Dricker årets...

...första julmust


/Hannaaa

New York


 

Imorgon dra jag till New York en vecka! Soooo long.


sagt som gjort

Vart tillsagd på skarpen igår av andrea att skriva blogg, så här är jag! :D
Så på senaste tiden har jag i stort sett suttit med plugg, plugg, plugg och plugg! Sjukt vad jag på sistone vart ambitiös!
Imorgon har jag iof italienska prov som jag skippar att plugga till; det jag kan, det kan jag. Sen var det ju faktiskt så att jag prioriterade naturkunskaps provet på fredag som jag redan nu pluggar intensivt till.
Vi alla i klassen fick prata om hur man låg till inför provet på fredag med läraren idag, jag berättade att jag tyvärr inte tror att jag kommer klara provet och fick höra att jag var den enda i hela klassen som sagt det. Grymt om jag sätter ett VG på fredag iallafall! Hoho, så nu har jag mitt mål, att chocka Håkan :D
Dessutom blir det partajj firande för mig och rebecca om det går så bra för oss!

Idag var en mycket bra dag hur som hellst, trots att jag fick uppleva ett pinsamt ögonblick på naturen när jag konstigt nog råkade skrika nej hur högt som hellst under genomgången. Andrea och jag fånade oss som vanligt och påväg hem förbi den stängda cafeterian snodde vi och Alexandra med oss en bulle hem, hungriga som vi var...
Hahaha! Vi kan trösta oss med att vi missade kanelbullensdag, om den ens varit än?

Keep it chill
/Hanna

Bakteriedödande?

Igår var det en bättre dag. Den var väldigt rolig faktiskt. Dagen var rolig efter gympan, innan det var det inte speciellt rolig. Speciellt inte innebandyn på gympan. Lunchen/håltimmern var kuul, det roligaste var när jag och Hanna fick cpdamp och sprang omkring och sprutade bakteriedödande på alla. Det var ganska roligt när Hanna hade sönder ett bort också haha! Sen på den frivilliga företagsekonomin garvade vi ihjäl oss åt våran pee-story som handlade om kiss, smurfar, kineser, gröna barn och allt möjligt. Det var meningen att vi skulle skriva ner den här men vi hann inte. Får gör det en annan dag? På kvällen satt jag och Frida och pluggade företagsekonomi med en ekonomilärare från Hersby, najs! Sen avslutades dagen i soffan tittandes på Criminal minds med mami och Vendela.

Idag, var det en sämre dag. Fast egentligen inte, jag har typ alltid roligt. Men iallafall, idag var det enda roliga den superlånga lunchen/håltimmen, igen. Hängde med massa sköna människor. Jaja, sen var det engelska uppsats och frivillig NK-lektion.. Vi var typ 7 stycken eller nåt. Yey. Den visade sig var väldigt onödig för mig eftersom jag inte kommer att få göra provet (?!??!?!) så där satt jag i onödan. När skolan slutade hade varken jag eller Hanna lust att dra hem. Sååå, vi satte oss på Lidingöbanan. Och åkte till Kottla. Där vi åkte bussen till Superstore. Där köpte vi godis. Sen hoppade vi på första bästa buss. Det blev 205:an till Sticklinge. Så vi åkte runt ett varv runt och tillbaka till Ropsten för att sen åka hem. Som vi sa då, man måste ha riktigt jättetråkigt för att göra något sånt!

Nej nu ska jag hålla min mami sällskap lite, och hoppas att något roligt händer ikväll.
Pusselipuss <3

Standing strong

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.

Jag tycker inte om måndagar. Jag tycker inte om läxor. Jag tycker inte om när jag inte orkar göra läxorna. Jag tycker inte om att det är måndag och jag måste plugga men kan inte göra läxorna. Bra dag idag, haha! Neeeejdå, den har faktiskt varit ganska bra. Och ska jag vara ärlig så är det inget fel på måndagar, förutom att helgen är slut. Vill ha helg igen! Vill ha vill ha vill ha.

Igår hade vi iallafall släktkalas här hemma, det var ganska trevligt och Sandra bjöd mig på halloween-fest hihi. Efter det drog jag in till stan och gick på bio med Frida. Åt middag på Tacobar gjorde vi också. Och träffade på Erik, Jakob och Jens gjorde vi också. Det var en lagom, trevlig kväll och en mycket bra film!

Skola.. Jaja, nu måste jag väl plugga lite innan jag ska äta, iväg och sedan tona håret igen!!! Asså jag är typ nervös haha, det var så länge sen jag gjorde det men det blir nog bra. Om jag blir svarthårig ska jag tvätta håret sjuttontusen gånger tills imorgon. Lycka till med det haha, men ändå. Hoppas det blir bra för annars blir jag ledsen. Det får vi se...


Helveteeeee

Tjabbatjenahallå! HAHA, mitt förra inlägg.. Jaaa, det var ju roligt eller hur. Jäättekul, verkligen. Men jaha jaja, jag har tråkigt, och det kommer kanske antaligen att märkas på det här inlägget......................

Vette fan vad jag ska skriva asså, har varit i stan idag i alla fall, det var mycket trevligt. Jag och Hanna började med att äta på donken. Får jag gissa vad ni tänker nu? "TJOOOOCKISAR" tänker ni. För det är vad alla brukar säga när man berättar att man ska äta på donken, idag var det Adam och Lukas som stod för att säga så, yeeeey! Sen vandrade vi omkring.. Hon köpte en jacka.. Jag köpte en jacka.. Och sen gick vi omkring lite till och åkte till Söder. När vi skulle åka därifrån åkte vi från Slussen, vi åkte till T-Centralen och skulle byta där. Och gissar vart vi hamnar sen? Joo, Gamla Stan, vi åkte alltså fram och tillbaka. Yes, vi är bra på att åka tunnelbana! Gissa vad vi gjorde sen då HAHA, jo vi åkte till donken igen. Fast denna gång bara för att sitta där, vi åt ingenting bara så nu vet. Dagen fortsatte med att jag åkte hem, höll på att frysa ihjäl på moppen, åt middag och gjorde inget speciellt. Nu sitter jag under ett täcke och en filt i mitt iskalla rum och känner mig trött. Vill göra något ikväll men det kommer antagligen sluta med fail eftersom hela Sveriges befolkning ska kolla på fotbollen ikväll och jag hatar att titta på fotboll. Mitt liv är grymt.

Ciaaaao på er!


Celebration

Martin ville att jag skulle skriva något roligt i min blogg.
Så nu skriver jag... Något roligt ;)

Nöjd nu? HAHAHA


Typ cool bild på Martin wiieee.

Fan vilket seriöst inlägg.

Tjabba

Klockan är 22.22 när jag börjar skriva det här, såååå, nu önskar jag mig ngt :)

Annars då? Sitter här helt nöjd efter att ha kollat på Desperate housewife, wiho! Innan det har jag varit barnvakt och gått i skolan, inte hunnit med så mycket mer faktiskt. Chillat omkring lite. Har vart fett segt i skolan today, har haft svenska som iof var rolig, två timmars lunch när jag och Frida åt kebab, matte när jag och Kjällander roade oss med att rita på våra mattekluringar och sen ingen företagsekonomi. Det kanske låter skönt, och det var det också men trååååkigt. Eller egentligen inte, så jag vet inte varför jag känner att hela dagen varit trist. Det var väl barnvaktandet som fcik min dag att bli dålig, GAH, blir galen på ungen. Jaja, imorgon är det en ny dag, med bara tre lektioner och slutning (kan man säga så?) klockan 12.50 - naaajs! Då blire stan med Frida och troligtvis Emelie och Hanna också :) Sen filmkväll hos Joseph på kvällen? Hejhopp rolig dag, men så måste man plugga också och då föll det.. Haha nej, men det är lite trist. Jaja, fan vad jag snackar skit nu,

H E J D Å !
xoxo you know you love me /Andrea

Oooops

Hehe, nu vare en vecka sen jag bloggade. Jag kanske ska bli en sån som bloggar en dag i veckan? Varje lördag, låter det bra eller haha? Det verkar ju som att det är så just nu iallafall. Asså nu kom Basshunters reklam på spotify och jag lackar på den reklamen, han kan ju bara försvinna, vem vill lyssna på hans musik?! Aaaajaaaaaa, här kommer iallafall min vecka..

Måndag: Sjuk
Tisdag: Tillbaka till skolan igen, med glasögon! Kändes skumt, fick frågan "VArt har du varit?" Över 20 gånger tror jag, och när jag förklarade att jag varit sjuk frågade typ hälften "HAr du haft svininfluensan?".. Sen fick jag också frågan "Har du skaffat glasögon?" två gånger trots att jag haft glasögon sen jag gick i femman.. Använder dom inte så ofta kan man säga. På kvällen satt jag och pluggade kommunikation, pratade med Frida på msn och vi bestämde oss för att åka till superstore och köpa godis för 2,90! Så det gjorde vi, där träffade vi Josef, Joseph, Anton, Niklas och några andra så vi hängde lite med dom innan vi åkte hem till Frida igen och jag sov över där.
Onsdag: Skola igen, hem och pluggade matte och sen hem till Joseph för att kolla på film med några. Myspys! Hade riktigt roligt faktiskt.
Torsdag: Min födelsedag! Skolan, fick många grattis och hade ruuligt. Hem, bakade tårta, firade mig lite med familjen och sen pluggade jag matte hela kvällen eftersom jag skulle ha matteprov på fredagen. Lite segt..
Fredag: Skola som alltid, fast inte som vanligt. Hade matteprov i två timmar och sen lunch/håltimme i tre timmar. På den roade jag och Hanna oss med att åka till centrum, sen till superstore för att köpa godis. KOm tillbaka till skolan, fick en present av gulliga Jacob, Joseph och Axel och det var ett kilo godis! HAHA! Jaja, efter skolan åkte jag hem en snabbis och sen in till stan för att träffa mami och papi. Fick väskan jag fick i födelsedagspresent och shoppade lite innan vi gick och åt middag på världens gulligaste italienska restaurang. Åkte hem, Hanna kom till mig och vi drog hem till Joaseph på filmkväll med massa trevligt folk :)

Idag: Ska typ plugga.. Sen måste jag träffa Frida en snabbissssss! Och ikväll äre spååååra som gäller haha, frågan är bara: vart ska man sova? Jaja, det löser sig alltid, eller hur Hanna? ;) Maha, nej nu ska jag plugga vidare.

Keep it chill som Hanna brukar säga
/ Andrea


RSS 2.0