Fortfarande

ÅH JAG BLIR GALEN. Är fortfarande sjuk. Tror jag har haft allting man kan ha; feber, ont i halsen, ont i örat, täppt i näsan och en ständig huvudvärk. Och igår trodde jag äntligen att jag skulle bli frisk.. Men nej, idag vaknar jag upp med skitont i huvet, en igentäppt näsa, ont i halsen och örat tillbaka (fast bara liiite) plus att jag under natten fått hosta och ögoninflammation. GRATTIS.

Nu ska jag knarka alvedon, hostmedecin och nässpray (och ögonsalva) så att jag förhoppningsvis kan gå på middagen hemma hos Sofia ikväll! Har ju längtat efter det..

Blir galen.


Hästburk


woohooow laser-eyes

TJA!
Har suttit med Rebeccas och min engelska text till vår redovisning vi har imorgon tills nu, äntligen klar säger jag. Men nu ska jag vända min blick mot min andra hög av böcker och läxor. Vistt har vi inte så mycket, men jag känner verkligen att jag bör ta igen och sattsa redan nu fullt ut på Företagsekonomin. Om jag inte får mvg i slut betyg kommer jag inte veta vart jag ska ta vägen...
Men det känns bra det här! Klassen fick tillbaka vårt första prov imorse, vilket förgyllde min dag enormt! Hihi
Under lunch rasten hängde jag med Frida, Axel och Jacob. Ingen Andrea för hon e sjuk :(
Jag hade iallafall underbart roligt, skämtade om hästar lunchen igenom i stortsätt. Från skolan till willys och tillbaka, Haha!

Efter skolan drog jag direkt hem, ställde in moppen i garaget och åkte därefter direkt in till stan för att möta upp frida! Jag förstörde tydligen hennes shopping dag genom att gå och klaga på att hon skulle shoppa när jag ville äta. Frida förstörde samtidigt min ät-dag genom att klaga på att jag ville dra iväg för att äta istället för shoppa. Vi är bäst!
Nej nu ska jag ta tag i företagsekonomi projektet! :D Full rulle på mig här!

/Hanna


Sjuuuuk

Asså ni fattar inte hur sjukt tråkigt jag har! Tror jag har kollat på allas profiler som jag är vän med på facebook. Det låter väl roligt. Något tips på vad man kan göra när man är sjuk, trött och inte ens orkar röra sig? Jag lovar att jag har svininfluensan. Roa mig!


Awwiii, bild från i fredags :)


Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Hejhopp gummisnopp och tjenatjena mittbena!
Vi har blivit riktigt dåliga på att uppdatera i den här bloggen.. Jag vet inte riktigt vad det är. Jaja, och nu skriver jag bara för att jag inte har något annat att göra. Är sjuk. Ligger hemma framför tv:n och kollar på Fridas favoritprogram Ellen DeGeneres show och har feberfrossa. Sjukt störande, fryser ena sekunden och andra sekunden är jag varm och måste jag och öppna fönstret. Nu vill jag bli frisk igen, fast ändå inte för jag har massa läxor jag måste göra som jag inte gjort, fattar inte matten och ligger efter i italienskan. Och imorron, om jag ska till skolan, ska jag hålla tal om en förebild och det har jag inte ens börjat med.. Känns bra. Orkar inte ta tag i pluggandet nu heller, nej jag tror jag ska sätta på One Tree Hill och äta mina chokladbollar som jag bakade förut men inte lyckats äta för det gör ont.

Och förresten tror jag att jag är immun mot alvedon, jag har tagit 7 alvedon sen middagen igår och jag har fortfarande ont i huvudet, dom hjälper ingenting.. Usch usch.

Hare bra ♥♥
/Andrea

Hannna:

Hm jag tycker att både jag och Andrea suger på att uppdatera här... Vad krävs? Hmhmhm ett händelserikt liv kanske?
I mitt liv sker inte mycket mer än skola just nu, så mycket jag egentligen bör ta hem och jobba med men som jag inte orkar. Vilket leder till att jag halkar efter, inte bra! Men har lovat mig själv nu att jag ska sätta igång med plugget och framför allt kämpa upp till hundra för att inte lyckas komma försent på första lektionen på måndagar och fredagar. Det får bli mitt första steg. Jag lär ju komma in i mina nya rutiner förr eller senare, säkert blir det lagom till höstlovet och därefter den veckan när skolan börjar igen är allt förstört igen.
Hehhe...

Guuud vad tråkigt inlägg. Nu ska jag iallafall gå och leta efter något i köket som kan hindra min mage att kurra mer sen bär det av till moppen och till lidingö för filmkväll hos kjällander! Sitter också och funderar på om jag ska gå och köpa något till filmkvällen som en rolig liten suprise, vi får se vad jag kan klura ut! :D

Peace
/H

HEJPÅER!


Hejjj! Galet länge jag vart borta! Hade lagt bloggen helt completely åt sidan för ett tag! Men nu kunde jag bara inte hålla fingrarna bort från tangentbordet! x)
Allt är super med mig för övrigt. Har det sjukt stressigt i mitt liv bara, plugg, vänner och familjen som alla krockar på en och samma gång.
Jag börjar få ångest för att jag mot min vilja aldrig följer med upp till landet med min familj eftersom jag vet hur gärna de vill ha med mig. Samtidigt på helgerna har jag redan fått en massa saker inplanerade, Ulrikas & martins fest, galen spårning med Andrea, poolparty, pyamasparty.. U name it! :P Haha
Idag har jag sovmorgon och börjar inte förrän tio i elva, skööönt! Dessutom ska jag inte glömma att nämna att jag slutar tidigare med. Ingen företagsekonomi idag!
Ikväll ska jag träffa Fredrik och Veronica på Café 60, äta middag och prata genom våra liv! Underbart!
Strax ska jag börja bege mig mot skolan! Keep it chill<3

...


"Jag får liksom ingen ordning på mitt liv"


Andrea här

Wohooo jag e glad mihiiii :) Har haft en bra helg typ, den har varit sådär lite lagom rolig, inte jättesuper rolig som man gärna vill att helgen ska vara, men det har inte varit tråkig heller satt..
I fredags var ju jag iallafall barnvakt med Frida och vi tjänade 350 spänn var, najs! Sen drog vi hem till Marcus och där var det några roliga människor, sen kom det massa andra roligt folk senare! Frida drog rätt tidigt men jag stannade och jag är glad att jag gjorde det. Hade sjukt roligt, men var tyvärr tvungen att ta sista bussen hem och den går 00.40 så det var sjukt segt. Menmen, hade ju sällskap hela vägen hem av typ 5 olika personer jag träffade haha. Nej nu får det räcka (för här kommer Rebecca! HAHAHA)

På lördagen så drog jag och Frida in till stan innan jag skulle träffa Hanna Emelie och Amanda och fika. Frida hängde på och efter vi andra väntat på Hanna i fyra *host* 15 minuter satte vi oss på EH och drack is chai och träffade världens skönaste grabb som jobbade där :) Sen gick vi vidare till donken för alla andra va hungriga, jag var för en gångs skull inte hungrig hah.. Där satt vi ett tag också och sen drog Frida iväg och mötte Melanie och sen åkte vi tillsammans hem till mig och sen till hennes papi och lagade hans fiskgryta som han är så otroligt stolt över! Åkte bil med Moje och Jeppe och lyssnade på raggarmusik och hade det roligt maha. Sen var resten av kvällen rätt konstig, hamnade tillslut hemma hos Linus med Hanna men typ precis när vi kom skulle alla andra dra så vi stannade bara en stund. Åkte hem och sooooov. Och idag var jag först på donken med Frida och Sebbe, åk aldrig till donken på karlaplan vid lunch på en söndag! Och sen var jag och träffade en barnvaktsfamilj. Fyfan vilket tråkigt inlägg japp!

Måste fortsätta med mitt engelska/företagsekonomi pluggande för imorron är det crap-dagen! Wiihooo vi längtar *inte*
♥♥♥ Fred


Today

Här kommer en lista på vad jag har gjort idag:
- Varit inne på facebook hela italienska lektionen
- Failat på TVÅ läxförhör..
- Haft långlunch hemma hos Frida med nudlar, cola och godis
- Skippat engelska lektionen och redovisningen
- Haft världens tråkigaste NK lektion
- Varit på grillmys utanför skolan efter skolan

Resten av dagen ska jag:
- Packa ihop varma kläder (och ficklampa!)
- Vara lekledare på ett barnkalas
- Troligtvis träffa Hanna och hitta på något kul ikväll!

Ciaaaaao, titta jag kan fastän jag var inne på fejsbook.
♥ Andrea


Tomt i hjärnan

Hur kommer det sig att när jag skriver här, kan jag skriva i princip hur mycket som helst.. Men när jag ska sätta mig och skriva en engelska läxa, en viktig (till skillnad från bloggen alltså) engelska läxa, kan jag sitta hur länge som helst utan att kunna skriva någonting? Jag har suttit här en timme och det ända jag kommit upp med är cirka tio rader. Jag är grym jag vet.

Blir gaaaalen. Vet inte vad jag ska skriva men måste skriva NU, så herråå ♥

Du betyder mycket

Tjatjatja det har hänt mycket sen sist, eller mycket och mycket, det beror ju helt enkelt på hur man ser på saken. I fredags fyllde iallafall Hanna år, det firade vi :) Och hade sjukt roligt. Sen har jag gjort mycket och lite, egentligen ingenting speciellt men jag har ju gjort saker hela tiden. Och nu är jag typ sjuk. Usch.. Jag har jätteont i halsen och har haft det hela dagen, och just nu kan jag bara andas genom ena näsborren, det känns ju lovande. Får inte bli sjuk nu, orkar inte. Jag borde vara med försiktig innan jag önskar mig något, det är fel vecka att bli sjuk. Förra veckan ville jag inget hellre än att bli sjuk. Menmen. Ihelgen hade jag och min spårade sköldpadda ha roligt som vanligt, plus att jag ska va barnvakt med Frida, så jag får INTE bli sjuk.

Jaja, idag var det tänkt att jag skulle söka jobb. Men när jag ska göra det vill jag hellre vara på bättre humör och må bättre än vad jag gjorde, så det slutade med att jag åkte hem igen. Och pluggade förvisso, så det var ju bra ändå. Det får räcka med barnvaktning den här veckan, jobb det får jag ta någon annan dag. Jaja igen, drog runt lite här hemma för att sedan dra in till stan och möta Hannie, vi satt på donken i flera timmar och när vi kom ut var det mörkt.. Hon är bra den tjejen, hon betyder mycket. Hanna alltså.

Meeeen, imorron ska jag vakna på rätt sida! Puss Andrea ♥


Den här bilden bara för att Hanna äälskar den! Spårad brud..

IDAG VAR ANDREA GALEEEEN...

Heyhey back on tttraaack. Men kanske bara för idag? Who knows? Inte jag iallafall.
Inget händer i mitt liv som jag känner för att skriva om, men plötsligt händer det! Som nu! Men det jag egentligen ville säga var att andrea var galen idag! Så nu vet jag inte vad jag ska tala om för er längre...

På fredag fyller jag åår och det ska firas med stort! Maha, först resturang med tjejerna någonstans i Brevik, sen blir det en galen kväll/natt/morgon. Eller vi kan ju kalla att jag ska på pyamasparty som jag lurat mamma med, bara för att få stanna ute! :D Hehhee
Jag är iallafall obeskrivligt glad för allt och tänkte gå ut i köket för att äta något som dämpar min kurrande mage nu.

Varsågod, ett härligt glatt inlägg från ingen mindre än HANNA
Ciao


Punkt


"Do you know if it's worth fighting for, when it's not worth dying for"


These hard times

Hellooo, idag känns det lite bättre än igår faktiskt. Igår kändes allt hopplöst och onödigt, idag känns bara hälften av allting hopplöst och onödigt. Jag är iallafall tillbaka här igen, igår gjorde jag ett ytterst misslyckat försök att skapa en ny blogg, jag skapade en och skrev i den. Men idag fungerar det såklart inte att logga in på den, min vanliga tur! Så jag fortsätter väl skrivandet här då. Tycker angående ingenting att HANNA har blivit riktigt dålig på att uppdatera ...

Aaajotja, vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag håller på att dö i skolan varje dag och känner mig som en riktig outsider, mer behöver jag inte ta upp här. På den positiva sidan så fyller Hannie år på fredag så vi ska ut och fira! Middag och sen får vi se, men det blir nog riktigt trevligt och det är min ljuspunkt denna vecka.

Puss på nosen

RSS 2.0