Trés bien

Sommar och sol och Hanna är ledig från jobbet idag. Wiiihoo, det skulle vi "fira" med att åka ut till Fågelöudde och bada. Men det gick ju inte så himla bra med tanke på att vi båda vaknade av att det ösregnade, åskade och blixtrade ute.. Fyfan säger vi för det! Men vi bestämde oss istället för att dra in till stan och sitta på ett lejon och se dumma ut. Vi kom inte heller på något roligt att göra, men tillslut drog vi hem till Hanna och hämtade badkläder för att sedan dra till Andrea. Det var än en gång tänkt att vi skulle dra och bada för nu hade det blivit riktigt varmt.

Vi bakade kanelmuffins och när vi var klara och hade packat ihop hörde vi åskan igen.. Vi bestämde oss för att iallafall åka till Fågelöudde och det gjorde vi. Men halvvägs började det ösregna så vi vände och åkte tillbaka till Andrea igen. Där satte vi oss på Andreas altan under ett stort parasol, bara att parasolet inte hjälpte i början eftersom det regnade från sidan (?). Halvblöta stod vi där under besvikna och undrade vad vi nu skulle hitta på, tills Andrea tog trés bien vara av regndropparna genom att bada ute i ösregnet. Och varmt var det, regnet från taket föll ner och var redan uppvärmt så vi stod där under.

Nu har entligen solen tittat fram och vi sitter fortfarande ute på altanen. Hanna vill åka och bada igen men Andrea anser att det är onödigt eftersom hon ska vara hemma och äta middag redan klockan 6. Så nu vet ingen utav oss vad vi hittar på här näst... Som det har varit hela dagen då haha! Men nu orkar vi inte blogga mer.

Peace and love ♥
/ H & A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0