rätt kul ändå, även fast jag förlorade..  Och nu så ligger jag och chillar och lyssnar på vad alla i idol sjöng igår. Mina planer att kolla på idol igår gick ju inte riktigt som de skulle, tur att det finns webb-tv haha!

Men nu ska jag försöka hitta på något att göra.
Tack och hej leverpastej

Grattis till Emma!

Låter som en härlig lyckad kväll för andrea igår! Kul! Tänkte från början bege mig dit jag med, men det blev ändrade planer. Hängde framför kvarteret skatan med hugo hela kvällen istället! :)
Idag får det bli ett stort grattis till min syrra som fyller år, gästerna kommer om en halvtimme och jag längtar redan efter tårtan, hihi! Goooottt!
Mormor och morfar som redan vart här sedan elva har fixat och trixat i min garderob :D Så nu är heltäckningsmattan på plats, har fått upp en lampa och min pelare är målad!

Senare ikväll är det "fransk middag" hemma hos hanni, ska bli mys, massa trevligt folk och crêps! Mums!

Jaapp sen måste jag väl se till att hinna plugga idag med, men nu ska jag slå in lite paket till Emma!

Hejsvejs
/Hanna


Coolt

Nu är det fredag igen. Det är dags för fredagsmyyyyyyyys. Nej inte riktigt, men för mig är det i alla fall dags för idol och den där nya chokladen med hallon, gooott!

Så började mitt inlägg som jag började skirva vid halv åtta ikväll. Men det var innan jag pratat med Becca, innan jag visste att en kille i min klass skulle ha fest. SÅ när hon berättade det, blev jag taggad och fixade mig, drog hem till Erik i klassen och träffade lite folk där och fick se lite av hans otroligt stora hus. Sen sprang vi till bussen och begav oss hem till Jocke. När vi var framme vid odenplan gick vi upp i fel uppgång och fick gå tillbaka där vi sen mötte en Jocke som varnade oss för hans "nazist-grannar" haha. Vi kom i alla fall dit typ nästan 20 stycken eftersom vi träffade Matte, Jakob, Jens, Marcus och Ärtan på ropsten, och vi var ju några som kom från Erik. Det var i alla fall en riktigt rolig kväll, men det roligaste var nog när vi hade party på Jockes rum, tyvärr fick vi inte va där haha.. Menmen, det var en kul kväll och ett plus var att papi kom och hämtade mig i taxi påväg hem från jobbet. Det var tur, för annars hade jag nog inte hittat hem än..

Puuuusss på alla pussgurkor

svB

Hejhallå!
Ska alldeles strax till skolan för att hämta böcker som jag glömt.. Så typiskt mig! Glömskt.
Hade egentligen en helt ledig skoldag idag, men tydligen så bestämde sig skolan för att sätta in en övning inför svenska B nationella i tre timmar.
Jag måste få säga att jag ibland uppskattar att jag är dyslektiker på grund av alla de möjligheter jag får. Special klassrum, idag fick jag obegränsad tid på skrivningen alltså så slapp jag den där stressen jag annars brukar känna och så bjöd prov vaktaren på chai te, godis och kakor! Tihihi, fett gott!
I och med den begränsade tiden la jag skrivandet åt sidan för att kolla igenom hela skolkatalogen som lärarna fått in. Kulkulkul!
Skrivningen gick väl hyffsat bra hoppas jag :)

Nu sitter jag hur som hellst och väntar på att pappa ska komma hem för att kunna skjutsa mig till skolan och sedan förväntar jag mig en jätte god mat när jag kommer hem. Har inte hunnit äta allt för mycket idag så är vrålhungrig :O

yeye Ciao cipolla! :D /H

Och det fortsätter regna

Oj asså, vi är ju inte direkt aktiva på den här bloggen längre. Men här kommer ett litet inlägg från mig i alla fall. Vet inte vad jag ska berättat riktigt, händer inget speciellt i mitt lite överhuvudtaget, det är väl skola som är den största delen sorgligt nog. Annars gör jag väl inte så himla mycket, hoppas på ett nytt barnvaktsjobb imorgon i alla fall. Men innan det är det utvecklingssamtal (!) och tre-timmars svenskaprov som gäller, yeey!

Aja, peaceeeee nu ska jag kolla tv. Byebye :)


Frida Gästbloggar

Ojjojj nu har jag fått äran att gästblogga här (äntligen) Hahah! Andrea och Hanna står och bakat tårta till lilla Lars som vi snart ska hem till, jag hade planerat att vi skulle ta 20.34 tåget men det e ju kört nu, tjejerna e ju så jävla sega ;) Men snart bär det nog av dit, ska bli skit kul :D Å sen ska ja ju sova hos Andrea och då blire förhoppingsvis den berömda och otroligt mysiga nattamackan när vi kommer hem ikväll :D Det har jag längtat länge efter!

Vet ni va ja tycker, jag är lite nyfiken på vilka som läser Andrea och Hannas otroligt spårade blogg, ni som läst det här inlägget (vilket är det bästa i hela bloggen) så kan ni väll skriva en liten gullig hälsning till the girls på kommentarer ? Vore kuuul ! Själv så tycker ja om dom där tjejerna även fast dom är lite.. ehh.. speciella ;) Hahah, dom e helt underbara, glad att ja känner dom ! :D Puss på er tjejer, hoppas mitt inlägg blev helt okejj iallafall !

(Nu ska ja tvinga som gästblogga i min blogg, moahaha xD )


Läxor och Linkin Park

Heej ALLA tre läsare typ haha!
Jag sitter och gör en jävla engelska redovisning som jag ska ha imorgon, Hanna också, och vi kämpar som bara den vad jag förstår från hennes inlägg här under! Tur att facebook-gruppen "I was going to do homework but then I ended up on facebook" inte stämmer på mig.. Haha, eller om det var det den gjorde? Är inte riktigt säker ;)
Jaja, och så lyssnar jag på Linkin Park som jag blivit beroende(?) av igen. Var det någongång för rätt länge sen men sen min kära syster kom hem och hade börjat lyssna på dom har jag också börjat göra det igen. För er som inte lyssnat, lyssna! Dom är braaaa :D Det är jag också.

Men förövrigt är det helg imorgon! Wiihooo, det betyder typ chill med massa imorong typ(?) och sen Larsans födelsedagsfest på lördag! Annars tror jag bara jag ska chilla galet, plugga och träna. Måste förbättra mig på tränigsfronten nu känner jag, det börjar sakta men säkert gå neråt.. Inte bra.

TJOLAHOPPTJOLAHEJ PUSSPÅDIG
ps. jag mådde väldigt bra idag efter att jag sovit tolv timmar ;)

Torsdag!



Hejhej! Nu har jag vart hemma i några timmar men naturligtvis inte satt igång med pluggarbeten som skall vara klara tills imorgon ännu.
Sitter framför datan och ska påbörja en engelska redovisning om något som irreterar mig, eller rättare sagt så påbörjade jag faktiskt skrivandet av den strax efter halv tre men det enda som blivit nerskrivet sedan dess är drygt två rader.
Sedan har vi Information&layouten läxan, ett CV ska skrivas och innehålla en hel del, så jag får sätta fart!
Till hjälp har jag en värmd kopp chocklad och yoghurt med hehe vindruvor i (Hugos grej maha :P).
Idag slutade jag alltså klockan två pga två inställda lektioner efter en stört rolig föreläsning i aulan.

Nej ni, nu ska jag tagga till på läxor så att jag kan se till att kunna redovisa imorgon! Ska tillägga innan jag avslutar att Andrea och jag måste ju seriöst vara bäst på fortboll evaaah... hahaha :D


/H

Meet me halfway

Jag lovar, ni missar inget trots att jag inte skriver. Dagarna rullar på, den ena liteee roligare än den andra och tvärtom. Men jag trivs, jag klagar inte, jag har ju roligt, jag skulle inte vilja byta. Men det är kul när det händer något, kan vara något pyttelitet, som bryter av vardagen ibland. Och det är därför jag började sakna New York massa nu, skulle vara så kul att få gå där på väg tillbaka till hotellet efter en lång dag, och räkna kvarteren till hotellet och bli lättad när man äntligen ser ingången. Gå omkring och se nya saker varje dag, shoppa i affärer som inte finns hemma, fika på Starbucks, ta en promenad i Central Park som jag för övrigt är kär i.

Men istället sitter jag här, klockan tio över åtta och ska gå och lägga mig. Det enda jag gjort idag är att gå i skolan och sen pluggat, och jag kommer ändå att behöva plugga imorgon. Livet är underbart. Längtar till helgen, ge mig helg tack.
Nej, istället ska jag gå och lägga mig nu, och eftersom att jag har tagit svinis-sprutan kommer jag inte kunna sova på ena armen och det gör det extra jobbigt att sova. MEN, nu ska jag sova i alla fall. Puss ♥

Torsdag

Nu blir ni väl inte särskilt förvånade när jag berättar att det inte hänt nånting speciellt på hela dagen. Inte alls.. Bara en helt vanlig dag, men det här är i alla fall vad jag gjort

- Tyckt att det är VÄLDIGT jobbigt att gå upp ur sängen på morgonen numera.
- Kommit på att gympa inte är min grej (det har jag iof vetat länge..)
- Skickat ett sms där det stod "dina byxor är ut&in" haha!
- Sovit i en soffa i skolan, sen kom massa andra och förstörde

Sen jaa, nu kommer jag inte på vad jag gjort mer. Var i alla fall på rätt bra humör när jag kom hem och då började Vendela såklart bråka med mig.. Jaja, när mamma kom hem låg jag och sov i mitt rum och Vendela i soffan i vardagsrummet. Vi är bra! Neej nu ska jag sova vidare så jag är pigg imorgon, för då är det fredag! Yeey!

Peaceee


Tisdag

Hallihallå, här sitter jag med ont i huvudet och tittat på Christine, som kan vara världens roligaste program haha! Så sjukt roligt och jag har suttit här och skrattat för mig själv.. Försöker också göra min ADM läxa som jag ska ha börjat på tills imorgon, men nu har jag börjat så nu ger jag upp! Måste plugga kommunikation också för imorrn äre prov. Yes, imorgon kommer det bli en bra dag känner jag. Som tur var har jag iallafall haft en bra dag idag, även fast skolan var exakt likadan som den alltid varit. Det var lite roligt att träffa alla igen :)

Sitter också och lyssnar på min nya favorit låt Wonderful world med James Morrison! Så himla bra, jag älskar den. Och det har Hanna märkt eftersom jag lyssnar på den hela tiden, haha!
Nää, hoppa och skit som en fin vän brukar säg. Nu ska jag lägga ner datorn, ciaaaao ♥



ge mig sommar igen.


Måndag

Mjoo, det har hänt en hel del sen sist. Men jag kan verkligen förmå mig att skriva blogg. Det är typ fett trist och jag vet inte riktigt, jag har inget roligt att skriva.. Jaa, jag var ju i NY förra veckan och det var super! Asballt verkligen, dock tror jag att jag hade liite för höga förväntningar.
Jaja, kom hem i fredags då och chillade omkring hemme hela dagen tills jag somnade klockan nio på kvällen haha. På lördagen gjorde jag inte heller nåt försen på kvällen då jag träffade Hanna på donken och vi satt och snackade, det händer mycket på en vecka! Sen kom Ludde dit och efter ett tag drog vi tre och träffade Konrad, Josef, Jocke och Felix som senare drog med oss på fest. Det var rätt tråkigt från början men sen blev det faktiskt riktigt trevligt! Dock blev jag såld för två kameler och en moonwalk ;( HAHA.. Kvällen slutade iallafall med två långa samtal, ett med Frida och ett med Matte och jag somnade inte försen vid fyra. På söndagen vaknade jag ett, träffade Hanna vid tre och vi satt och pluggade i flera timmar. På kvällen träffade jag Frida på willys och köpte godis, jag lyckades tappa mitt på golvet, och sen gick vi hem till mig och hade myskväll. Har saknat min lilla mupp! Aja, vi somnade inte heller försen vid fyra och idag har vi varit på Tindras och fikat.

Hmm, nu kommer Hanna hit snart också och så ska vi göra klart våran jävla företagsekonomi som ska vara klar imorgon. Någonting säger mig att vi kommer få sitta uppe hela natten.. Bara den blir klar tills imorgon blir jag glad. Och imorgon då, så börjar skolan igen.. Yeey.

Plugg & fik med en fin vän

Fick lite smått ångest nu när jag insåg att Andreas glädje förhoppningar om att jag kanske skulle ha uppdaterat bloggen lite mer än vad jag gjort hittills under lovet just sjönk till noll.
Så jag gör en god gärning och skriver nu för hennes skull! Hihi
Andrea är äntligen hemma från New york!! Hur coolt? Jag saknade henne enormt väldigt mycket under dessa sju-åtta dagar iaf! Så för min del är det bra att hon är hemma igen :)
Själv har jag inte haft för mig något alls på lovet, jobbat och träffat kompisar typ!
Nu eller strax ska iallafall jag iväg och träffa henne på espresso house, vi ska plugga! Ett företagsekonomi arbete som skall lämnas in på tisdag och vi ligger lite illa till, mycket som ska hinnas klart. Som tur är är vi lediga imorgon med, sköönt!

hihih hej då
/H


RSS 2.0