God jul

TJA BLOGGEN...fett seriöst!
FETT
Man får i sig fett med FETT på donken. Där har Hanna varit TVÅ gånger idag :O:O:O:O Omfg. Jävla FETTo.
Yes thats true...En cheeseburger, pommesfrittes och BIG MAC!!!
WE LIKE DONKEEEEEN!
Nej det glr vi inte, WE LOVE DONKEN!
Party
Hej kanin. Idag har vi (eller iallafall Andrea) skrattat som en kanin. Jag vaknade lika glad som jag hoppades :D

Fett oseriöst.
Tjena, idag har det regnet och vart mulet. Sånt gillar vi inte. Vi vill ha sol, det är ju sommarlov på onsdag? Även fast det har varit dåligt väder idag så har vi hunnit med jääävligt mycket. Först på matten, höll vi två och Ulrika på att dö i förtid pga hjärtattacker som ett USB höll på att ge oss.. Men som tur var överlevde vi, men vi var då tvugna att gå och sjukanmäla oss från gympan, asså Andrea. Hanna, Jake och Mackan. Fast det var ju bara Hanna som var sjuk "på riktigt". hur mycket tror vi på det? NAAAAAAADA. Överdos av alvedon? Hanna skyller på inre smärtor.. 
MAT. Som vi haft redovisning om. Vi gick förlusten om juicen som för en gångs skull serverades pga. en dum figgare som tog två glas. Men det blev roligt ändå för Hanna försvann och Andrea stod förvirrad kvar vid salladsbordet och tittade sig omkring.. Efter ett tag dök Hanna upp bakom juicen och Andrea kunde lugna ner sig igen.. Vi garvade som aldrig förr, och Marcus och Erik fattade ingenting som vanligt...

*Hanna och Andrea sitter och asgarvar genom hela samtalet*
Erik: Oj, vad ni garvar
Marcus: Det måste hänt ngt väldigt kul..
Hanna: Aaaa, hahah, assså Andrea stog där, hahahaha osv
Erik: Asså jag fattar ingenting
Marcus: inte jag heller..
Hanna och andrea: HAHAHAHAHHAHA

Efter "inställd"  naturkunskap drog Hanna in till stan med Becca och Thernell och Andrea åkte hem med moppen, sedan masade hon sig också till stan fast med några andra.Någon gång under vistelsen i stan ringer Hanna helt pissed off på Becciiboy och Thernelli och klagar när Andrea står bredvid Blondinbella (!!!!) Omg, snart är vi lika stora som henne vafan.

Lite senare....
Hanna har damp (smittad av Linus?) och trycker i sig massaaa mat på donken på max 10 minuter.. Andrea läser chockad smsen senare.. Hon drar in till Hanna och tsm med Hannas ena päron, vi lämnade det andra päronet och äpplet hemma, drog vi till tanto och spanade in och åt knotten. Och stugan såklart :) Sen bar det av till donken igen.. Där satt vi och sjöng med i låtarna som spelades och kollade på den galna danssugna uteliggaren som bjöd upp Hanna på en vals! Ojojoj. den börjar vankas kärlek banne mig!
Menmen, sen planerade Hanna lite inför halloween och Andrea trodde Hanna var ltie fel ute, men där hade hon fel. På halloween blir det iallafall Hard Rock och ansiktsmålningar, yeeeey!

Just nu ligger Andrea på golvet och skrattar och sover (It makes no sense to me?)

Morgondagens planer ser ut så här:
- Vakna
- Gå till skolan
- Baka TVÅ tårta
- Hanna träffar Malin
- Andrea fira Albins skolavslutning
- Liljeholmen?
- Hanna träffar Virre

HELL YEAAAAH.
Trevlig sommar / ANDREA OCH HANNA THE BEEEEEEST (FUCK THE REST!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0