Sehr gut

TJA! Sehr gut är vår nya utökade "mycket bra" i vår lista. Intresse klubben antecknar när jag säger att nästa översättning kommer på portugisiska!

Vi har precis ätit frukost här hemma, eller man kanske kan räkna vårt besök på donken igår klockan 6 på morgonen som vår frukost? Man får väl helt enkelt välja själv hur man vill se på saken! Annars vart det bland annat goda jordgubbar till frukost idag :):)

Igår, det var en grym dag och kväll!
Klockan halv nio ungefär åkte Hanna in mot Lidingö igen efter en mycket trevlig och rolig rundtur på stan med sin kompis Frida. Vädret hade blivit fint efter världens storm så på Lidingö träffade Hanna Andrea, vi åkte till fågelöudde och tog oss ett bad! Där vart Hanna överaskat i puttad och vi fick fem styckna ragg. HAHA.
Elin ringer oss och ber oss komma till käppala till Frudde/Bacon-man på fest. Vi åkte hem till Hanna, hämtade och fixade lite grejer och sedan begav det sig av till Lidingö igen. Vi var där och gjorde väl i stort sett inget nödvändigt, sprang runt och var grymt överspeedade. Andrea fick befälet i köket och fixa mat till alla, Hanna hjälpte till genom att dela den frysta pizzan med skallen och Becca fick "godaste" maten! Hahah! Efter många timmar hade nästan alla dragit förrutom vi och några andra. Någon utav alla fick en dum idé att dra ner till käppala hamnen och bada typ fyra på morgonen. Svinkallt. Men otroligtvis kom vi båda i! Men som Fredrik sa "var det ju inte så kallt".. Nejnej, vi säger väl så.
Japp...och sen vart det donken som alltid på rådmansgatan och sen hem till Hanna!

FRED OCH KÄRLEK
/ Hanna och Andrea :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0