Lalala

Hhohohoo! Årets sommarjobb; avslutat!
fiifan vad skönt, tre och en halv vecka är egentligen inte så mycket, men i och med att det var såpass tråkigt så vart det lite för mycket. Men nu har jag cash och livet kan inte bli bättre ;D haha jodå
Idag är det fredag. Ännu lite bättre för det innebär helg och denna helg innebär mycket för mig! Dels sömn. Och en jävla massa skratt, det borde det bli iallafall nu när andrea kommer imorgon! x)
Efter halva dagen idag på jobbet hade jag gjort klart allt mitt jobb så jag gick ensam till cafeterian och tog lite fruktsallad, hittade vid ett bord Claes och "dansken" som visade sig idag vara norsk. HAHA jag e bra.
Så kul som jag hade där har jag inte haft på hela veckan, hahah snacka om sköna! Claes försökte lära och memorera sig en himla massa norska och "dansken" tvingade mig gissa hans ålder;
- Eeeh..hm..din ålder, få se! Du lär ju vara under 20 iallafall så 19?
- Hhahaa... Nej jag är 30
Jag är rätt grym på att gissa ålder också tror jag!

Efter jobbet drog jag själv ut på stan, kom hem med ett par efterlängtade jeans shorts och ett par jeans från miss sixty. Det gjorde resten av min dag ännu lite roligare!

För en halvtimme sedan gick jag omkring här hemma och tänkte att jag blir nog tråkigt själv i kväll, jag som var så otroligt taggad i eftermiddags på att dra ut tyckte ändå det skulle få vara skönt att få vara hemma och bara chilla typ.
Men en kvart senare vart det för långtråkigt så jag satte mig vid datan chattade lite på msn och nu är Rebecca påväg hit! Maha! :D Kulkul!


Ha en bäst fredag! Hejsvejs /hanna

YES

Heyheyyy!
Nu är jag hemma för kvällen igen, första kvällen jag är hemma hyffsat tidigt. Haha om man jämför med de andra kvällarna... Men snart måste jag ner i min otroligt härliga säng för en skönhetssömn på sju timmar?
Igår sa jag till mig själv; Klockan tolv ska jag vara hemma!
Men hoppsan vad hände? Jag satt med Matte, Jakob hemma hos Marcus och kollade på TV när jag kollade till på klockan och den visade 00:11, YES! 00:44 gick nästa buss från sticklinge till ropsten, 00:45 missade jag precis bussen, YES! Som tur var fick jag sällskap av Marcus som först tänkte följa mig till centrum med tills han plötsligt kom på att han hade sin moppe.
Fick skjuts till ropsten av snälla marcus. Som tur var! För jag tog mig en titt mot tidtabellen och den sista tunnelbanan hade redan gått. "Juste helvette! det är vardag!" 05:08 skulle nästa gå, YES!
Men snälla Marcus skjutsade mig enda hem som tur var och jag kom i säng klockan tvååå *drar i ansiktet*. (Ett lagom uttjatat internt skämt kanske eller?)

Morgonen därpå (idag) skulle jag vakna kvart över sju för att börja jobbet nio, klockan halv elva ringer mamma och väcker mig. YEEEEES!
Gah, hejdå. Detta får inte upprepas imorgon...Men jag kan säga att så snabbt som jag vart klar idag har jag aldrig blivit!

Så annars har min dag vart bra! Mer än bra faktiskt! Jag stack direkt från fyra timmars arbete till stan och mötte upp Veronica, vi drog till söder och besökte min farmor och farfar som lagade en smaskig middag till oss båda, satt och snackade där tills klockan vart så pass mycket att jag behövde sticka för att träffa Emelie! Vi satt oss på Koffi vid stureplan och snackade i oerhört många timmar. Tre timmar, det är rätt mycket faktiskt.

Haha keep it chiiill /Hanna

Hallelujah

Hejsvejs. Här sitter jag i våran stuga mitt på en åker mitt i ingenstans i Skåne. Ikväll har jag haft sjukt tråkigt ovh det har jag nu med, jag har legat och halvsovit i min säng, smsat på en mobil som knappt har mottagning och lyssnat på min iPod som har en sprängd hörlur. Det låer kul va? Sorryporry om inlägget käns trist.

Idag har jag iallafall haft kul, vi har varit på stranden, sjukt skönt. Och jag har bättrat på min bränna som börjat försvinna (enligt mig). Sen har vi badat och tog en tur in till Ystad för att shoppa. Tyvärr finns det typ en H&M och en JC så det blev inte så jättemycket shopping faktiskt haha. Men imorron blir det Malmö och då ska jag shoppa kan jag lova.

Och vet ni? Jag längtar hem.
Men nu ska jag inte skriva mer för snart blir jag jättedeprimerad.
Godnatt.


It's time for change

Tjohoo! En faktiskt ovanligt rolig dag på jobbet idag och nu är jag hemma, har precis ätit och duschat. Alldeles strax ringer nog Marcus och säger att han är hemma och att jag kan börja åka till Lidingö hoppas jag, innan klockan blir så mycket att jag inte hinner vara där. Jag ska hem till Marcus tillsammans med jakob och snacka om allt som hänt senast. Tyvärr Marcus, men jag bangar både volleyboll och bad igen idag tror jag faktiskt, haha.
Jag ska ju hinna träffa Veronica ikväll igen, Mira hinner jag ju definitivt inte träffa idag iallafall. Synd, henne har man inte sett på sjukt länge :(

Juste fett läskigt, både min handledare och chefen över jobbet har semester så nu har jag en dansk person som ska ha hand om mig, tror ni jag fattar hans danska eller?? Jag sitter mest som ett frågetecken, säger Va? några gånger och sen "skrattar"..Jisses.


Lalalalaa...Visst e jag kul? hejdå!

Bra

Gårdagen slutade inte så otroligt tråkigt som den först verkade skulle göra! Jag slog mig ner framför avsnitt av lost med täcke och hela köret, tog fram min ben&jerry för att svalka min då otroligt onda hals och bara tog det lungt. Tills Frida ringde och sa att hon och johanna var påväg in mot stan och skulle ta en kvällsfika på Café 60! Jag var mer än på att dra dit till dom för att göra lite sällskap.
Efter deras lilla fika drog vi hem till mig och tog det ännu mer lungt tills klockan vart allt för mycket och de vart tvungna att dra! Det var hur trevligt som hellst iallafall =)

Dessutom verkar denna kväll bli minst sagt lika rolig och trevlig! Veronica är på besök igen, vi har precis kommit hem efter en liten sushi picknick i Observatorielunden och ett kort besök på Ica för att köpa en tidning bara för armbandet skull som man får med x)
Nu ska vi göra oss lite klara för att dra ut i det jätte härliga sköna vädret, faktiskt otroligt bra väder, lagom varmt/svalt, utomlandskännsla ni vet. Aja kungsträdgården blir stället vi ska knata ner till! Ha det bra sålänge! Hej dååå

Sällskapssjuk

Ciao! Är hemma, eller det har jag varit ett tag nu efter att ha vandrat i timmar på stan med Becca, det var hur trevligt och kul som hellst! Känner mig riktigt uppdaterad av vad som hänt på sistone för henne, hon känner säkert likadant, haha, efter exakt alla detaljer jag har berättat har min röst gått och blivit lite hes. Eller så har det med min lilla förkylning att göra? Vi har hur som hellst skrattat igenom många små minnen och nyheter så det känns kul! :D

Men nu har jag inget för mig längre, vän-lös för den delen med, när alla är upptagna eller bortresta.
Det är vid sånna här tillfällen då jag sitter hemma ensam en hel vecka som jag märker hur jädra desperat mycket jag behöver mina kära vänner, sällskapssjuk. Nejmen seriöst jag går under för att jag har så tråkigt, och kvällar som ska vara kul liksom! Att slippa föräldrarna är visserligen hur skönt som hellst, men det är ju nästan alldeles för skönt. Jag kan inte vara ensam...
Men nu ska jag se till att få något i min hungriga mage igen och sen får jag se fram emot morgondagen då jag träffar Veronica, hon kommer hit och så ska vi laga ihop en god middag tillsammans och prata igenom hur mycket skit som hellst!
Och faktiskt är hela veckan rätt fullspäckad med en massa massa, får tidslägga allt, Tyyyyp.. Det är mycket jag ska hinna med den lilla veckan jag har på mig att göra saker här hemma!

Ha det braaao!
/H


Måndag



Ny dag, ny vecka. Jag ska strax börja göra mig iordning för att dra ut till svampen för att möta becca klockan två. Antagligen blir det flera rundor i affärer och kanske en fika, vi får se. Eller för mig blir det iallafall en lunch någonstans för jag är hungrig.
Det var allt nytt jag hade att komma med! Det är ju alltid bra att hålla er uppdaterade? Hejsvejs
/Hanna

Hemma !!

Hejhey!
Nu är jag hemma igen från landet och passar på nu att städa rent (läs) hela mitt rum. Alltså så ska allt skräp i tv-bänken, lådor under den och allt under sängen BORT! Rensa rensa rensa... Halva tv-bänken är redan klar och jag har lyckats fylla en stor plastkasse med bara en massa papper, tidningar, gamla betyg osv.
Dessutom vet jag inte vad som hänt här nu heller, men min garderob har lyckats bli överfull igen, alla mina hyllor rasar ner :S Det tyder bara på en sak; att jag ska påskynda hela planerings-processen (?) här hemma så att vi kan tömma klädkammaren och att jag får den som garderob! wiho! =D längtar, längtar! Om det blir av någon gång vill säga.
Aja en sak i taget. Rensning här i rummet var det ja.

Imorgon blir det Becca som jag äntligen ska få träffa! Senast var hur länge som hellst, kan inte komma ihåg exakt när det var, men det var ett bra tag sedan! Hihi

Nej nu får vi ha det bra så ska jag återgå till mina sysslor och sen avslutas kvällen med looost och Ben&jerry!
Ciao
/Hanna


Wohoooo

Nu är det natt. Spöktimmen är slut. Jag måste sova, ska upp typ åtta imorron. Men det är najs. Jag åker ju neråt till underbara Skåne. Ska va där en vecka, med familjen och grannfamiljen. Kommer blir grymt. Jag älskar Skåne. Vet inte hur det blir med internet. Eller bloggen. Papi kommer väl ha med sin data, får se om jag skriver. Men Hanna fortsätter väl att skriva hoppas jag?



Ikväll var jag och Sandra på bio. Baksmällan såg vi. Den var grymt rolig! Verkligen en film man måste se, jag vill fan se den igen. Nej okej, inte riktigt så rolig var den. Men klockren och man måste se den. SÅ, har ni inte sett den, se den! Kul vare iallafall att träffa min gulleplutt till syssling. Det måste bli oftare.

Meeen, nu ska jag sova.
Puss på näsan?


Heyye!

Heysan!
Nu äntligen är nästa vecka min sista jobbvecka, tre slitsamma veckor avklarade och tre återstående förhoppningsvis härliga veckor! Förhoppningsvis mycket roliga med!
Igår var dagen med Veronica mycket rolig! Vi gick på en snabb shoppingrunda på H&M, troligen den snabbaste hittills, senare drog vi till pärlshopen i sturegallerian och köpte berlocker och flätat mockaband osv. Vi drog hem till mig och åt sushi och tillverkade otroligt snygga armband utav allt vi köpt! As kul!
Framåt kvällen/natten beslöt vi oss för att göra en jätte söt gärning åt Fredrik, vi vandrade alltså ut klockan tolv från donken på rådmansgatan till de två på kungsgatan till en annan på vasagatan till den femte på norrmalmstorg som fick bli stans sista, haha. Vi letade desperat efter den ljusa gröna coca-cola glaset som tydligen Fredrik drömmer om? :P
Jag vet inte hur många andra donken vi skulle letat upp till om det inte vore för ovädret som kom. Jag överdriver inte när jag säger att hela kungsgatan vart som en flod, i helvette vad det regnade!
Men vi kom hem tillslut, låg och pratade till säkert två- halv tre. Klockan sju i morse vaknade jag upp dead.

Nu får vi se vad som händer framöver, dvs. nästa vecka. Känns som om jag har massa saker halv planerade som jag måste hinna med just nästa vecka. Aja, jag får ta det som det kommer helt enkelt :D

Byebye /H

Miffostolpe

Blää vilken trist dag, tråkigt väder och inget roligt att göra. Förutom ikväll då, då ska jag på bio med Sandra :) Vi ska troligtvis se Baksmällan, det blir andra gången för henne, men så blir det när man har sett alla bra filmer redan! Innan det måste jag försöka få ihop min packning till Skåne, åker ju imorron. Men jag orkar aldrig packa, det är svårt och tråkigt och waste of time. Nu sitter jag och letar filmer på Sf:s hemdsida och förut idag var jag och tränade. Jag är fett duktig.

Igårkväll träffade jag Louise. Vi möttes till centrum för att hyra film men det slutade med att vi inte hyrde någon utan åkte hem till henne och kollade på en film hon redan hade som hette The Dutchess, det var riktigt hemsk, men bra. Satt och snackade ett par timmar sen och när jag tänkte åka hemåt så var det världens oväder ute. Fick vänta tills det hade slutat eftersom jag med mina linser aldrig kan sova över någonstans, blir galen! På vägen hem blev jag dyngsur, fastän det slutat regna, när jag råkade köra igenom Sveriges största vattenpöl och blev dränkt. Men man får se det från den positiva sidan, moppen blev ju iallafall ren ;)

Haha, peace out ♥
/A

Hejhallå

Jag har blivit dålig på att blogga känner jag.. Men jag vet inte, har inte så mycket att skriva om. Igår skulle jag träffa Sebbe på dagen, men han var otroligt seg. Så när Hanna slutat mötte jag henne i stan och vi tog en runda, vi kollade affärerna vi ville kolla och sen drog vi hem igen. Det är så otroligt segt att kolla i affärer när man inte har några pengar! Jag måste verkligen hitta ett jobb.. Sen efter middagen så drog jag till Näset för att träffa Sebbe, vi satt och snackade i någon timme och sen blev jag rådissad när han skulle dra iväg med dom andra grabbarna.. Jag drog hem och åt kanelmuffins och kollade på film istället haha, kändes ovärt att ringa till någon.

Idag då, åkte med min kära mamma till centrum och köpte lite små skitsaker. Åkte hem för att sedan åka tillbaka till centrum och träffa Jakob och Matte, haha, dom åt glass och vi satt på "dom fula stenstolarna" och gjorde ingenting. Seeeen, åkte jag hem och åkte och tränade, känner mig asduktig som inte gett upp träningen över sommaren! Jag ska minsann fortsätta ;)

Men nu måste jag sluta skriva, för jag ska åka till centrum (för tredje gången idag!) och hyra film med sötnosen Louise! Sen ska vi åka hem till henne. Ska bli asroligt för det var jättelänge sen vi sågs! Aja, måste kila!
Ha det superbra :)
/A

Jag har tappat det...


Bild från vår roliga lilla båttur på landet


Tjennaa!!
Jag är hemma och har inte mycket roligt att göra mer än nödvändiga saker som att städa. Jag ska dammsuga mitt rum, tjoho vad kul! Verkligen..
Direkt efter jobbet idag åkte jag in mot stan och mötte Andrea, vi gick i affärer och jag försökte desperat förgäves hitta kläder men jag är i en period då jag är ute efter en massa men inte hittar något enda litet. Det vänder senare då jag spenderat mina pengar på något annat än det jag behöver och är stort sett rå pank och har därför inte råd med kläder, jag lovar och svär. Nej då, jag fick reda på vad jag tjänat på jobbet hittills efter två veckor, hihih och det är braaa så I got nothing to worry about! ;D Nä det var lite av en överdrift, för så mycket är det faktiskt inte, men lite väldigt bra är det minsann :)
Imorgon är det torsdag, och vad händer då? Jo jag och Veronica ska ses och åka till ett super mysigt Café uppe på ett berg med utsikt över en stor del av skärgårn, där har vi planerat att sitta och pyssla. Haha Armband är vad vi ska göra, fina armband! Ska försöka få tag på henne nu faktiskt för att be om att få tillbaka mina jeans imorgon. Mmm intresant!

hejdå
H

Överallt

Hejhopp!
Nu har jag träffat Hannaaaaa, efter två veckor. Vi har varit på donken såklart, det har varit bestämt sen två dagar typ haha! Vi satt där och åt lite, sen drog vi till centralen och fönstershoppade lite på ställena som fortfarande var öppna, dvs Åhléns och SOUK. Ingen av oss var dock speciellt sugen på det så vi åkte istället och satte oss på gungorna i Observatorie lunden(?). Det var myspys :)

Innan det har jag bara varit hemma, gjorde ingenting speciellt. Försökte fixa mina klippböcker men det går inte så fort och jag har kommit fram till att jag måste köpa en ny för att alla bilder ska få plats. Smart tänkt där..

Igår, vet inte när jag skrev igår men på kvällen när jag satt här hemma och surade och åt risifrutti till middag (typ klockan 9) bestämde jag iallafall med Jakob att vi och Matte skulle dra och ta ett kvällsdopp, så det gjorde vi! Men det vara bara jag och Jakob som badade, Matte skyllde på att det var för jobbigt att byta om haha ;) Sen satt vi och snackade och jag blev nerslemmad av en mördarsnigel.. Asmysigt, not. Snackade lite mer och sen blev det för kallt så då åkte jag hem. Är det kul att läsa det här? Kan tänka mig att det inte är det.. Menmen, imorron ska jag iallafall träffa SEBBE! Wiieee. 

Men puuss på er ♥ 
/ A

Måndag

Imorgon bär det av hem och jag ser inget annat än fram emot det! Vare sig vad klockan visar drar jag mig ut till donken och träffar Andrea! Hihi är verkligen jätte nyfiken på hur gotland var!
På onsdag börjar jobbet och är något jag vill blicka förbi.
Från och med torsdag och en vecka framöver blir jag helt ensam hemma, så otroligt skönt men vad ska man hitta på? Efter tre-fyra dagar när man gjort samma sak kväll in och kväll ut antar jag att det blir rätt uttjatat efter ett tag. Så vi får se vad man hittar på!
Ojoj kolla, en sammanfattning på hela mitt liv i två veckor nu. Tiden kommer gå fort, not.
Förhoppningsvis har Frida kommit hem från Turkiet snart så får jag ta och träffa henne, det känns som evigheter sen sist!

Pussheey
/H

I'm back

Nu är jag hemma från Gotland efter tio dagar på den ön. Nu är jag tillbaka på den vanliga ön. Har haft sjukt roligt, men i lördags började jag faktiskt längta hem lite. Men vad är det man säger, det bästa med att åka bort är att komma hem igen?

Just nu sitter jag och uppdaterar en Spotify spellista och tänkte blogga lite. Sen ska jag hålla på med mina klippböcker tänkte jag, skrev ut massa bilder innan jag åkte och de måste ju få någon användning. Innan det idag har jag bara packat upp och chillat gaaaalet. Syster och jag åkte och köpte lunch och choklad också eftersom vi inte har nånting hemma.
Jag hade hoppats på att få träffa Marcus idag, trodde han åkte imorron. Men nej inte det, jag hade tydligen missuppfattat det. Han åkte idag och kommer hem på lördag, och då åker jag igen. Har ju fan inte sett han på hela sommaren typ! Bajs.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men jag får väl ta och berätta lite om vad vi gjort. Vi åkte dit på torsdagen och från och med då tills söndagen bodde vi på en bondgård. På dagarna åkte vi och badade och "turistade" lite haha. Sen på söndagen flyttade vi till Visby och det var här det roliga hände! På dagarna åkte vi och badade, gick i Visby eller åkte iväg någonstans, en dag var vi tex. på ett ställe som hette Blå lagunen och det kändes verkligen som att man utomlands där! Hela Visby kändes som utomlands, det va urmysigt, men massa uteserveringar överallt och så! Dom flesta kvällarna var jag och Frida på moppepojkarnas camping. Eller moppepojkar.. Det är dom ju inte längre men namnet får stanna ;) Haha, där var vi flera kvällar och några dagar och hade skitkul verkligen! En kväll åt vi middag hos familjekompisar och sista kvällen var vi hemma och packade och sov tidigt eftersom vi skulle kolla på Vendelas ridgrej igår. Hon var jätteduktig och vann hopptävlingen och där satt vi skitstolta allihopa haha! Sen packade vi lite mer, åt middag och avslutade som vi började i Visby, på ett ställe som hetta Glassmagasinet och hade 100 olika sorters glass ;D Sen åkte vi båten hem och kom väl hem vid midnatt igår, då var jag galet trött..

Jag vet inte riktigt vad man fattar av det här, men jag orkar inte skriva exakt vad vi gjort hela tiden alla dagar. Lägger väl in bilder sen när jag får dom av Frida, vi fotade nämligen bara med hennes systemkamera så det är bra bilder! Det lär väl ta ett tag eftersom vi inte kommer träffad försen när hon kommer hem från Väddö om typ 3 veckor(?)
Aja, hoppas ni har det lika bra som jag :)

Söndag

Söndag redan! Veckan har gått rysligt fort, på ett sätt bra, på ett och flera sätt sämre. Om några dagar är jag hemma och på tisdag ska jag äntligen träffa Andrea som kommer tillbaka från Gotland redan ikväll! Samtidigt som jag då vill att de här dagarna ska gå fort så närmar sig skolan ännu mer då, det känns som om den är närmare än vad den är ioch för sig, men det är bara på grund av allt jag har planerat som måste bokas in- hinnas bokas in.
Nu de sista veckorna kommer gå fortare än fortast, usch! 4 veckor... Gah!
Aja det gäller att ta vara på tiden och ha kul varenda sekund! :D ...lite svårt att ha kul i en och en halv vecka när jag jobbar, men det får jag ändra på helt enkelt! Always look on the bright side!
yeye blablabla nu ska jag fortsätta digga mina nya låtar i min spotify-lista samtidigt som en skål jordgubbar ska ner i magen, see ya!

Lördag

(Gårdagens inlägg som konstigt nog inte publicarades)

Heey ! Nu har Veronica åkt hem och jag är återigen lämnad ensam :(:( , men det är kanske lika bra det! För nu kan jag sätta igång igen med arbete här, så som att måla.
Igår var en mycket rolig dag, Jag och Virre drog med oss dricka och mormors bakade sockerkaka ut på sjön i områdets roddbåt (coolare kan det inte bli, om man bortser från kanoten HAHA). Aja, det vart en båt tur utan fiske iallafall. Vi båda kom tillbaka röda och fina i ansiktet eftersom vi glömde solskyddet hemma. Sen har vi vår otroligt roliga lilla historia om hur vi lyckades komma tillbaka till bryggan, hahaha så jävla bra. Vi båda glömde totalt att dra upp ankaret och det märkte vi inte förrän jag hade rott över hela sjön tillbaks till bryggan. Inte konstigt att jag fick agressiva utbrott om varför båten knappt rörde på sig! Hahaha...
Senare framåt kvällen igår åt vi middag med Göran, Klara och Malin det varade inte länge där, Veronica och jag drog rätt snabbt iväg med moppen på en mils moppe-sightseeing strax utanför området här. Och sedan avslutades nästan kvällen med vår fantastiska idé att dra och fiska, men vi gav upp efter vi insåg att mer än två maskar som vi hade skulle vi inte kunna hitta. Så det fick återigen bli en filmkväll med House.

Idag har det inte hänt mycket, tagit farväl av Veronica, nästan fastnat kvar i tåget mot stockholm, solat, badat och jaa, inget mer. Det kanske händer att vi drar fram vår minigolfbana och bjuder över grannarna efter maten, något att se fram emot för minigolf är kul!! Yesyes! :D
Men nu ska jag dra till gäststugan för att städa undan efter mig och Virre, ha det bra <3

/Hanna

But i feel good

Hejhejhej! ligger ute och bokstavligt friteras i solen tillsammans med veronica som kommit hit och hälsat på. Hon kom igår och vi har redan haft jätte mysigt och roligt. Igår efter att hon kommit hit drog vi ner till stranden satte oss på bryggan och uppdaterade varandra med allt nytt. Hade smått picknick med kanelmuffins, det var gooott! Jag lyckades även bli brunare, woho!
Efter det bestod hela kvällen och halva natten av House, 6 timmar och 6 avsnitt. Så ser nog vår kväll ut ikväll med.
Men först nu på dagen ska vi slänga ihop lite lunch i en väska, rå åt oss flytvästar, fiskspö för att sedan bege oss ut i vaaattnet och fiska lite.

På tisdag åker jag hem till stan igen för att jag börjar jobba återigen på onsdag, inget jag ser fram emot direkt. Men efter en och en halvvecka på Agria nu ser jag fram emot jobbet på fjäderholmarna för det tror jag faktiskt kommer bli jätte kul tillsammans med Veronica och alla andra :D

Nu innan min data lägger av av värmeslag eller liknande säger jag hej då och vill att Bebis ska komma hem!
Hej då

Sthlms veckan

Hej hopp från Gotland!
Jag och Frida sitter i vårat rum i lägenheten just nu. Ikväll ska vi bort till några familjekompisar och käka middag, så det blir en lugn kväll men det behövs efter igår. Hela dagen idag har vi legat på en strand och solat, badat, ätit glass och läst.
Vi har ju varit här sen i torsdags, men de första tre dagarna bodde vi på en bondgård mitt ute i skogen. Inte kul. Där roade vi oss iallafall med att kolla på film på datorn, åka beach bungy(?), paddla kanot och klappa kaniner HAHA. Sen förflyttade vi oss till Visby och här har vi bott sen i söndags. I söndags kväll var vi först på Nickelodeon-dagen och kollade på EMD och Måns bland annat. Sen har vi varit på Tofta där jag sprang på Alex K! Haha, och sen har vi hängt med moppegrabbarna på deras camping. Det är kul här iallafall och det blir bättre uppdatering när jag kommit hem, alltså från måndag.

Hanna, du ville ha ett inlägg, så här har du ett! Miss you!
Pusselipuss
/ A


kanelmuffins



Tja igen! Jag kan fortfarande efter någon timme sitta och känna av doften av nybakta kanelmuffins sedan jag bakade dem(Andreas och mina specialiteter ;P). De vart 47 lyckade små muffins och de lär sitta perfekt i magen imorgon då vi får besök av mormor och morfar. Även resten av veckan någon gång då Veronica pallar sig hit, troligen på tisdag. Efter det får vi se hur många godingar som finns kvar i burken, antagligen zero.
Jag har redan börjat planera inför kommande dagar med Veronica, planer behövs alltid. Det blir in till stan och handla upp alla våra pengar, beroende på hur vädret ser ut drar vi ut med båten i sjön, solar, äter och har picknick och sedan någon dag måste vi ju dra iväg till werners lanthandel, HAHA, frågan lyder hur många sommrar vi planerat det där? Synd är det att lanthandeln gick i konkurs i höst, men vad gör det? Vi ska banne mig på dem där cyklarna, cykla en mil för att ta oss till platsen iallafall! Något annat mer tragiskt är att våra cyklar invarderats av rost och andra frågan lyder hur det kommer gå att cykla på dem? Vi har ju moppen annars! ;)
Jag hade kunnat döda någon för Martinas röda as balla cykel...Jag kanske kan måla rostet?

Tredje frågan: Kommer vi inte få höra något litet från Andrea på två hela veckor ellöör?




Peace out
/Hanna

Västerås

Hejsan! Jag ser nu att mitt förra inlägg igår mystiskt nog försvunnit, jag vet inte ens om det hann publiceras. Hur som helst var det inlägget inte så mycket mer givande än vad denna dag hittills varit. Inget viktigt alls alltså. Jag har väl mest bara strövat okring lite halvt förvirrad i västerås bakom mina föräldrar i förhoppningar om att hitta vägen till alla affärer hela eftermiddagen. Jag fick bestämma en affär och sedan hängde jag tvingat med till plantagen för att hjälpa mamma och Göran att hitta blommor och nya krukor till vår nya altan. Men det vart lite nya underkläder för mig iallafall, hihi.
Nu har jag vart här hemma i drygt en timme och i stort sett inte gjort något mer än att glo.
Ett alternativ att göra efter detta skulle ju kunna  vara att börja planera över hur hela vår gäststuga ska renoveras. Så att jag så snart som möjligt kan sättas i arbete och fixa allt!
Nu slog det mig att jag ikväll ska ringa veronica och se om hon kommer upp hit i veckan eller hur det blir! Kanske kan tvinga upp Hanna hir med? :D då har jag halva kvällen planerad, höhö

/HANNA


Gotland

Tjolahopp tjolahej, nu är klockan 00.34 och jag och Frida är fett jättetöntiga och ligger med varsin bärbar dator i knät i min säng. Snart ska vi sova och imorron drar vi till Gotland. Färjan går vid elva från Nynäshamn och vi måste typ gå upp någon gång vid åtta. Sen åka båt i typ tre timmar, och det ska tydligen blåsa hur mycket som helst och spöregna? Fett kul. Jag kommer bli sjösjuk. Men det är det värt, för sen är vi på Gotland och ska vara i tio dagar. Kommer bli sjukt roligt!

Kommer inte kunna blogga, och även om jag kommer kunna det kommer jag nog inte göra det speciellt mycket, kommer göra massa annat istället. Det kommer bli KUL KUL KUL.

Men nu ska iallafall jag lägga ner min dator, får se hur Frida gjort haha! Godnatt och massa pussar på er! Ha det sjukt underbart ♥
/ Andreaaa

Bättre och bättre

Idag har jag:
- Lyckats ramla med moppen, så nu har jag ett rosa Hello Kitty-plåster på benen. Fett snyggt.
- Varit på bio och sett "Ice Age 3". Det var asrolig!
- Varit på donken utan att äta någonting. Duktig Andrea, wohoo.
- Hämtat ut massa fina bilder jag skrivit ut.
- Fått tre myggbett på mitt vänstra ben på typ 3 sekunder..

Resten av dagen ska jag:
- Baka kanelmuffins tills Gotland.
- Packa klart allting tills imorron för då drar vi!
- Fira Fridas brorsa hos henne?
- Frida ska sova här :D

Det är min dag det. Den har varit mycket trevlig och den hoppas jag att den fortsätter att vara.
Men nu ska jag göra nästa grej på min lista, baka kanelmuffins.
Pussar och kramar
/ Andreaaa

Godnatt













Några av bilderna från i lördags haha! Sjuk kväll. Och sista bilden är min och Hannas "jätteseriösa" dagens outfit bild vi tog igår när vi hade lite tråkigt haha! Herregud vad vi garvade då. Men vadå, man behöver ju fjällräven, halsduk och mössa här i Sverige? ;D

Puss på munnen
/ A

Landet

Hejhej nu är jag på landet igen då. Två långa veckor, fast egentligen har jag tänkt åka hem litte tidigare, med det är inget någon vet om ännu. Jag smugglade ner passet i väskan som jag lär behöva på tåget hem om den dagen kommer.
Hur som hellst är det inte förrän nu, nästan 9 timmar sedan jag var hemma då jag inte är sysselsatt. Haha resan tog lite längre tid än vanligt pga av vägarbeten men det gjorde inte så mycket eftersom Göran är så jädra skön!
Vi kom fram hit och gick direkt över till farmor och farfars stuga för att äta middag. Sedan dess har jag suttit vid datan skrattat lite hejdlöst för mig själv åt bilder och en video på facebook från i lördags hos frudde då jag knäcker den frysta pizzan med skallen och så har jag ägnat några timmar åt House boxen pappa köpte idag.
Men nu sitter jag här, utan något att göra. Får ta och lägga mig och läsa en bok jag köpte på julrean, för jag läser ju hela tiden?

Jaja, imorgon blir det 750 dyra telefon samtal till folk, haha. 24/7 eller vad sa vi andrea?
Ha det bra och bli imponerade av att jag skrivit hela inlägget utan att kolla på tangenterna sålänge, byebye

/Hanna

Sämst


Hej och hejdå! Packar för fullt jag med här hemma, två veckor ute på landet, så långt bort från stan att jag inte ens kan förklara för folk vart det ligger.
Att packa så mycket man behöver ha med sig i två veckor till ett ställe man skulle kunna döda en människa för att slippa är verkligen inte kul, jag i stort sett skiter i vad jag packar ned. Badkläder, tillräckligt mycket praktiska kläder som klänningar osv, lite koftor och några par skor sen får det vara klart! Det blir inte så galet sjukt mycket som de andra sommrarna med andra ord, men trots det är min resväska redan full och jag har inte packat i min data eller alla mina iphone stuff.
Klockan halv fem beger jag mig av och det är sämst!
Jag hinner alltså inte heller träffa jakob, vilket också är sämst!
Men fan, fan vad kul jag ska ha när jag är tillbaka! På så sätt har jag något att se fram emot! Då ska jag ta igen alla missade dagar jag inte träffat kompisar, hihi. Dessutom kommer Ulrika vara hemma från kreta när jag är hemma!
Nej men nu måste jag slita mig härifrån om jag ska hinna klart med allt innan jag åker, har en del saker som jag måste fixa, jag måste bland annat ladda upp bilderna från i lördags på facebook eftersom Andrea inte tänker göra det. Order av Becca. Om jag känner mig rätt ryker nog bilderna lika fort som de laddas upp med :O :P hehe

HA DET BRA
/Hanna

Packa

Nyss blev jag lite ledsen, för jag kom på att två veckor är rätt långtid egentligen, när man tänker efter. Hanna drar till landet idag och jag till Gotland på torsdag. Hon ska va borta i typ två veckor och jag i en och en halv. Och vi har seriöst träffats typ varje dag i år maha. Hur ska två veckor utan min bebis gå? ♥

Jag sitter iallafall hemm hos Frida, vi håller på att packa hennes grejer och sen ska vi åka till mig och packa mina grejer till Gotland. Vi ska liksom dela garderob har vi tänkt. Det kommer bli jäkligt mycket kläder vi ska ha med asså, jag ska typ ta med allt.. Och sen alla par skor, och alla smycken, och allt annart. Shit, vi kommer typ behöva ta med oss varsin jättestor resväska haha! Men fyfan vad jag längtar nu, vill bort från Lidingö ett tag.. Trots att det inte blev moppen ner så får vi nog vårt lilla äventyr iallfall mihi. Första stoppet är bondgården (HAHHA) och sen drar vi vidare till lite utanför Visby :D
När vi har packat klart ska vi träffa Sebbe också, som äntligen har kommit hem från Tunisien där han varit i två veckor! Saknar honom massa, det var sjukt länge sen vi träffades, kommer inte ens ihåg senast. Men idag SKA vi ses!

Men nu tror jag att Frida börjar bli halvfärdig med packandet! Så nu ska vi väl börja dra oss. Senare idag lovar jag att ni ska få en härlig update från helgen med bilder och allting! Har några roliga från i lördags och "dagens outfit" från igår, fan vad jag garva! Det får ni också göra sen om ni kollar in i bloggen :)

Massa kärlek
/ A

Måndag

Hej! Sitter lite lagom seg här hemma, försöker desperat lära mig tusen nya låttexter till grymma låtar så att jag kan sjunga med korrekt xP
Hela dagen har jag spenderat med Andrea, vi har väl mest ätit tror jag. Började redan på morgonen i en timme låg vi och pratade och knapprade i oss kakor och godis. Vid tre masade vi oss ut och åt lite lunch på birger 76, drog snabbt ut till lidingö och mötte Frida, Jegham och Robin. Drog därefter bokstavligt runt hela jävla lidingö i desperat försök om att hitta ett café som hade öppet. Tindras- stängt, espresso-stängt, café de calma- stängt och ett annat café på G -stängt. Så det fick bli som alltid café 60 inne i stan.
Efter någon timme där drog vi vidare till donken där vi åt varsin cheeseburgare till middag, sjukt vad vi ätit asså...

Gick hem till mig så kom Jakob förbi som anlänt från malta! :D Vi satt och snackade en massa och hade kul! Tills både Andrea och Jakob behövde åka. Det vart mycket skrivet här i bloggen från jakobs del, han hade tänkt gästblogga.
Jag fick iallafall otroligt jätte tråkigt efter att de dragit så ringde och pratade ett långt samtal med veronica. Känns så otroligt jätte BRA att ha en vän som henne måste jag meddela! Vi kan verkligen prata om allt<3

Imorgon är inte något speciellt inplanerat, min pappa kommer hem från landet och skjutsar upp mig dit tillsammans med kusinerna och farbor Göran. Innan dess ska jag och jakob höras och kanske hitta på något, så vi får se! :D
Ni får ha det bra sålänge!
Tjadå /Hanna


02:02

Tjenahejhej! Här sitter vi i mitt rum och lyssnar på musik, pratar och bloggar (ofc). Picknicken höll vi i stan, i obsan, där satt vi tills solen gått ner och tills det började blåsa så drå drog vi till hemmakväll och hyrde den nästan tre timmars långa filmen "Benjamin buttons otroliga liv". Den var bra, men himla jätte lång.
Men så det vart endast en chill kväll för oss, men det gör inget alls för det är kul det med!
Men ja, det var väl allt jag hade att uppdatera er med. Intressant som vanligt!
God natt
/Hannaaa

Picknick

Tråkig dag. Tråkig dag. Tråkig dag. Får hoppas på att kvällen nu blir roligare! Jag ska ha pickpicknicknicknick med Andrea, men tyvärr så sitter hon just nu och äter sin thai mat hemma. Så jag får äta middag själv på pickpicknicknicknicken, får bli sushi för min del! Det får bli någon form av efterrätt senare som hon får sitta och äta på helt enkelt!
Ingen picknick utan tilltugg, så är det bara!
Inatt kommer killarna hem och dem träffar jag imorn, ska bli jätte kul, vi får se vad vi hittar på då, jag hoppas på sahara varmt väder så att  vi kan dra och bada! Senare i veckan, troligen på tisdag ska jag tillsammans med Veronica till katrineholm och hälsa på Hanna! :D Annars om det inte blir av blir det flera veckor uppe på landet för min del igen, och det orkar jag verkligen inte och jag orkar verkligen inte bo i stan mer..


/H

Sehr gut

TJA! Sehr gut är vår nya utökade "mycket bra" i vår lista. Intresse klubben antecknar när jag säger att nästa översättning kommer på portugisiska!

Vi har precis ätit frukost här hemma, eller man kanske kan räkna vårt besök på donken igår klockan 6 på morgonen som vår frukost? Man får väl helt enkelt välja själv hur man vill se på saken! Annars vart det bland annat goda jordgubbar till frukost idag :):)

Igår, det var en grym dag och kväll!
Klockan halv nio ungefär åkte Hanna in mot Lidingö igen efter en mycket trevlig och rolig rundtur på stan med sin kompis Frida. Vädret hade blivit fint efter världens storm så på Lidingö träffade Hanna Andrea, vi åkte till fågelöudde och tog oss ett bad! Där vart Hanna överaskat i puttad och vi fick fem styckna ragg. HAHA.
Elin ringer oss och ber oss komma till käppala till Frudde/Bacon-man på fest. Vi åkte hem till Hanna, hämtade och fixade lite grejer och sedan begav det sig av till Lidingö igen. Vi var där och gjorde väl i stort sett inget nödvändigt, sprang runt och var grymt överspeedade. Andrea fick befälet i köket och fixa mat till alla, Hanna hjälpte till genom att dela den frysta pizzan med skallen och Becca fick "godaste" maten! Hahah! Efter många timmar hade nästan alla dragit förrutom vi och några andra. Någon utav alla fick en dum idé att dra ner till käppala hamnen och bada typ fyra på morgonen. Svinkallt. Men otroligtvis kom vi båda i! Men som Fredrik sa "var det ju inte så kallt".. Nejnej, vi säger väl så.
Japp...och sen vart det donken som alltid på rådmansgatan och sen hem till Hanna!

FRED OCH KÄRLEK
/ Hanna och Andrea :D


Muy bien

Muy bien, det var det sista av det jag och Hanna ska börja säga. Vi har trés bien, molto bene och muy bien att välja på haha! Hanna har skrivit om gårkvällen som var en mysig fika-kväll på café 60. Inte så jätteroligt att åka hem därifrån typ klockan ett på natten, men iallafall. 

Idag skulle jag egentligen upp och träna men det orkade jag verkligen inte. Så jag sov till halv tolv och sen åkte jag med mami och papi till Sickla centrum och rea-shoppade lite. Köpte inte mycket, men men. Kom hem därifrån för ett tag sen och tänkte nu måla naglarna med mitt nya nagellack! Lyssnar samtidigt på Yohannas låt Is it true? om och om igen. Den kan rekommenderas, för den är bra maha.

Ikväll var det tänkt, fram tills för en halvtimme sen, att jag, Frida och Hanna skulle dra på Sommarkrysset på Grönan. Men dom planerna försvann snabbt när jag kom tillbaka till Lidingö och det började ösregna. Hell no att jag tänker sitta där ikväll då. Får se om regnet försvinner och vi kan åka eller om det blir något annat ikväll! Ska iallafall sova hos Hanna, idag ska jag göra det. Och vi ska ha kul och va uppe hela natten och bloggar klockan tre på natten när vi är lagom överspeedade. Haha, men shalala, puss på er ♥

/ Andreaaa


Molto bene

Tjena hej! Klev precis ut ur duschen och fryser rätt mycket för en gång skull, idag  vaknade jag som alla andra morgonar tidigt pågrund av världens sahara hetta i rummet, samma fråga ställer jag mig själv varje tidig dag; varför jag inte byter ut mitt duntäcke till sommartäcket?
Sanningen är den att det brukar vara väldigt svalt på kvällen.

Andreas och min oplanerade gårkväll slutade med en liten varm chocklad och en stor varm chai latte på café 60. Allt innan var rätt stressigt och ointressant. Men vi satt där på cafét ett bra tag iallafall pratade om allt och inget. Bland annat om att Andrea ska haka på sista minuten med mia famiglia i sommar! Så jävla kul det skulle vara! Alla våra miljoner idéer skulle vi ju äntligen få chans att göra! Bland annat att få grabbarna att längta efter oss, som vi gör efter dem nu, haha!

I brist på annat än att bloga här hemma väntar jag på att hela sveriges befolkning ska vakna så att jag bestämmer mig för vad jag ska göra idag. Andrea är tydligen vaken nu, så får höra med henne vad hon har planerat!

/H

Trés bien

Sommar och sol och Hanna är ledig från jobbet idag. Wiiihoo, det skulle vi "fira" med att åka ut till Fågelöudde och bada. Men det gick ju inte så himla bra med tanke på att vi båda vaknade av att det ösregnade, åskade och blixtrade ute.. Fyfan säger vi för det! Men vi bestämde oss istället för att dra in till stan och sitta på ett lejon och se dumma ut. Vi kom inte heller på något roligt att göra, men tillslut drog vi hem till Hanna och hämtade badkläder för att sedan dra till Andrea. Det var än en gång tänkt att vi skulle dra och bada för nu hade det blivit riktigt varmt.

Vi bakade kanelmuffins och när vi var klara och hade packat ihop hörde vi åskan igen.. Vi bestämde oss för att iallafall åka till Fågelöudde och det gjorde vi. Men halvvägs började det ösregna så vi vände och åkte tillbaka till Andrea igen. Där satte vi oss på Andreas altan under ett stort parasol, bara att parasolet inte hjälpte i början eftersom det regnade från sidan (?). Halvblöta stod vi där under besvikna och undrade vad vi nu skulle hitta på, tills Andrea tog trés bien vara av regndropparna genom att bada ute i ösregnet. Och varmt var det, regnet från taket föll ner och var redan uppvärmt så vi stod där under.

Nu har entligen solen tittat fram och vi sitter fortfarande ute på altanen. Hanna vill åka och bada igen men Andrea anser att det är onödigt eftersom hon ska vara hemma och äta middag redan klockan 6. Så nu vet ingen utav oss vad vi hittar på här näst... Som det har varit hela dagen då haha! Men nu orkar vi inte blogga mer.

Peace and love ♥
/ H & A

Målar ett hjärta i knastrande grus

Hejhejhej, jag är helt slut. Har varit ute med Frida och hennes pappa på båten idag och det var asmysigt. Har varit så sjukt, otroligt varmt idag och vi har badat överallt hela tiden haha. Först i Kyrkviken, sen vid Fågelöudde, sen vid Bosön och till sist vid Fågelöudde igen dit vi åkte tillbaka för att stanna där med Matte, Jegham och Robin. Det har varit en härlig dag och jag lyckades hoppa från trean (haha), det var läskigt.

Och nu ska jag träffa Hanna när hon har ätit. Vi ska sätta oss vid Fågelöudde, tror jag, och äta upp våran glass från i måndags, goott! Igår var vi nere vid Södergarn med lite folk och det var trevligt, dock stannade vi inte så länge, det får bli en annan gång.

Ihelgen kanske? Wiieee, då ska jag bo hos Hanna hela helgen. Det behöver jag verkligen för jag orkar inte med den här j*vla ön just nu. Men på söndag kommer Malta-mupparna hem, på tisdag kommer Sebbe hem och så måste jag packa. Kommer ha fullt upp ända tills jag och Frida drar till Gotland om en vecka! Jag längtar sjukt mycket, vi ska ha KUL!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
/ Andreaaa


08:40

Tjaa! Sitter här i Emmas rum för att jag inte orkar sätta på min data, är pigg och glad!
Fast typ egentligen inte, snarare helt tvärtom. Jag är på sämst humör troligen för att jag är hemskt trött. Jag kom hem igår efter en liten utekväll med andrea och en del andra klockan 12. Dödstrött som jag var stupade ner i sängen glömde i stortsett att göra mig i ordning, vaknade halv sju med smink och kläder på mig!
Jaja, intressant intressant!
Jag och Andrea åkte först moppe till Fågelöudde där vi satte oss på ett par gungor. Jag grävde ner ett par skor och gungade in i stolpen baklänges medans Andrea beundrade den svarta ankan.

Nu får andrea fortsätta storyn, för nu ska jag draaaaa till jobbet

/H

Inga problem

Gör just nu: Ligger i soffan
Har gjort hittills idag: Ätit frukost och pratat i telefon
Planerar att göra idag: Ingenting, träffa Hanna och sen träna
Lyssnar på: Halo - Beyoncé
Tittar på: MTV
Tänker på: Att jag vill åka bort från Lidingö
Längtar till: Helgen, wooho
Senaste jag pratade med: Hanna, hon satt på en parkbänk någonstans på Gärdet

Haha, en liten lista.. Har inte överdrivet roligt just nu faktiskt. Men ska lösa det snart, ska skriva ut bilder och sen ska jag ta och göra något här hemma, mina planer att sola gick ju åt helvete pga det dåliga vädret..  Och sen ska jag ju hänga med Hanna efter hon slutat klockan tre.

Aja, puss ♥

RSS 2.0