Hos Alex

Hejhej! NU sitter jag hemma hos alex och kollar på guldbaggen, jag kan ju börja med att säga att hon är helt spårat galen den här tjejen! Helt besatt av joel kinnaman... :P
Tidigare idag vart det en tråkig dag i skolan, sedan tråkigt jobb i tre timmar senare drog jag över till alex på god middag och bara chill :)
Snart går min buss som jag måste hinna med, då blir det hem och plugga... tråk!
Förutom detta besök hos alex har alltså dagen vart tråkig och helt värdelös nästan. Låt morgondagen bli bättre säger jag! Helgen kommer bli grym iallafall med Emelie, Frida och Andrea :)
Hejsvejs
/Hanna

Why is it so hard to find someone who cares about you

Fyfan vad jag är på pissigt humör just nu. Det är sjukt vad mitt humör sjunker så fort jag kommer hem. Jag kan vara hemma i fem minuter och sen är hela min dag förstörd för att nån gör nått som gör mig så jävla irriterad. Fast nu i det här fallet är det mest ledsen jag är. Jag har haft en extremt dålig vecka, från i tisdags. Sämre än vanligt, jag brukar faktiskt ha ganska bra veckor men inte denna.

Vet inte vad jag ska skriva mer, hoppas jag och Hanna kan dra på den där festen för då kommer jag att bli på mycket bättre humör. Måste ut ur huset. Hoppashoppashoppas. TJARÅ.

Nothing never turns out the way you want it to

Tjeenis! Här ligger jag, världens bäzta bloggare och typ sover i sängen och pratar med Konrad om ett jättestort russin och lyssnar på musik. Nu kollar jag mitt horoshop för dagen också. Någonting som jag har börjat göra varje dag bara för att Hanna gör det haha. Snart måste jag plugga företagsekonomi men det orkar jag inte.. Blä vad jag inte orkar det, men jag måste. Det göre inte bättre att jag har haft halva dagen på mig att göra det men jag ska absolut skjuta upp allting hela tiden. DAMP...

Idag har det varit en tråkig dag, hoppas morgondagen blir bättre.

Heyheyhey

Jag har kommit fram till att vi inte är inte så bra på att blogga..

Heydå.

Typiskt

Wooohohohoo jag får äran att skriva vårt 200:e inlägg! Stort.
Detta ska alltså bli det bästa inlägget hittills detta år... Svårt eftersom jag haft en dag idag helt utan vänner, bara legat hemma och i princip hostat upp lungorna. Jag gick ut för tidigt i veckan helt enkelt, men som jag sagt så är inte kurera min grej...
Jag vill ha kul! Utan kul, ingen hanna. Nu har jag iallafall kurerat i bra många timmar, så senare idag spricker det för då drar jag ut till kära vänner!
Oj vilket svårslaget inlägg, helt klart bästa hittills, så varför fortsätta? Hej då på er =)

Hihihi

Jag sitter inne på apollos hemsida och spanar in hotellet på Rhodos. Jag vet att det är jättelångt kvar men jag är så himla glad för att vi äntligen har bokat. Ni fattar inte hur mycket jag och Hanna har sett fram emot det här, fatta hur glada vi kommer vara när det är en vecka kvar och sedan när vi åker. Sjukt! Känns så skönt att vi äntligen bokat och att det är säkert nu i alla fall :)

Idag har jag Hanna och Emelie varit i Forum Nacka, det var rätt kul för det är så otroligt stort där och det finns hur mycket affärer som helst. Jaja, vi handlade allihopa inne på ZARA och sen var det ingen som köpte nånting med haha, det tyckte jag var lite kul. Men det var skönt att slippa stan lite, dock var det inte lika kul när vi skulle hem.. Efter buss, tunnelbana, tunnelbana, buss och lidingöbanan var jag äntligen hemma och det tog EN TIMME! :O Sjukt att det ska ta så lång tid, men allt vad lidingöbanans fel, hatar den.

Nu ska jag dra åt helvete, byebye.

Tisdag

AATJA! Tisdag idag, fett händelserik kväll. Jag sitter hemma i soffan med datorn i knät och kollar på Stolthet och fördom som går på tv. Jag fattar... ingenting men det löser sig nog. Det känns som att det är en sådan film man måste se så därför kollar jag vidare haha. Dagen har varit roligare. Har varit glad i princip hela dagen eftersom JAG OCH HANNA HAR BOKAT RHODOS!!! Jag är så himla taggad och längtar så himla mycket! Det kommer bli grymt! Jaja, efter vi bokat gick vi och köpte chailatte för att värma oss (det har ju varit svinkallt idag!) och ringa Emelie :)

Men nej nu ska kolla vidare på filmen, reklamen är slut.
Peace

RHODOS

Hoho klockan är 14:09 och jag har ännu inte fått ett enda grattis för mitt namn idag. Känns en aning surt. Eller i och för sig ringde Hanna mig i morse och grattade, men det räknas inte :P
Just nu känns det som om alla är i full fart här hemma, fixar mat osv. Blir gäster idag för att fira min namnsdag...
Ne jag drev, pappa fyller år på söndag så det firas med lite kalas ikväll!
Men för mig väntar troligen dagens bästa, jag ska möta upp Andrea och boka rhodos!!!!! Finally! woohooo.
Å det måste jag göra NU
Hej svejs! juste Bion med Axel å jacob var fett bra igår :):)
H

2a januari

Asså jag förstår inte varför det ska vara så svårt att blogga. Jag menar, jag sitter ju ändå rätt mycket vid datorn, och när jag ändå sitter där så kan jag ju ändå skriva lite i bloggen men det gör jag aldrig. Om jag ska vara ärlig är det för att jag typ alltid glömmer bort det.

Nu är det iallafall lördagkväll och jag gör absolut ingenting. Mest för att alla mina planer gick åt helvete, skulle först gått på bio men filmen gick 23.30-02.30 och det bägrade jag, sen skulle jag och Hanna träffa Jacob och Axel typ men det blev inte heller av, och sen försökte jag övertala Hanna om att vi skulle dra på en av hennes kompisars fest men då var hon inte taggad. Utan hon blev taggad för typ en halvtimme sen och tyckte att jag skulle komma in till stan då.. Då blev svaret nej, så det var ju lite segt. Tur att det är lördag varje dag på lovet, nu ska jag lägga mig och läsa lite tror jag, eller kolla i H&M katalogen än en gång, vi får se helt enkelt.

1a januari

2009 är nu avklarat och året slutade grymt bra, 2010 började dock inte riktigt så roligt som jag hoppats. Hamnade på fel ställe, troligen det tråkigaste och sunkigaste stället jag någonsin hamnat på. Men med fina vänner blir det ändå helt okej :)
Jag försöker se de positiva sidorna, men något som jag inte kan se bort är min borttappade plånbok, lackar. Så jädra typiskt! Träningskortet, bankomatkortet, biokortet och det som jag mest är sur för är två kvitton jag verkligen behöver nu! Så i morse fick jag åka snabbt iväg från Andrea till torsvik där jag förgäves försökte hitta den.
Senare fick det bli ett två timmars besök hos polisen, annars har jag inte gjort så mycket mer i år än.
Jag får se fram emot en tur-vändning imorgon, då jag troligtvis kommer få massa roliga saker gjorda. Ska åka och köpa ny säng, träffa Emelie, Amanda och Andrea en stund, sen får jag äntligen träffa frida, bio med Axel, Jacob och Andrea och sist men inte minst det roliga avslutet på kvällen hos Cicci.

Men nu blir det film med familjen!
Hejsvejs
H


Tvåtusentio

Jaa idag är det äntligen första januari, ett nytt år, det gillar vi och det har vi väntat på. Och nu ska vi göra det här till det bästa året någonsin, för 2009 har ju inte direkt varit något speciellt.

Min kväll igår var alldeles utmärkt, det var superroligt fram till tolvslaget och sen blev det väl inte lika roligt men iallafall roligt liksom. Min dag började klockan nio på morgonen då jag vaknade och sen gjorde jag massa innan Emelie kom hit, sen kom Hanna, sen fixade vi massa, sen komma Becca och Alex. Sen hade vi myspys middag :) Efter det bar det av till Alia för mig Hanna och Emelie, där var det supertrevligt och det var kul att träffa massa som man inte träffat på länge! Vi hade kul hos Alia, sen kollade vi på fyrverkerier och skrek (och några pissa på Hersby) och firade in det nya året. Efter det blev kvällen sämre. Nyrårsfesten sög, men inte klagade vi för det. Men det gjorde vi ju.. Jaja, det slutade med att jag och några andra åkte tillbaka till Alia och myste. Det var trots allt en bra kväll och klockan fem imorse somnade jag och Hanna på fyra sekunder. Idag har jag chilllaaaat galet.

Gott nytt år yeeeeah ♥

RSS 2.0