Oh aah just a little bit more

RANDOOOOOM?
Hejhejhej alla som läser den här otroliga bloggen, nu har vi sommarlov! Wooooohhooooo! Fast riktigt så taggade är vi inte för det är pissväder typ ute och båda är sjukt, galet trötta efter nada sömn den här veckan.. Våran sovmorgon som båda tog igår, vi kunde egentligen tagit hela dagen typ men det visste vi ju inte, men iallafall så hjälpte den ingenting. WooT? Vi sitter här och stirrar i väggen och lyssnar på partykanalen i förhoppningen om att det ska hjälpa oss att piggna till lite. Vi ska tagga till tills imorrn för då ska vi troligen till Bregott-Mackans land igen!

Igår lagade vi och Frida ihop festmåltiden kyckling och pasta sallad med världens bästa efterätt tillagad av inga mindre än OSS! Wiiie...kork!

Runt elva drog alla här ifrån över till Theresa i skärsätra för att hon hade klassfest och bjöd oss "randoms". Vi blev nedkörda i källaren och efter ett tag fick vi ett infall och liftade med en asschysst föredetta gångsätra elev till Centrum. I sticklinge väntade grabbarna grus på oss hos Jens. Andrea och jag missade sista bussen hem till skärsätra och var i stort sett tvungna att sova över.. Så det bestämde vi oss för att göra, dessutom några andra.
...You spin my head right round, right round when you go down, when you go down down..
Kareoke?

Klockan vart runt fyra och vi låg och Hanna försökte sova medan Andrea och Jens bara tjafsade(?). Hanna lessnade på att det var totalt ljust i rummet och vi var för högljudda så hon tog med madrassen, kudden och täcket och bytte rum. Jakob blev inte för glad när hon snubblade på honom :D Mahaha, Matte den muppen ville inte sova över, muppigast i världen är han! Men aja, imorse kom Hanna tillbaka till Andrea och Jens och vi roade oss med att göra allt möjligt utom att sova, det är ju så himla tråååkigt haha. Sen åt vi upp allt Jens bröd, och lagade spaghetti och köttfärssås, NOT. Drog hem och det tog typ en timme jag hatar den här äckliga ön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Damp.
Ikväll ska vi ha kul igen, som vanligt :D Får vi tråkigt, beror det på äckliga jävla Måns-jäveln, jäkel jävel! Die bitch die.. Från och med står du med på våran cutt lista :O

Gårkvällens citat:
" - Men vart är datamusen?
- I....Japan..." 


Kommentarer
Postat av: A

HAHAHHA "i japan".. säger jens helt halvdöd XD

2009-06-12 @ 19:52:33
URL: http://typ.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0