HEMMA

Äntligen är jag hemma igen! Allt i rummet är som ett bombnedslag av kläder väskor och allt. Vid sånna här tillfällen förstår jag verkligen det mamma alltid säger innan vi åker bort, att vi bör städa våra rum för att det alltid är skönt att komma hem till ett städat hem.
Jag brukar göra det, men tydligen gjorde jag inte det denna gång innan jag åkte till landet, vet inte varför, det kommer jag inte ihåg för det var länge sen.
Nu vet jag inte vad jag ska börja med, jag vill damma men det kan jag inte göra förrän jag flyttat alla saker.. Sånt är tråkigt.
Nu har jag suttit här i några timmar och enda skillnaden är att en väska är tömd på kläder som nu ligger i sängen istället, nu får jag ta tummen ur röven å fixa detta!

Sorgligt nog lider jag dessutom av träningsvärk från gårdagens runda runt området på landet, det får mig att fundera på varför jag sprang i morse med?
Kommer inte kunna röra mig imorgon! Men det får jag lösa då :) Då ska jag nämligen träffa Veronica och Hanna på brunch! Längtar :D

Hejhej<3
/Hanna

Hej från frankrike

Tänkte det var dags att blogg eftersom jag inte har gjort det på hela tiden här borta. Den senaste veckan har vi haft dator och internet men jag får skylla på att dem korta stunderna vi väl är i lägenheten så äter vi eller så är det bråk om datorn haha. Det är så sjukt, vi har varit borta i nästan tre veckor och i har en vecka kvar. Är inte helt sugen på att åka hem än, men lite, så det är alldeless lagom med en vecka till..

Idag har vi suttit och solat, tre timmar i solen utan solkräm är inte bra.. Mina ben blev kräftor så det är tur att jag har en och annan lång klänning så att alla slapp se dom .'

ahahkashfsdbfvjhd ska se på film hejdå. Imorgon åker vi till italien och sen hem igen.

På landet

ojojoj länge sen...igen
Är på landet sen en och en halv vecka tillbaka ungefär och gör väl ingenting mer än att måla massa här och samla energi!
Nu sitter jag ute på altanen med en god chockladkaka och väntar på grannar som ska komma över för att äta tillsammans med oss.
Sen ska jag fortsätta måla, måla och måla :) En vecka till och jag är hemma igen, ska bli kul att träffa folk och sen dra till rhooodooos hihi :D

hejhej

Hold tight

Det går lite segt med bloggandet för min del, men idag kände jag att det var dags att skriva ett inlägg. Dels för att det var länge sen och dels för att imorgon drar jag till Frankrike i nästan en månad. Senaste tiden har det blivit mycket jobb, lite Åland och lite av allt annat också, förutom sol för herregud vilket fint väder det har varit senaste veckan. Därför blev det i tisdags poolparty hos Teresa vilket var mycket trevligt trots den korta tid jag hann va där! Kul att se alla :)

Nu ska jag gå ut och sola igen och sen ska jag dubbelkolla min packning hihi :) Undra om det är någon annan som är i Frankrike när jag är där, hoppades på att få träffa Felix och Jocke men dom kommer hinna åka innan jag kommer ner dit eftersom vi ska stanna så mycket på vägen.. Jaja vi får se. Slänger in en bild från förra helgen, midsommar på Åland. Jag hittade den, jag gillade den förden var sommrig. TJARÅ :)




RSS 2.0