Midsommar!

Jag lyckades undkomma jobbet idag och nu är jag uppe på landet igen och tar det lungt. Inget ensamfirande här inte :P Jag sitter nu på altanen och inviger våra nya solstolar, de är sköna! Strax ska jag väl se till att hjälpa till med allt som skall göras.
Den här helgen blir nog lite utöver det vanliga iallafall, för det första finns det mycket att göra. För det andra blir vårt traditionella firande annorlunda, helt annorlunda. Dock ser jag lite av det negativa i det för att jag verkligen gillar att fira midsommar med de vanliga familjerna och grannarna, tävlingarna, sångerna och bara hela spårade kvällen i allmänhet.
Men det blir väl okej det här året, nu ska vi vara hos oss med bara släktingar, äta massa mat och spela minigolf.

Appropå det ska jag nu faktiskt gå och montera upp vår minigolfbana och så ska jag sminka mina små kusiner :) hehe
Sen blir det dans runt midsommarstången wwweeey! Hejhej å glad midsommar :)


Våffelmästare

Idag fick jag stå i baren och göra våfflor för ett tag, det gick k a t a s t r o f a l t. Det kändes lite som att alla gäster gått med i en pakt och bestämt sig för att komma till fiket på exakt samma tidpunkt och beställa våfflor, latte eller capuccino som jag har lite svårt att få till fortfarande. Men dagen är avklarad och jag sitter nu tillbaka lutad i stolen å chillaaar. Kanske får bli film ikväll dessutom :)
Jag har bortsett från jobbet och eric prydz igår haft sjukt slappa dagar ett tag nu så det får bli en tidig runda på stan imorgon! Och sen ska man väl se till att betala Rhodos snart :D wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hej


Eric Prydz



Någonstans här stod jag och dansade med Hanna, Kjällander, Jens, Markus och andraa igårkväll :) Det var kuuul haha. Men fyfan vad det var mycket folk, som man ser på bilden! Dock var jag jävligt trött så jag stannade inte så himla länge..


Mys

 

Här har ni då två av världens finaste människor som jag har hängt med idag efter jobbet! Vi satt på ett café på djurgården precis vid bron och vattnet och alla båtar och det var sjukt mysigt, det gillas. Dit ska jag tillbaka nästa gång det är soligt och fint det kan jag lova :) Sprang på Niklas och Erik också när vi skulle dra hem, det var kul att se dom också. Annars har dagen varit inte alls speciellt händelserik, det händer i princip ingenting intressant alls på jobbet och imorgon är det fredag. Då ska jag hänga med Frida och vi tänkte äta middag efter jobbet och sen får vi väl se om vi hittar på något annat sen. Det var för länge sedan jag såg den tjejen i alla fall...

Hoppas det inte bli alltför dålig väder ihelgen, det är säämst.
Nu har jag ingenting mer att skriva för tillfället haha. Så nu säger vi hejdå. Hejdå.

En bättre dag

Amen tjenna
Dagen började fint med en lång lunch med Hannie på stan, lite affärer och sen vart det stan med Joseph, erik och fredrik :)

nu har jag typ precis kommit hem från jobbet :O stört ont i fötterna som just nu sitter i fotbad :) En fin dag med stress, jäkt och fullt med folk. Trots det har det varit en bättre dag.
Jag har blivit mer van och säker i de saker jag gör och det flyter i stort sätt på. Men det kommer vissa stunder då alla gäster vill ha grejer exakt samtidigt, eller de blir klara exakt samtidigt... Beställningar, beställningar, disk, disk, disk...
Men nu är dagen över och jag hann med den sista båten hem! Och det var himla tur för hur nära jag var på att missa den. Imorgon är jag ledig och eftersom det blir en fin dag igen sitter det fint med sola och samla energi till midsommar och troligtvis kaoset på cafét då.
Jag är ändå jädra glad att jag slipper stressa med 48 personer som bokat bord imorgon, jisses...
Jaja nog pratat om jobbet, och därefter nog pratat om allt! Hejhej

Hemskt mycket hej

Hejhej hemskt mycket heJ! Jag sitter på jobbet och bloggar fråN mObilen.. Coolt va?
Tangentbordet är helt konstigt så det är Därför det blir stora bokstäver ibland.. Oj vad jag jusT såg sur uT när det kom in en budkiLle hoho woopsie... Idag åt jag lunch Med sommarjobbarna från min pappas vÅniNg det vaR treeevlanS :)

Nu måste jaG fortsätta jobba, HEJHEJ

Bäst

Fast först ska jag bara hit:



Hihihi det är sjukt vad jag längtar!!!!!!

Det går bra nu

Jag förstår inte vad Hanna pratar om, jag är jätteduktigt på att blogga. Och på att jobba med posten/som vaktmästare på pappas jobb, fast det är tråååkigt. Inte så mycket att göra liksom, men det är väl chill det också. Nu har det kommit två andra sommarjobbare som tydligen inte var brorsor som jag trodde, som är i min ålder och dom ska lbi mina nya lunch-kompisar. Jag behöver lunch-kompisar, den som vill får gärna äta lunch med mig någon dag! :)

Nu vill jag bara säga att jag längtar tills jag är här:



Det kommer bli galet!
Ciaooo

lustigt

Verkar som Andrea försvunnit lite... Tävlingen mellan hon och joseph kanske skulle ha hållt i sig lite längre typ hela sommaren :D
Jag känner att hon inte uppdaterar mig alls om sina dagar nu när hon är vaktmästare. Ändring på det.
Otroligt skön dag måste jag få säga, trots det dumma vädret. Jag har adrig levt en slapp dag som denna på väldigt länge, jag har hunnit med att stor städa mitt rum. Det lyckas alltid bli lika sjukt stökigt efter en hemkomst från vilken resa som helst. Jag dammade, dammsög och tvättade mitt golv så nu är jag riktigt nöjd!
Även mina kläder ligger på de rätta ställena.

Sen slutade det med att jag typ spontant bara följde med till landet, så här är jag nu. Även här har jag hunnit med ungefär 350 miljoner saker redan. En, två, tre, fyra... 350 milj simmande mygglarver har jag precis dödat genom att hälla ut gammalt regnvatten ur en hink. Fy.
Men nu blire grillaaa :)

Hejhej :D


...Städnig å landet, inte tal om matteboken jag har med mig upp... Jag har inte vart mig själv idag =/

Tältning

Heeej! sitter hemma hos anton nu och väntar på joseph som cyklade hem för att hämta sovkläder och sovsäck och andra överlevnadsgrejer. Ikväll ska vi tre tälta!
Eventuellt blir det två styckna till iof, erik och andra josef! :)
Hur länge sen som helst då jag tältade sist :O Usch det kommer vara blött och det kommer vara kallt, men vi ska klara oss igenom natten!
Halv kul dag iallafall har jag haft, skolavslutning först på morgonen och sen bar det av till stan där jag och andrea åt lunch och hade det mysigt i solen på ett café. Senare drog vi till Felix i klassen hade trevligt där och snackade om mycket skit. Vi hamnade därefter i kyrkviken och grillade, på en pizzeria och tillsist där jag är nu. Hos Anton.
Nu står jospeh, som kommit tillbaka, och suckar för att andrea har vunnit...
Nu kom även de andra två så nu drar jag ut och slår upp tält :D HEJHEJ

TVUNGEN

Jag måste vinna så är det bara, så bloggar bara för att inte förlora. Är så trött att jag somnar snart vilket är mycket bra eftersom min klocka ringer 06.00 imorgon! Bra start på sommarlovet eller vad säger ni? Första dagen på jobbet imorgon i alla fall och jag hoppas verkligen att det blir bra :)

Idag var det skolavslutning. Det verkar vara något med att det ska regna på skolavslutning för det gör det typ alltid?! Idag klarade vi oss fram till klockan åtta ungefär om jag inte har helt fel så det var ju great success! Framsteg från förra året haha.

Jaja jag får väl slänga in bilder och annat som jag ska sno från Hanna någon annan dag för nu ska jag sovaaaa. Tack för mig och godnatt

FAAAAAAAAAAAAAAAAN

FANFANFANFANFAN vad jag hatar när inlägget försvinner!!!! Och jag som hade skrivit jättelångt..... Jag orkar inte skriva ett nytt. Men Joseph haha, tur att jag hann blogga idag också! Höll på att glömma bort det, men jag ska vinna!!!

Nu måste jag sova för imorgon är det SKOLAVSLUTNING!!!!!! Och om jag har längtat asså.

bästa

Jag har nu haft en bra vecka i turkiet, en bra helg och nu väntas ett bra, eller ne ett super bäst sommarlov fullspäckat med planer! :D Kommer dock sakna andrea när hon blir borta en hel månad... Inge Handrea.
Men jag ska vara stark!
Nu hoppas jag på fint väder på onsdag så att man kanske kan gå barbent och tåla grillning utomhus :)
Idag var jag på bio med Emelie, såg Last song. Sjukt bra tycker jag :D Även som i remember me grät hela biosalongen, men jag gillaree!
Vad ska man hitta på imorgon då?? Blire fint väder fastkjedjar jag nog ihop alla vänner i mig och hittar på något roligt :D Det är ju ett måste
Hihi


TWO DAYS

Dagens bloggning. Joseph ska inte vinna haha :D SÅ nu måste jag blogga.. Dock vet jag inte vad jag ska skriva för jag är trött att jag kommer somna om jag stänger ögonen.

Har haft den bästa helgen på riktigt länge och det känns som att den har varat hur länge som helst. Ville helst inte gå upp imorse när klockan ringde och jag förstod att det var måndag. Men imorgon är det tisdag och sen är det onsdag och så är det sommarlov! Det här kommer nog bli en bra vecka :)
Hejehjehejhejhejejejjejdå


TRÖTT

Fyfan vad jag har haft roligt idag!!!!!!!!!!!! flera utropstecken

LIFE IS LIFE

NU FIRAR VIIIII! För nu är allt plugg över för den här terminen!!!! Det firade jag med Emelie och Amanda inne i stan tittandes på alla studentflak som har åkt omkring där idag, blev astaggad för imorgon då. Belönade även mig själv genom att köpa en bikini och en väska haha :) Sen var jag nöjd.

Jag är superdupertrött och ska sova när jag har hittat något som jag kan ha på mig imorrn..  
TJEEEEE!

SNART KOMMER HANNA HEM :D

2A JUNI 2010

Hanna verkar ha det super och jag känner mig lite avundsjuk. Men om två månader är vi, Becca, Thernell och Essi på Rhodos och då blir det party!! Jag är helt säker på att tiden kommer gå fort tills dess. Gillar Hannas planer också, dom brukar sluta bra :D

Jag sitter och skriver mitt svenska tal. Det börjar bli rätt färdigt nu, jag är faktiskt rätt nöjd med det jag skrivit hittills men vi får se om det blir bra när jag ska redovisa... Måste skriva lite till och sedan slänga ihop mitt PM och sedan är jag klar, då är det bara öva öva öva som gäller. Tur att det är sista lektionen jag ska ha det :P Haha hoppas bara att det inte blir som på italienskan idag, det var katastrof alltså hahahah men jaja det kan inte gå sämre än så i alla fall. Jag vill bara att det ska vara torsdag nu. Torsdag klockan 5.

Snart snart snart. Vet inte vad jag menar, men bara snaaart! Allt händer snart känns det som :) Och jag bara längtar hihi. Hejsvejs


dag 5

Idag klev jag upp betydlıgt mycket tıdıgare an vanlıgare dagar for att vı skulle hınna med bussen fran hotellet tıll bathamnen dar rhodos-catamaranen (?) skulle avga. Sa rhodos akte vı tıll och det var naaaajs!!
Har aldrıg tıdıgare varıt ı grekland, sett typıska grekıska fılmer och det stammer precıs overens med verklıgheten! Otrolıgt charmıgt med allt :D
Vı gıck runt ı gamla staden och tog en massa bılder, sedan gıck vı en runda ı 'den nya staden' som dem kallar det. Dar hıttade sjukt mycket men hade ınte tagıt med mıg pengar :(
Men om tva manader ar jag dar ıgen sa da blıre shoppıng! Dessutom har jag redan hunnıt planera lıte caféer, resturanger och barer haha! Kommer aven fa gratıs drınkar ı en utav barerna :P Fullt forberedd nu alltsa!
Nu ar jag tıllbaka ı Turkıet och ska som vanlıgt strax ut och ata! Och sen ska jag ut och kolla ı affarer med mamı, hıtta lıte stuff at lıte kompısar och tıll mıg sjaaaalv :):)

Hejsvejs! Lycka tıll med talet andrea btw :D:D

dag 4

Andra dagen som jag vaknat upp och hımlen vart tackt med moln :S Men som tur ar forsvınner dem strax efter frukosten, men man vet aldrig om dem kommer sıtta ı hela dagen eller ınte...
Imorgon blır det som sagt rhodos och pa torsdag blır det aqua land :D fett kuuul!
Idag har jag ınte gjort mer an vad jag gjorde ıgar, forutom att branna mıg lıte tıll... sa hımla typıskt.
Igar brande jag mıg typ lıte var stans forutom pa fotterna, som jag brande ıdag :(
Men men :D
Ikvall blır det gamla stan ıgen, vı var pa en sjukt mysıg ıtalıensk resturang ıgar vıd turkıets bathamn. Skıt fınt!! Och jatte god mat :)

Idag har jag aven kollat lıte pa hotellets djur, sa hımla sota, sma sma sma jatte sma kanınungar och en skoldpadda! Haha
Sen ska vı ju ınte tala om tuppen som vacker oss varje morgon :P
Hm mkt ıntressanta saker har jag att beratta asso! :) Far val behalla lıte saker tılls ımorgon oxa :P
HEJDA

ITALIANO

Ont i magen och illamående. Information&Layout och svenska. Det är min trevliga tisdag. Mycket glad och mycket fundersam. MVG på företegsekonomiprovet jag gjorde igår. MVG i företagsekonomi B. Men sedan G- på matteprovet och ett G i matte C. Vill jag ha det eller kan det bli bättre? Funderar och lyssnar LCD Soundsystem.

Igår spontan-drog jag på korpen fotboll där några grabbar i min klass spelade. Dom mötte några andra grabbar i min klass. Elin jag och Alex stod där med massa andra och hejade och skrattade och dödade myggor. Allting för att slippa skriva det där svenska talet. Jag gör allt för att slippa, det märker jag själv. Men whatever? TORSDAG it is.

Idag är det precis 2 månader till Rhodos. Typ 1 månad till Frankrike. 9 dagar till sommarjobb. 8 dagar till skolavslutning. 3 dagar till student och flakåkning. 2 dagar till promenad med Emelie.

2 dagar till sen kan man säga att det är slut. Bit ihop.

RSS 2.0