jag. är. mätt.

Idag har jag haft en otroligt slapp dag, ungefär såsom hela veckan faktiskt. Hälften av alla lektioner på hela veckan har vart inställda och idag hade jag inga lektioner alls utan var endast tvungen att hejja på vår skola i hockey.
Jag och Andrea drog iväg under pausen till Willy där vårt svull-party tog fart, vi började lite smått plocka lösgodis och begav oss sedan mot drickhörnan, vi valde varsinn saft och gick för att betala. Bara att vi där mötte Andreas syrra som sorgligt nog fick oss att köpa 6 bullar för 20 spänn också. Som tur är kan jag ju säga att vi fick hjälp att äta upp allt sen!
Jag, frida och andrea åkte in till stan, shoppade lite men kollade mest. Sedan vart jag tvungen att åka hem där jag fortsatte mitt svull-party. Mamma hade fått hem tårta från jobbet och pappa hade godis med sig hem. Det är svårt att låta bli att inte smaka lite, hehe.

Det enda mer jag har på hjärtat nu är att jag är sjukt otaggad på allt. Men det blir ändring på det imorgon! hihiiiiii

hei
sveis




trött på snö och kyla

Hejjhejj! Tänkte ge mig på ännu ett försök till på att börja blogga! Efter många jobbiga klagande av våra nästan bara två trogna besökare här, joseph och frida :D (nej okej vi har faktiskt lite fler ;D)
Är deras dagliga behov att läsa bloggen får jag väll se till att tillfredställa det då, ahha ;P
Idag var en dålig dag. Inte nog med mitt dåliga humör i skolan så vart det inte bättre när jag äntligen skulle få lämna den. Lidingöbanan var inställd så det fick bli ersättningsbuss, vilket jag och Andrea inte märkte förrän tio minuter frysandes ute.
När jag väl kommer fram till ropsten visar det sig att alla tunnelbanor på röda linjen inte heller går, jag tänkte vara smart att istället för någon ersättningsbuss ta en vanlig buss.
Men när jag väl ställer mig i busskuren, där lyckligtvis bussen redan står inne så visar det sig att den också krånglar, typ att dörren inte gick upp eller något i den stilen. Men slutligen gick det bra och jag kunde åka hem, gå en kilometer hem och ja sen hamnade mitt liv på banan igen. Allt vart bra med rätta ord :)
Nu ska jag kila tillbaka en kilometer ute till roslagsbanan och åka till täby. Om jag någongång kommer lyckas komma dit dvs. men det återstår att se!
YES

BYE

hej på er två

hej frida och joseph :)

Plus minus minus plus

+  det har varit en bra dag idag
+  jag fick typ mvg på mitt företagsekonomi prov
+  kriget här hemma är äntligen över
+  jag är äntligen klar med mitt pluggande för idag och ska får gå och lägga mig
+  det är helg imorgon
+  det är sportlov om cirka en vecka

-  mitt naturprov imorgon kommer gå åt helvete och jag har inte gjort italienska läxan
-  jag har massa annat plugg som aldrig tar slut
-  jag har ingen aning om vad jag ska göra ihelgen, och jag vill göra nåt kul

fler plus än minus i alla fall,
godnattis på er ♥


Hjärta

Får man säga att alla hjärtans dag är en dålig dag? Eller det kanske bara är den här dagen, kan inte alls har något med att det är alla hjärtans dag att göra. Här är iallafall mina anledningar varför det är en dålig dag idag.

- Min hosta har kommit tillbaka och jag är typ sjuk
- Jag känner mig som världens ensammaste människa
- Det är krig hemma hos mig, mami vs. papi
- Jag måste plugga
- Jag har absolut inga planer för dagen

Tjarå.

shit hallå

Sitter å pratar med största nördarana på skype! Vi kommer fram till vettiga saker samtidigt som jag kämpar mig igenom läxor... Det går bra, not.
Men allt är Axels fel, det var han som ringde på skype. Usch.
Imorgon blir en stressig dag... massa massa att göra! Men jag kan inte avslöja vad för det är en hemliiis! :) Hihi en rolig dag lär det bli iallafall! men lördag kommer nog slå alla dagar denna vecka då fina frida har middag! God pizza väntar!


Juste idag köpte jag en ny plånbok, hejsvejs! Imorgon ska jag se till att andrea bloggar oxå.

RSS 2.0