Pluggdag

Tjena hej!
Precis som Andrea just skrev så består mina söndagar också jämt av plugg, men denna söndag har jag haft oerhört  ovanligt mycket plugg att göra. Nu har jag iallafall tagit en pause efter två timmars plugg, passar på att roa mig lite här samtidigt som jag lyssnar på grym musik, snodde lite låtar av Andrea som är braaa.
Aja.. Jag var idag på stan med Emelie i värmen, galet skönt! Vi satte oss på fiket uppe på åhléns tak och fikade och pratade om en massa.

Imorgon är det redovisning med Andrea och Ulrika på matten som gäller, om statistisk undersökning, jisses vad kul.
Jag och becca måste hinna iväg och fota klart till esteten och sen måste jag hem för att öva in alla instuderingsfrågorna till geografi provet jag missat.
Jag ska också äntligen hinna med att köpa nya gitarr strängar har jag planerat nu, wey! Sen händer nog ingenting mer.

Är fett trött, så ha det bra

Fred och kärlek till er alla
/H


Shalala

Vet ni vad jag inte tycker om? Söndagar, för då måste man alltid plugga. Jag tror inte det har gått en enda söndag på hela läsåret utan att jag har haft plugg att göra, det är segt. Idag är det samhälle och historia som gäller, men snart är det slut, snart är det sommarlov! 11 dagar kvar, inklusive den dagen vi slutar.

Idag vaknade jag och Hanna klockan ett! Inte okej. Jag gjorde mig iordning och packade grejer och klockan kvart över ett gick jag från Hanna. Får ångest när jag sover så där länge, speciellt nu när det är så fint väder. Åkte hem och satte mig och solade, och helt otroligt nog så fick jag bikini linjer, yeeey. Pluggade historia också och sen fick jag åka iväg och handla ingredienser till tårtan som jag skulle baka åt mami (det är ju morsdag). Och åh, vet ni vad jag älskar? Svar: Att åka moppe när det är asvarmt ute, det är så sjukt härligt, man får verkligen sommarkänsla!
Bakade tårta, åt tårta. Och nu måste jag bajsplugga, tur att skolan är över snart, jag längtar :D

Pussar och massa kramar / Världens bästa A

Inte för smart

Kvällen blev inte så misslyckad som det verkade i senaste inlägget. Hanna bestämde sig för att ta hem några tilslut. Det verkade som att det bara skulle bli vi två och massa killar, så vi ringde desperat runt efter tjejkompisar haha, men det var inte många som orkade/ville/kunde. Tillslut fick vi med oss Veronica och Amanda! Det var kul och trevligt, men vid halv två skulle alla dra för att hinna med bussen i Ropsten, så vi hängde på lite oplanerat till Lidingö.. Inte för smart märkte vi senare. Äh, killarna hann med bussen till Sticklinge och vi följde med Markus på nattbussen, vi hoppade av vid Lidingö sjukhus med honom i tron om att bussen tillbaka till Ropsten skulle gå fem minuter senare. Men tyvärr så var det ju lördag och då gick bussen 45 minuter senare, så där satt vi i kylan. Efter 20 minuter kom nattbussen till Gåshaga så vi bestämde oss för att sätta oss på den och åka runt halva ön.. Inte för smart märkte vi senare. Vid Skärsätra körde flera polisbilar om oss och när vi kom till Käppala hade det varit en olycka där och bussen kunde inte åka förbi, så där satt vi, fast den här gången i värmen. Vet inte hur länge vi satt där, men efter ett tag fick vi gott sällskap av några andra som varit och grillat. Efter ett tag kunde bussresan fortsätta och hela resan från Ropsten till Ropsten tog två timmar.. Väl framme vid Rådmansgatan tog vi en tur förbi donken och åt cheseeburgare.. Ovanligt?

Dagens citat: Går den här till Stureplan? (Några muppar frågade om nattbussen)

Peace out bros / A&H


Grymt misslyckat

Vi sitter fortfarande hos Andrea, fast nu är vi inte alls på lika bra humör. Nu är ju kvällen förstörd, så jävla misslyckat! Vi får inget tillfälle att utnyttja att Hannas föräldrar är borta, bara för att alla ska va så jobbigaa och dra till Kyrkviken istället... Damp.

Pluggandet har ju inte gått överdrivet bra heller. Tippningen på en timme var ju helt fel för vi har pluggat max tio minuter sen vi skrev det förra inlägget Bra jobbat.. Kul dag idag asså, så rolig att jag skrattar ihjäl mig. Får hoppas på att kvällen blir rolig iallafall! Håll tummarna för oss ännu mer!


Svenne banan

Imorse efter cirka sju timmars sömn gick vi upp, satte på hög musik och shakade ass till Hey Mama låten! Shake what your mama gave ya! Sen bar det av till Ica för att handla frukost, smoothie och mackor.
Nu är vi hemma hos Andrea med varsin godispåse och varsin ramlösa, det är dags för tråkigt plugg. Historia prov på onsdag = Massor med plugg och ändå inte bättre betyg än G.. Hanna har även prov i geografi på tisdag, det är bajs! Och juste! Vi måste fota massa eftersom vi har estet uppgifter kvar att redovisa. Andrea tror att pluggandet inte kommer vara längre än en timme och sen ska hon packa ihop sina grejer och så ska vi åka tillbaka till Hanna.

Ikväll! Ska vi tillsammans med några andra hänga hemma hos Hanna ett tag och sen dra tillbaka till Lidingö för att förhoppningsvis SPÅÅÅÅÅÅÅÅÅRA! Håll tummarna för oss ;D

/ H&A

Andrea och Hanna skriver

Lalala, nu har vi äntligen kommit hem till Hanna och håller på att "laga" blåbärspaj i mikron, det går sisådär.. Kvällen, som skulle bli en riktigt rolig och spårad kväll blev inte så spårad som vi hade tänkt oss (men det är en dag imorron också!) men roligt har vi haft det! Vi har hunnit med allt detta:

-Skrattat hejdlöst mycket åt en person med namnet som inte bör nämnas här
- Klottrat på tågtabellen i Käppala
- Försökt sno cyklar i Käppala
- Åkt Lidingöbanan åt fel hål och lyssnat på "Young folks"
- Försökt sno cyklar i Lidingö centrum
- Marathon löpning i lidingö centrum, och kisseri för Andreas del.
- Åkt moppe med två galningar (dvs. Jake the zznake och marcus)
- Sett månen gå ner (?) Haha
- Svängde förbi en tur på donken igen, Hanna köpte sin fjärde cheeseburgare för idag

Dagens citat: Om jag skulle tappa den här nu, skulle jag börja gråta! (en cheeseburgare)


Hannie says:



FREDAG idag, otroligt bra känner jag!
Haha för att gå igenom dagen lite snabbt så började dagen rätt segt, med Lousie Lindh, vår svenska lärare. Men det tråkiga jämnade ut sig när vi alla fick tillbaka uppsattsen vi skrev för någon vecka sedan. Jag trodde på fullaste allvar en bra stund att jag skulle få IG, meeen VG för mig.
Detta är absolut inte allt bra som hänt idag heller, hihihi jag har bergsäkert sommarjobb nu så då blire feta cash, mycket kläder från Italien/Frankrike (beroende på vart man hamnar i sommar), och Canaria med tjejorna.. :D
Wey super! Där har vi hela mitt kvarstående år.

Men tillbaka till dagen, min mentor/ mattelärare måste ju på fullaste allvar vara sjuk i huvudet när hon går ut på skolgården för att hämta mig, Ulrika och Andrea som "glömt" bort tiden lite. Herre...

HAHA åt geografi lektionen som vi fick börja och sluta tidigare ifrån. Nu är jag hemma och snart sticker hela min familj till landet och då drar jag tillbaka till ön. Vi får se vad som händer där ute...
Hoppas på något roligare än förra helgen, maha.

Peace out!

Helg

Ja, det var väl egentligen meningen att det här inlägget skulle skrivas igår. Men i brist på datorer blir det som det blir.. Igår var jag iallafall på match. AIK-Bajen. Och vilka vann? AIK såklart!
Jag (och dom andra) stod iallafall och skrek mig hes i ösregn i ungefär två timmar. Varför, tänker väl ni. Men det är så jävla värt det, vilken stämning asså! Jag säger då det, gå på derby och stå och skrika på norra stå är någonting man måste göra innan man dör haha. Det kan ni ge er faan på!


Bilden är dock från förra matchen..


Men nu gott folk ska jag gå ut och jobba på brännan. Puss / A

092705

Heyhey!!
Sitter här hemma och har inget att göra, vill inte halka efter här i bloggen genom att låta Andrea vara den aktiva, så här kommer ett glädjesprutande inlägg från ingen annan än Hannie hon själv!
Har suttit stort sett av hela min eftermiddag och kväll med italienska och är äntligen klar, nu behöver jag bara memorera allt. Mitt stora dysse problem...

Dagen har förövrigt varit otroligt bra...
Andrea och jag hade som mål att vara lika speedade som vi var de allra första månaderna i skolan, jag tror vi lyckades ganska bra faktiskt, en stund :D
I helgen blir jag home alone, eller nästan för Andrea ska bo hos mig så vi ska ha gaaalet kul! yeyey

Nu orkar jag inte mer, keep it chill <3
/Hanna

Våran nya blogg

Hejhejhej! Äntligen så har våran blogg blivit verklighet maha!
Jag och Hanna, eller mest Hanna faktiskt, har ju försökt att fixa den sen i lördags men det har varit massa problem med vad vi skulle ha för namn. Vi testade massa olika, shulululu.blogg.se, donken.blogg.se, cheeseburgare.blogg.se, allt för att hitta ett namn som skulle passa oss och så att man skulle förstå att det var våran blogg. Alla de här är typiska grejer som vi brukar säga, men när ingen av dom funkade så blev det typ.blogg.se (efter ett tags mejlande med och fixande av blogg.se) som vi också brukar driva om rätt ofta.
Ja, och vad ska den här bloggen handla om då? Den ska såklart handla om oss spårade brudar som är så överspeedade att folk kollar snett. Vi har iallafall jävligt roligt så skitsamma vad folk tycker ;D  

Men nu måste jag börja plugga italiano precis som Hanna antagligen gör just nu, om hon inte håller på och fixar med designen! ..Vi har ju trots allt prov imorron och vi måste ju tagga galeeet inför utbytet i tvåan haha!

Simma lungt / A

RSS 2.0