trettionde december

Efter fem timmars jobb idag träffade jag Emelie igen, jag handlade ett par skor och försökte förgäves hitta de perfekta örhängena tills imorgon. Men aja, jag får helt enkelt låna av Andrea :P
Fick hem min sista julklapp idag med! As bra, men det är lite strul just nu, men men det ska väl lösa sig! Dessutom fick jag världs finaste julklappen av Emelie och Andrea i förrgår, en berlock :) Som Andrea sa var det en väldigt bra dag, mycket senare stack jag också iväg till festen i gåshaga efter mycket beslutsångest. Trots mina korta 90 minuter på festen är jag otroligt glad att jag ändå åkte dit, jag hade jätte kul!
Imorgon firar vi nyår! Wiho! Middag hos andrea och sen blire massa skojj! Detta blir väl den tredje veckan som jag är sjukt taggad inför firandet.
Men nu finns det inget att skriva längre, mår väldigt bra idag iallafall och ska strax iväg med mami och träna :)
puss å hej leverpastej


2 dar

HAHA åt att jag typ är överlycklig nu åt att jag kom på hur man höjer ringsignalen på min nya mobil! Annars mår jag väl ganska bra, känns dock som att jag hostat sönder ett revben men det är lungt.. Har precis spelat spel med min pappa, syrra och Fanny, jag och pappa förlorade men det var bara för att dom fuskade (säger vi). Innan det var jag hemma hos Hanna och chillade med henne och Emelie. vi tänkte dra till Teresa på filmkväll men sen blev det inte så ändå, kanske var ganska bra ändå. Idag har jag jag annars inte gjort ett piss förutom att kolla på OTH, sova och så hann jag med ett besök hos husläkaren.
Igår vare dock en mycket roligare dag! På dagen var jag i stan i flera timmar med E&H som dom får heta från och med nu. Vi gick fram och tillbaka och upp och ner och hittade en massa roliga saker också. Fick även min julklapp från H, love it! Sen på kvällen vare bowling med massa roliga personer, fan vad kul jag hade! Vann gjorde jag också, iallafall på min bana, woho. Efter det tvekade jag längeeeee och mycket innan jag bestämde mig för att dra på fest i Gåshaga, dock är jag glad att jag drog dit för det var kul :) Tur att Teresa, Jossan och Jossan övertalade mig hihi.

Men nu ska jag skriva lite i min kalender hade jag tänkt haha. Jag längtar fett mycket till nyår nu! Peace.


Bra dag

Idag har det varit en bra dag. Morgonen var inte så jätterolig, vaknade, hostade, sov lite till, hostade, vaknade och hostade lite till. Men sen vid ett drog jag till stan för att träffa Frida och shoppa lite, vi skulle köpa julklappar till varandra eftersom vi är så smarta och köper till varandra på mellandagsrean ;) Sen ringer Hanna och då träffar vi becci och Alex för Rhodos- och nyårsplanering, wiieee, så nu är det fixat. Sen kollade jag och Frida runt mer på stan och köpte våra julklappar innan vi gick till Tacobar och sedan till Sleven (7eleven) innan vi åkte hem.

Ikväll blir det skridskor i Kungsan med massa mysiga människor, kul! Hmm, det blir lite jobbigt eftersom jag knappt kan åka skridskor, men det ska väl gå ändå. PUSS

söndag

Helt sjukt vad jag har utnyttjat tiden underbart hela lovet känns det som. Om idag hade varit en vanlig dag hade klockvisaren visat 8, men idag är klockan inte ens fem...men snart, men fortfarande inte fem än!
Jag hade tänkt sova ut idag, men så vaknar jag tidigt och vet helt plötsligt vad som vore perfekt att ge bort i julklapp till Andrea. Så då vart jag glad och hoppade upp ur sängen!
Sedan dess har mycket hänt.
Allt till nyår verkar vara rätt glasklart nu precis nästan så som Rhodos resan i sommar trots otippade förändringar i planerna, men det kommer fungera! :)
Ikväll blir det Avatar på bio med familjen, missar tråkigt nog skridsko-åkning i kungsan med Frida, Andrea och alla, men det får bli en annan dag helt enkelt :S
Heheh jappjapp. En härlig dag imorgon blir det också! Ciaaaoo


planering är allt

Mys att jag precis träffade Andrea, det var rätt sjukt länge sen! Jag tror att vi fått nog av snön vilket knappt existerar här i stan längre utan nu är det sån där äcklig blöt slask.
Vi satt hur som hellst och fikade och pratade oss igenom alla planer som sker i sommar! Helt sjukt att jag kommer ha något att göra precis hela sommarlovet, vilket är bäst. Fick det uträknat att inget av våra planer kommer krocka med varandra. Jag kommer kunna åka till turkiet och komma hem precis lagom till allas studentfirande (dvs. flakåkandet), det kommer troligen bli av med två rhodos resor med andy, peace & love och stockholmsveckan! Tihi, så sjukt taggad redan! =D

Jaja först ska jag klara mig igenom kylan och all slask.
Igår var en härlig och glad dag då jag firade jul hos mormor och morfar. Faktiskt har hela veckan vart väldigt glad, firade jul hos anton med ett galet knytkalas också med martin, jake, danne och johanna. Den kvällen bestod av svår-fattat spel för 8 åringar och marsipangodis!

Det var lite uppdatering från HAAANNIEBANNANIE
puss och hej leverpastejj
=D


God jul

Idag är julafton! Wiiie, för mig betyder det att jag ska mysa med familjen här hemma, kolla på kalle anka, öppna julklappar, äta massa mat och sådär. Hihi, jag och Vendela har redan varit ute och åkt pulka och nu ska jag duscha och grejer.

Hoppas ni får en superbra jul alla ♥

Saknar alla mina mupp-vänner supermkt eftersom jag inte har träffat nån på hela lovet pga min sjukdom, blir ledsen. Men det får vi ta igen när jag blivit frisk. Mellandagsrean Frida? ♥ I love you, och alla andra också såklart.


gratis taxi

shit, spårade niggah friends jag har som först tar allt jag äger. Jag tror på allvar att anton snodde med sig mitt rosa armband hem...
Vi har julbakat massa goda marsipan figurer, tanken var att bygga ett helt marsipan land, men det blev istället en samling av allt möjligt; Naken Hannah montana, the thing, ett hus, en anton, en blomma, en kusin osv.
Sedan vart det upp till vinden för att hämta ner massa tjocka stuff till pulka åkning! Vi Åkte med min gratis taxi hem till jacob och spenderade roliga timmar i backen. tills jag blev deras offer och kom in som en enda stor snöboll, men det var fint sa dem :) Sen behövde jag inte ringa gratis taxi till mig och martin utan den stod utanför jacob när vi klev ut. Chockerande...
Imorgon blir det jobb igen och sen julfirande med fina vänner troligtvis
tjohoo

hejsvjes
H

HannA MontanA and Niggah friends

WAZZZUP???? julbak hos hannah Montana ( eriksson) ja en vanlig tjej som blev känd för hon tror att hon kan sjunga....  men nu är det så att hon fick besök, besök av NIGGAH FRIENDS :O :O :O jaadu/ni där hemma i julhusen, se till att värma er ordentligt för nu blir det svart, riktigt svart kan jag tala om, 3 män från obestämd ort besökte hannah i hennes juliga hem, hannah bjöd på julmust och en middag bestående av pizza, (inbakad kebab ) de va sweet. EN SVART jul hoppas hannah och hennes inte så vita vänner på. PEACE out från ett gäng mätta (tjocka) svarta vänner... Ikväll blir det till att åka släde (pulka) på obestämd ort :)

/NIGGAH FRIENDS

Bläbläbläläbläb

Ännu en helt ohändelserik dag. Jag vill bli fisk... Jag vill bli en galen LAX, MUMS ÄLSKA LAX. Nu vill jag gråta lite också för jag kollar på extreme home makeover, uschaaa det är så hemskt. Haha nää men jo jag gör ju typ det höhö aja who cares.
Igår var jag barnvakt och det var kul att se dom gulliga barnen igen och det var skönt att komma ut lite ur huset och det var bra att tjäna lite pengar maha. Dom får väl gå till en jacka jag ska köpa och till kryssningen (eller vad det är) som jag hanna emelie och frida ska åka på i slutet av januari, yeeeey :) Indiana jones tema haha

nej fyfan jag kan inte koncentrera mig på att skriva för jag kollar på tv. ska se om jag tvingar mig själv hem till hanna sen också, jag vill också va med och julbaka.. troligtvis inte men ändå bläk igen, allt är bläk förutom att det är julafton och nyår och allt  möjligt nu snart,
ciao bella

Hear you me

Heey you!
Idag är det måndag, första dagen på jullovet om det ska vara rätt. Ihelgen har jag inte gjort någonting, idag har jag inte heller gjort någonting men snart ska jag vara barnvakt och det ska jag vara fram till nio. Tänker nog inte göra något efter det heller utan hoppas istället på att jag ska abli ännu friskare tills imorgon! Sitter och lyssnar på Hear you me som är en låt med Jimmy Eat World, så jävla bra, det är nog min nya favoritlåt, ovanligt att jag har en ny favoritlåt.. haha not. Det är faktiskt typ den ändå låten jag lyssnat på sen i fredags. Jaja, på torsdag är det julafton och det kommer bli supermys, och snön ligger fortfarande kvar vilket också är supermys.

 

Allt är bara bra just nu och jag hoppas det kommer fortsätta så resten av dagen och jag hoppas att jag kommer kunna sova hela natten i natt utan att vakna. I natt vaknade jag bara tre gånger, framsteg!
Peace


Söndag

Smärtan i min rygg är obeskrivlig och alvedon har förblivit min bästa vän idag =)
Ikväll verkar det inte hända mycket mer i mitt liv än vad som skedde igår, ska se till att träffa några och sen får vi se vad man hittar på.
Filmen igår var iallafall sjukt bra! Träffade på Theresa bland alla männsikor med, mycket trevligt!
Lalala jag mår förövrigt sjukt bra! :D

Hejsvejs!
Hanna

idag 17.44

Hihih hey! Jag pratade med joseph imorse som just nu typ befinner sig på andra sidan världen; australien. Är så sjukt avundsjuk! Jag lovade honom hur som hellst att skriva lite här så att han kan läsa och hålla sig uppdaterad i fem veckor.
Jag kan börja med att berätta att jag nu har i stort sätt handlat klart alla julklappar ink. lite till mig själv med, hehe!
Idag träffade jag becca inne i stan försökte hjälpa henne lite med parfymer och andra julklappar, sedan stötte vi på Elin, Alex, Fiffi och Evelina med en kort stund på NK, lite otippat! :)
Ikväll händer inte mycket men jag funderar på om jag ska på förfest på st eriksplan eller om jag ska med pappa på bio för att se på 2012. Det lutar lite mer åt 2012 kan jag ju säga, men att dra ut är så efterlängtat! och man ska väl passa på nu när det är lov :)
Men vi får se helt enkelt! Skulle helst av allt vilja befinna mig på ett plan påväg mot vilket land som helst, att få bli brun och kunna gå i riktigt tunna kläder igen :):)

Aja nu ska jag fortsätta kolla på flickan som lekte med elden! Ciao

Hanna

Igår 16.46

kom precis hem till hanna efter typ 1000 timmar på stan med halva sverige, eller det var nog hela. hanna har handlat upp hela h&m och emelie tycker att chailatte är fett gott så hon köpte 15 stycken. jag har inga pengar kvar. nu ska vi inte baka för vi ska kolla på film typ, fast först ska vi kolla in hannas nya garder...ob igen, den är fett ful. sen ska vi äta lasange här med hannas päron och hennes äpple

:)


Skolan idag

HEJHEJHEJ!
Nu är sista skoldagen avklarad och jag är så glad, så nöjd. Kan det bli bättre? Imorgon är det julavslutning, det har snöat sjuk mycket idag, om en vecka är det julafton och om två nyårsafton! Wiieee, jag älskar jul. Och just nu lyssnar jag på Michael Bublé och det sjuka är att man inte ens behöver lyssna på jullåtar med honom för att man ska få julstämning, hans röst är liksom julig eller vad man ska säga haha. Men om ni vill ha extra julstämning så lyssna på "The Christmas Song" med honom, den är bra. Förresten är jag fett taggad på att åka pulka ikväll, men jag får se hur det blir med det, jag är ju inte helt frisk än, men framsteg - jag var i skolan idag! Haha, imorgon ska jag iallafall gå till husläkaren och hoppas på att få hostmedicin så min hosta försvinner på två dagar (som den gjorde för Madde!) eftersom jag på lördag har hostat i exakt två veckor. Inte kul.

Jaja, imorgon blire julklappshopping, lunch, julmarknad och annat mys med några sköna brudar. Men innan det måste vi klara av en sista grej i skolan, själva avslutningen, men det går fort.
Pusselipusspusspuss <3

H

Jag är lite back on track nu för ikväll! Kanke imorgon kväll med...och i över-kväll? Vi får se!
Helt sjukt vad veckorna går snabbt! Imorgon är det torsdag och förblir sista skoldagen innan långt lov.
Kändes som om det var måndag igår, vilket var en sämst dag.
Igår skippade jag i stort sett hela skolan och åkte istället hem till Emelie, där vi satt, pratade, åt och försökte förgäves beställa hem kläder på internet, men vi ended up on facebook....
Idag var en bättre dag iallafall, skippade jobbet för att istället sitta kvar i skolan och arbeta med hemsidan.
Nu längtar jag till fredag som består av en liten avslutning, sen blir det stan för julshopping med tjejorna, gamla stan och sen hem till mig för bakning och film! :) Ska försöka tvinga till en övernattning med, hehehe!

jappjapp

/H

Det är kul att va sjuk

Mitt 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja massa
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nej, göra jag aldrig hehe
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Tallin haha, och USA
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Säkert, vill utomlands
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Det är nog rätt många haha
8. Vad var din största framgång 2009?  Typ i skolan eller nåt
9. Största misstaget? Haha, komma hem full typ, fail
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?  Sjuk typ 200 gånger
11. Bästa köpet? Massa, mest jeansen från NY
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och mat
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina vänner <3
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Kids, här kommer rebecca, keep on moving, 17 år, paper planes osv osv 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? GLADARE
16. Vad önskar du att du gjort mer? Hängt med vissa människor
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Suttit hemma, surat
18. Hur tillbringar du julen? Hemma med familjen

19. Blev du kär i år? Mjoo typ
20. Favoritprogram på TV? Desperate Housewives
21. Bästa boken du läste i år? Män som hatar kvinnor, Flickan som lekten med elden och Luftslottet som sprängdes
22. Största musikaliska upptäckten? The script
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pandora berlock
25. Något du önskade dig men inte fick? Kommer inte ihåg
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Skolan, firade lite med familjen, sen typ pluggade matte för jag hade prov dagen efter..
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja absolut, det kan man alltid
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Vanlig
29. Vad fick dig att må bra? Hanna, Frida, Jakob, Matte och många fler
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Jude Law
31. Vem saknade du? Tjejerna från Högsätra, gamla kompisar, Sebbe och moppegrabbarna
32. De bästa nya människorna du träffade? Nya i min klass och Joseph & gänget


Ååh


Så här ser det ut ute, I like!


Här får ni ett litet ordspråk jag hittade också "ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar", gillade det också. Något jag inte gillar lika mycket är att min hosta inte försvunnit än och att jag var hemma från skolan idag pga den.


Fyfan

Godmorgon säger jag, för jag gick nämligen upp för ungefär en halvtimme sen. Har ont i huvet, är täppt i näsan, börjar få ont i örat och jag gråter åt min hosta som aldrig vill försvinna. Jag har hostat så här mycket i en vecka nu och jag orkar inte längre, mina jävla hostmedicin-piller finkar ju inte heller.. Bläk.

Jaja, IGÅR! Var det en sjukt rolig dag! Det var ett bra tag sen jag hade så roligt, det var verkligen värt att köa från tre på natten till sex på morgonen för biljetter till matchen för det var kulkulkul! Så sjukt bra stämning plus att Gångsätra vann båda tjejmatchen och killmatchen! Yeeey! Jag ska lätt gå nästa år också :) Och sen på kvällen drog jag och Hanna på fotbollsfesten också, och vi kom in! Hade en sjukt rolig kväll där ända tills jag skulle hämta min jacka, det var en massa problem så jag fick stå där en timme. Som tur var kom pappa och hämtade mig men jag kom inte hem försen kvart i tre kanske och jag gick och hämtade min jacka halv två... Fyfan va sur jag vart.

Jaja, nu ska jag försöka plugga lite, idag ska jag ha en riktig chill-dag, tänker inte göra någonting alls (förutom att plugga för det måste jag) och jag bara längtar till jullovet! Fan.. Måste ju börja köpa julklappar också.. Får bli nästa vecka... Peace ♥


bild från matchen


Fredag

Joseph, vi saknar dig redan, och din källare haha ;) Det kom jag fram till när jag, Frida, Niklas och Anton satt och kollade på nyheterna klockan tio en fredagkväll för att vi inte hade nåt att göra.. Nej inte direkt, men vi gjorde faktiskt det, men bara för att det var paus i idolfinalen. Och Erik vann som tur är, han är bäääst! Och imorgon blire tagga tagga tagga för att sedan vara på match hela dagen, börjar halv nio på morgonen och håller på länge, dock vet jag inte hur länge. Förhoppningsvis blir det fotbollsfesten på kvällen också, man får ju hoppas att min idé om att ta ens vanliga legg funkar.. Tror inte det men ändå.

Resten av veckan har jag stressat, köpte biljetter i måndags natt/tisdag morgon och gick omkring som en zombie resten av dagen. Mys-fikade med Frida. Gjorde ett logg arbete, när jag inte gjorde det pluggade jag natur och om jag inte gjorde det hade jag luciarep. Idag blev allt avklarat, loggen färdig och inlämnad, naturprovet klarat med g och luciatåget gick superbra. Nu är jag glad, ihelgen ska jag chilla (när jag nu ska hinna det?) det är matchen hela dagen imorgon och på söndagen ska jag troligtvis handla julklappar med Frida och Sandra, mys! Ska försöka hinna med att plugga och baka också, får se när.

Godnatt


Personligt

Idag fick jag höra klagomål på att vi inte skriver tillräckligt ofta i den här bloggen.. Dock så blir jag fortfarande otroligt förvånad när jag märker att folk faktiskt läser det helt meningslösa som jag skriver här, men det är najs fortsätt med det! ;) Och nu när jag tänkte skriva såg jag att Hanna också skrivit idag, det verkar som att vi alltid bestämmer oss för att blogga på samma dag.

Jaja, när jag fick höra klagomålet var jag hemma hos Frida med henne och Lina och övade på våra sånger vi ska sjunga på vårt luciatåg vi ska ha om typ en vecka. Vi planerade lite också, jag ska vara snöbolle, Lina en pingvin och Frida en kanelstång! Tror ni att tyskarna kommer gilla det or what? Haha nämen vi satt och sjöng och skrattade och åt lussebullar och jag var som Lina sa lite rundare när jag gick än när jag kom.. Känns bra... Innan det gjorde jag iallafall Emelie (och Josef) sällskap på Öppet hus på Gångsätra men jag kände mig mest vilsen och började tillslut undra varför jag inte valde sam-sam det verkar ju mycket roligare än sam-ek.. Men så kan det gå när inte haspen är på och jag tror ändå inte jag hade orkat med att läsa sam-sam, det är inte riktigt mina ämnen om man säger så. Skoldagen var fett chill också, hade två lektioner, sen skulle jag Alex och Gustav på företagsbesök men det blev inställt. Och svenska läraren var sjuk och på företagsekonomin skulle vi jobba självständigt, vilket ledde till att jag slutade ungefär tolv istället för tjugo över fyra! Fick även skjuts hem av coola Gustav som fick körkort igår! Kul för han liksom :)

Men NU ska jag skriva på två personliga brev som skulle vart inne för två veckor sen men det blev flyttat till igår men sen blev det flyttat igen tills senast på onsdag nästa vecka. Men det är bäst att göra dom nu eftersom att jag är sämst på att planera och ligger och är jättestressad varje kväll när jag ska sova.

Ciaaaaao bello!

-

Allt är sjukt skit just nu förrutom att jag har haft en otroligt slapp vecka. Idag var alex, jag och becca på äventyr ute på elfvik, på jakt efter ett företag vi skulle besöka. Vi lyckades naturligtvis gå helt åt skogen fel innan jag vart tvungen att ta upp min grymma gps.
Nu är jag hemma och har som alla de andra dagarna under veckan inte haft något att göra utan jag sitter här med min musik framför datan besöker samma hemsidor om och om igen.
Vad gör alla andra egentligen?

Jag ser fram emot lördag nu då jag troligen kan få lite roligt, för då blir det julbak med Andrea och Amanda hos Emelie! Imorgon tänker jag tvinga på joseph en till filmkväll om han tänker skippa det denna vecka.
Jag tänker vägra tråkig helg som förra. Jag ska få massa gjort i helgen, det får bli mitt mål...

Hejsvejs
Hanna

RSS 2.0