Värsta dagen

Tjenis, jag kom precis hem, nu känns det som att inget mer dåligt kan hända idag. Idag har jag haft den sämsta dagen jag haft på riktigt, riktigt länge. Jag har varit trött och på jättedåligt humör, har varit tråkig att prata med och otrevlig mot allt och alla känns det som. Mycket har gått fel och det har varit många sura miner. Speciellt nu. Det ända jag gjort är att vara i skolan och sen ta en 3-timmars tripp till Skärholmen för att bli lurad på pengar. Sämsta jävla äckel dagen på länge..
Men den som gjorde min dag var Adam Brandt, fyfan vad rolig han är! Aja, nu är jag äntligen hemma och den enda dåliga nu är att jag har ont i huvudet och måste ställa mig och laga mat. Det positiva är att ingen är hemma och ingen kommer att vara hemma försen vid tolv ikväll, tack gud! ...
Och vet ni, jag blev faktiskt glad när jag klev av Lidingöbanan efter 55 minuters resa och märkte att det regnade ute..

Och bara för att jag vet att inte bryr sig ska jag skriva att textraden jag haft i huvudet precis hela dagen är "I'll believe you when everything you say don't turn out wrong"


Sommar 09

Jag saknar Gotland. Men bara lite. Jag lovar..




















Puss och kram på er.

Sweet dreams


Jag igår. På vallen med bästa Frida och bästa Sebbe!



OjojOJ vad länge sen det var jag loggade in på den här bloggen! Väldigt dålig har jag varit på det under den senaste veckan. Vad har jag haft för mig då? ... Jag har absolut ingen aning, har varit lite här och lite där, gjort lite ditten och datten. Har varit lite med Hanna, lite med Frida, badat lite hos Marcus, varit lite med Sebbe, varit ganska mycket i skolan och gjort allt mellan himmel och jord, nästan.

Just nu sitter jag och snackar med sjuttontusen personer på msn (sjuttontusen igen Frida..) och är på asbra humör. Vet inte varför, men vem bryr sig egentligen om varför? Inte jag iallafall, huvudsaken är väl att man är glad.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så hejhopphejdå ♥


shit shit shit

Det som verkligen inte får hända höll på att hända alldeles nyss! Jisses va läskigt
Aja...jag hade turen med mig och sitter lugn framför datorn nu och inväntar svar från Andrea om hur kvällen för oss två ser ut. Troligen blire chill ikväll, jag har väl ingen större lust för någonting annat egentligen.

Igår vart det en mysig trevlig liten chill fredag hemma hos Veronica. Jag åkte över till henne runt nio- halv tio, vi hade planerat att rota igenom hennes té skåp i flera timmar tills vi skulle hitta det perfekta Tét för stunden/kvällen. Men inget av hennes 75 miljoner olika smaker av té föll oss på smaken så det blev ett glas med juice istället. Haha. Pratade igenom kvällen och två minuter av början av natten tills vi slocknade på en gång.
På morgonen knaprade vi i oss Veronicas goda nyttiga snacks och så fick det bli vår frukost. Mina planer om att dra till stan för att köpa massa skol grejer till mig och eventuellt hitta något roligt att köpa böts snabbt ut mot Veronicas förslag om att baka kladdkaka. Eller egentligen kom det inte som ett förslag utan mest som en order, det tog två sekunder efter att hon sagt "Jag vill baka en kladdkaka" innan hon slog upp en delikat kladdkaka ur en recept-bok.
Så en kladdkaka innan "utgången" vart det. Kladdkakan vart en besvikelse enligt Veronica och det förstörde tydligen hela hennes dag så jag fick åka ensam in till stan!
Nu har jag allt behövande till den seriösa, jobbiga, allvarliga och tunga skoltiden, bläk.

Ha en bra lördagskväll, nu drar jag! Ciao ciao

/Hanna

Halva dagen håltimme

Tjää! Många sega minuter tvingas man stå ut med på lektionerna, dessutom har väl inte lektionerna börjat på allvar än heller så det bådar inte gott. Är redan skoltrött, vill inte upp imorgon.
Det var jätte trevligt igår med Grabbsen och de  döda myrorna för övrigt och lika då som idag var jag fruktansvärt badsugen. Idag efter en engelska lektion och en gympa lektion hade klassen tre timmars håltimme, det vart chill vid Marcus pool, glass vid tempo, bad och bollkrig. Bad vart det iallafall för de som hade badkläder, dvs. Jens och Marcus.
Vädret har vart strålande underbart varmt hela dagen så under tiden hos Marcus vart det nästan lite för varmt. Speciellt för mig som valde fel dag att ha jeans.

Efter skolan slutat senare då efter företagsekonomin som var och verkar bli rätt okej, vart det inte av att jag åkte till centrum med Marcus utan det blev att jag åkte hem nästan på en gång, slängde i mig lite mat och nu sitter jag här och väntar på min fina lilla vän :)<3

Ska börja göra mig iordning
ciaaooo
/H

Duntäcke

Heeey! Här sitter jag under mitt duntäcke och värmer mig. Har nåmligen suttit ute i Sticklinge i några timmar vid en liten eld/glöd som mest var rök faktiskt. Efter ett bra tag märkte vi att det faktiskt var sjukt kallt (det var då vi drog hemåt) och när jag kom hem kollade jag termometern, och den visade tretton grader. TRETTON GRADER?! Är det bara jag som tycker det fortfarande borde vara varmt på kvällarna för att det fortfarande är sommar. Hallå, det är fortfarande sommar?

Idag har jag iallafall haft en riktigt bra dag. Skola, som var helt okej. Nya lektioner hit och dit, massa skratt åt lärare och inte lyssna nånting när lärarna pratar. Ett tag efter vi slutat drog jag, Hanna, Becca och Alex ut till Fågelöudde och efter ett tag var det som vanligt bara jag och Hanna som var kvar, vi som aldrig vill åka hem. Men där satt vi, i flera flera timmar, till vi fick den grymma idén att vi ville grilla. Vi pratade med Jens, Marcus, Matte och Jakob och träffade dom en stund senare på Superstore. Där handlade vi falukorv att grilla och garvade åt att killarna ofc hängde i chipshörnan. Drog vidare till Sticklinge där vi efter ett bra tag fick igång en brasa efter Jakobs instruktioner (och efter Marcus hämtat tändvätskan).. Tredje gången gillt som man brukar säga ;) Så där satt vi iallafall i några timmar och hade det trevligt. Myspys. Sånt borde man verkligen göra oftare!

Jaja, nu ska jag försöka sova eftersom det är en ny dag i skolan imorron.. Men det blir inte så jävla lätt eftersom jag luktar som en hel jävla skogsbrand.. Aja, wish me goodluck ;)
Godnatt ♥

Svt-Andrea

Varför envisas att radiostationer med att fortfarande spela den världelösa låten Infinity? Det första och ända som kommer upp i min hjärna då är gympan. Våra gympalektioner i ettan när vi fick lyssna på den och tre liknade låtar en miljard gånger typ, men det var kul, för sen gick man omkring och sjöng på dem resten av dagen.

Jaja, vet ni? Jag har gått och blivit tv-kändis, fett coolt. För igår när jag och Frida kom från stan så stod det några från SVT och frågade om nån galleria eller jagvetintevad som dom tänkte bygga vid Ropsten. Vi trodde att det var ett skämt så vi står bara och skrattar i det där klippet. Och nu  är det överallt och alla har typ sett det. Kul, kul, jättekul. Hoppas att dom inte visat det på tv bara..

Hugs and kissies
Andrea

Skola

Tooday började skolan, det var lite trist faktiskt. Lite trist var det också att gå kvar i typ samma klass, eller, inte samma men bara några nya. Hade velat ha fler nya! Det var så segt att jag nu har funderat på att byta till Fridas klass för att lära känna nya. Menmen, det ska jag inte göra.

Sen resten av dagen har jag och Frida hunnit med massa. Vi har gått omkring på Akademibokhandeln i tre timmar och letat sudd, kissat sjuttontusen gånger, ritat/klottrat massa i våra kalendrar, gjort en voodoo-docka av mig (kolla www.blommaans.blogg.se) och lyssnat på en skiva som heter Greatest shits (sök på bajs på spotify) HAHAHA. Har haft riktigt roligt!

Och imorron väntar klassdag med promenad och glass. Kan det bli mer.. Ja jag vet inte vad, men det är nog det konstigaste jag nånsin gjort på en klassdag. Aja, peace out.


trouble will find you no matter where you go...

Började skolan idag, lite lagom kul. Det var jätte roligt att få träffa alla från klassen iallafall! Ink. alla nya, som vi dock inte presenterat oss för ännu men ändå. En tredjedel av klassen har fått nya klasser och det återstår endast typ 6 st tjejer nu. Jag fick också reda på idag att jag klarade b-kursen i matte! Rätt otroligt, pluggade ju knappt inte :D Hur glad som hellst är jag nu iallfall!
Efter att vi slutat drog jag och alex runt, Markus och Adam måste ha trott...jag vet inte vad. Vi mötte dem typ lite hela tiden.
Alex och jag drog ut mot fågelöudde, satte oss på bryggan och förfrös våra fötter för att vattnet blivit så kallt redan! Eller idag var det oerhört sällsynt kallt!
Runt tre drog vi iväg mot bussen tillbaka, sista biten bestod av ansträngning när vi plötsligt blev tvungna att kuta, vi kommer till hållplatsen och det visar sig att min dyslexi-hjärna läst fel på tabellen och att bussen inte skulle gå förrän efter 20 minuter senare. Fyran på tabellen såg ut som en tvåa...
Asså hela dagen har vart så otroligt störd, jag orkar faktiskt inte berätta allt som hänt. Men tro mig när jag säger att det är mycket!! haha Galet.
Det är inte att tala om hur besviken jag vart när jag stod efter Alex i kön efter ett "speciellt" barn, hungrig som jag var, det "speciella" barnet böjer sig över riset och hostar! Fy fan
hahahhahaha....svininfluensaaaan!!! ;D Internt

CIAO

Hey




Var på stan med Emelie och Amanda. Snackade stort sagt skit hela eftermiddagen genom. Fast rätt mycket vettigt skit snack ;P
Troligen också det vettiga jag gjort idag. Åkte hem kring halv fem för att åka med Emma och Pappa till sjukhuset och hälsa på Farfar. Åkte hem igen och bara suttit och degat i rummet. Ikväll händer inget för min del, jag ska nog bara fortsätta dega i rummet och längta tills imorgon! Tjoho, skola, yes, gråter av lycka. Eller..kanske inte så mycket av det där alls faktiskt.
Åh har jag ett kul liv idag eller? :D:D:D

seeee yaaaa!

/Hanna

Haha tunnelbanan!


Sista sommarlovsdagen

Fyfan vad jag är trött! Jag förstår inte, jag va rinte uppe jättesent igår och jag sov rätt länge idag. Sjukt. Och imorron börjar skolan också, grattis. Fast det är nog bara tpy en timme eller någonting, upprop och sånt skit.

Vad har jag haft för mig då? Massa faktiskt. Men jag får väl börja från början där jag slutade, den kvällen drog vi in till Fischer och där var Sebbe, Pelle och några andra. Hade faktiskt riktigt roligt, och sen var det moppe hem från Östermalm, det var lite läskigt faktiskt. Frida sov över och på morgonen var vi tvugna att hämta hennes moppe där haha! Åkte in till stan och mötte Emelie, Hanna och Amanda, vi drog runt lite vid Ung08 och glodde på alla äckliga fjortisar (och turkar). Gjorde inte mycket mer än så faktiskt, men sen åkte jag, Hanna och Marcus och badade! I öregnet. Men det var riktigt kul för sen drog vi upp och badade i hans pool och sen spelade vi Mario Kart som jag ägde på ;)
På fredagen var jag i stan med mami, och det lönar sig kan jag ju säga. Kom hem med två par skor och ett par leggings efter två timmar.. Åkte snabbt in till Hanna för att sedan åka tillbaka ut till Käppala. Det var riktigt trevligt, trots att vi var outsiders, eller insiders, man får välja själv. Kom hem vid halv fem efter slidplask (HAHA), judeskämt, filmande på tunnelbanan (filmen kommer senare) nattkäk på donken då vi blev bjudna på efterfest och då somnade vi rätt snabbt. Dock så vaknade jag minst en gång varje timme tills vi gick upp, men det är en annan historia. Vi handlade och drog en lååååång frukost framför "Room raiders" på MTV. Gjorde inte mycket under dagen, men det blev inget falafelkungen iallafall tyvärr, men det blir en annan gång. På kvällen drog vi efter mycket "då börjar jag gråta" till Peter och var där :)

Det var mina dagar. Förresten måste jag säga att jag gillar våran gästbloggare Sebbes inlägg här under! Och att det fortfarande står ååh mama på min axel.
Men pusspuss på er ♥


åhhhhhh din mami och papu

åhhhhhhhhhh, din mami och papi är ett överanvänd slag av ord, en fras eller vad kallar man det? typ så! idag är det dags, en riktigt gästbloggare, en riktigt jävle på att skriva;) gissa? jo jag, jag, JAG!!!!!!!!! hej jag vet int va? så står det på min arm, iof jävligt coolt! jag kan även räkna på spanska till fyra, uno dos tres quattro!!!! det kommer från låte calle ocho, av pitbull! grymt bra låt!!! skrivet nog, över och ut!

mvh sebbe!!!!!!

bada bada bada!

HeJJ! Trots att jag duschat tycker jag fortfarande att jag känner lukten av klor från Marcus pool.
Jag var först idag med Emelie och Amanda kring odenplan, åkte efter ett tag mot kungsträdgården för att möta upp Andrea. Vi satt där och snackade skit ett tag tills Andrea och jag drog hem till mig för att hämta badkläder och sånt. Vi åkte mot Lidingö och enda ut mot sticklinge, väntade sittandes i bajs och kiss under träd på Marcus som först tänkte langa dissen och inte komma dit för att det hade börjat regna.
Envisa Andrea fick honom att komma dit iallfall och vi badade vid sticklinge badet i ösregn. Men vi drog lika snabbt upp som vi var där till Marcus pool istället pga. åskan.
Det var hur som hellst kul kul kul! Nu sitter jag som sagt här hemma. Nöter in det sista i matte boken till omprovet jag har imorgon, som jag för det första inte kommer bli godkänd på. (Failade B-kursen).
Har liksom inte velat plugga på mitt sommarlov, utan sparade det till de sista tre dagarna typ. Menmen, det skadar ju inte gå dit och skriva lite liksom.

Imorgon efter jag suttit där i några timmar, får jag äntligen träffa Alex :D
Så länge sen :( <3 Senare vid ett drar jag in mot stan och träffar ulrika som jag heller inte sett på as länge! Efter det måste jag rusa iväg och hjälpa stackars mamma som inte kan bära hem vår nyköpta matta själv. Å SIST MEN INTE MINST händer det vi alla längtar till på fredagar! Tjohoo...
Stackars blivande treor som har sin absoluta sista fredag på deras absolut sista sommarlov nåååågonsiiin! woey.. Haha
Ciao!
/Hanna

Mindre än en vecka kvar..

Tjatjatjatjatjatja, jag gillar att upprepa mig, märkt det?
Skrevssenaste igår morse, sen åkte jag och klippte mig. Tyvärr blev jag inte jättenöjd menmen, sånt är livet. Och håret växer ju ut igen.. Sen när jag skulle åka hem, ösregnade, vilket slutade med att jag var helt blöt när jag kom hem. Frida kom över en stund och vi gjorde inte så mycket, sen åkte hon och jag åkte och tränade. På kvällen jag bestämt mig för att stanna hemma och hyra film med mami, men nej, då vill Sebbe och Frida att jag ska ut och träffa dom så det gjorde jag efter mycket velande. Vi åkte runt lite och tillslut åkte vi tre och Max till donken i HÄGERNÄS? Haha, det ligger i Täby för alla som inte vet. Där åt vi och sen försökte vi åka vilse, men lyckades inte med det.. Jag fick lite läskiga "flashbacks" när jag kom fram till att jag hade gått där förut förra sommaren när jag en period hängde ute i Täby med Lollo hela tiden. Det var faktiskt lite kul :) Fick skjuts hem och sen kollade jag och Frida "Sex and the city" till klockan tre då vi somnade.

Imorse vaknade vi och sen gick vi faktiskt ut och gick duktiga som vi är! Min dubbelhaka kommer nog inte försvinna av att jag dricker vatten HAHA! Ingen fattar, men iallafall. Sen drog vi och träffade Sebbeeeee på Askrikebryggan där vi satt och snackade skit ett tag.

Myspys. Och sen dess har vi bara åkt runt massa känns det som och sen ätit på Tacobaaar! Goott! Men nu ska vi väl snart åka till mig för att sen dra iväg och träffa Sebbe och resten av gänget senare tror jag :)
Ha en trevlig kväll ♥

Onsdag

Onsdag.
Känns som om jag hade något inplanerat idag, men här sitter jag nyvaken och funderar så att det knakar vad det var jag skulle göra idag.
Igår hur som hellst hängde jag med Amanda och Emelie på stan, kollade ung 08 en liten stund och sedan blev det en liten fika. Efter några timmar följde dom med mig och mötte upp min mamma på hennes jobb, senare skulle vi dra till Bion men det ändrade vi lite så att vi istället skulle gå för att köpa möbler på Mio, men det är ju kul det med tycker jag!

Men idag då, jag skulle eventuellt träffa Marcus, men det blir väl lite senare. Jag lovar att jag hade någonting planerat idag, jag är ju hemskt senil och rätt hemsk om det nu är så att jag bestämt att göra något med någon. Förlåt

Nu ska jag få i mig lite frukost så får vi se sen om jag får tag på något att göra!
/H

Use somebody

Det har inte hänt mycket nytt sen sist jag skrev eftersom det var inatt. Menmenmen nu måste jag berätta att jag ska klippa mig idaaaaag, aah! Det är alltid lika läskigt, fast idag ska jag ju inte direkt göra någon stor förändring.. Men iallafall, vill inte klippa av mitt hår buhu!

Så det ska jag göra idag, och sen ska jag träffa Frida OCH JAG ÄR TYP LÖJLIGT GLAD ÖVER DET. HAHA MEN DET KÄNNS SOM ATT DET VAR LÄNGE SEN VI SÅGS, ÄVEN OM DET KANSKE INTE VAR DET. Oj, såg nu att jag råkat trycka in caps lock-knappen men jag orkar inte ändra det. Så det får se ut så här mahaha.

Jaja, nu ska jag sluta skriva här och göra något vettigare... Men vill ni ha nån annan rolig blogg att läsa tycker jag att ni ska läsa Egoinas blogg! Hennes blogg är så jävla skön haha, jag älskar den.
Ciaaaao bella (oh shit om mindre än en vecka börjar skolan!)


"Det är på sommaren livet är som bäst"



Hallå! :D
Inte långt kvar tills skolan börjar, men vi följer det Becca och jag kom överens om tycker jag. Att göra den absoluta sista sommar veckan på hela året bra ihågkommen! Idag t ex. ska jag möta Emelie och Amanda på odenplan och klura ut något roligt underhållande att göra för dagen. Det kommer bli kul, men jag kan dock inte stanna värst så länge för att jag måste hinna ta tag i några andra saker och så ska jag gå på bio med mamma och se "sommaren med Göran", den lär ju vara rolig den!
SEN, måste jag hitta något att göra! Fast juste, poolpartyt var det ja, det skulle ju hållas rum ikväll! Roligt, roligt, roligt! :D

Senare igårkväll träffade jag Andrea i ropsten, vi åkte ut till sticklinge och satte oss på det varma berget, dödade X-antal myror och drog sedan tillbaka till torsvik och hade lite barnkalas med saft och bullar Hahahah
Senare hade vi roligare än roligast när vi desperat förgäves försökte lära oss dansa, gömma oss för den mystiska bilen och svara på de sjuka smsen jag fick..M.M.

Hoppsan hejsan, nu måste jag verkligen dra! Ciao!
/Hanna

Död myra

Man är på jättebra humör när man kommer hem, sen är man hemma i två sekunder och sen är det glada humöret som bortblåst. Känner någon igen sig? Så är det iallfall, jag ska inte säga alltid, men väldigt ofta för mig. Så fort man kommer hem finns det alltid någonting att klaga på. Min föräldrar gör mig så otroligt glad.

Men jaja, jag ska försöka få detta till ett glatt inlägg. Det har trots allt varit en riktigt bra dag. Blev väckt imorse, tänk det ni, jag blev väckt trots att det inte var jag som fyllde år haha! Sjöng, åt frukost och så för att Vendela fyllde år. Sen åkte jag till Hanna och vi satt och kollade Rhodos-resor tills nästa sommar eftersom vi båda fått tillåtelse att åka utomlands nästa sommar. Och ja, vi är redan sjukt taggade, och jag lovar att vi kommer stå där på Arland klockan fyra på morgonen helt överspeedade och skrika! Men man måste komma ihåg - planer är ingenting, planering är allting!
Dagen fortsatte så att vi drog till stan ett tag, sen åkte jag hem och fikade lite och firade syster :) Drog och tränade när hon drog på moppekurs och sen var jag med Hanna hela kvällen och har haft det riktigt mysigt och planerat lika mycket som vi alltid gör, pratat om gamla minnen, skrattat galet mycket och försökt lära oss att dansa (ingen kommer fatta men whatever). Det blev tyvärr inget poolparty, men det får bli en annan dag(?)

Kan iallfall att jag inte har skrattat så här mycket som jag gjort idag eller känt mig så glad som jag gör just nu på rätt länge. Så det känns riktigt bra! Hoppas ni haft en lika bra dag som jag, och hoppas att resten av veckan blir likadan, det kan jag behöva ♥
Peace and love

Planer är ingenting, Planering är allting!

Hello! Underbar dag med underbar Andrea och en underbar Rebecca!
Först tidigt idag kom Andrea över till my place, vi kollade genast (tidigt ute att planera som vanligt) resor ner till Grekland till nästa sommar. Vi kom fram till att det troligen kan bli Rhodos, charter med fritidsresor är för dyrt och att vi är sjukt galet taggade redan och att vi självklart kommer stå skrikandes på arlanda klockan fyra på morgonen då det äntligen bär av. Haha.
Efter några timmar åkte vi till ropsten båda två, hon skulle hem och fira sin syster som fyller år och jag skulle möta becca.
Så Rebecca och jag åkte in mot stan igen, vi gjorde nog hela stan faktiskt. Nu är jag hemma och funderar på att bokstavligt lägga is på mina fötter.

Senare ikväll träffar jag Andrea igen och vi funderade på att dra hem till Marcus för att ha poolparty, men tydligen är han hellre med sin lilla kompis. Så poolpartyt blir av imorgon! :D Feeeett kul!

Ha det braao så länge!
/Hanna

Söndag

Kom nyss hem från en timmes promenad med min kära mamma. Det var skönt att röra på sig eftersom jag i två dagar i gjort ett piss, har förflyttat mig runt mellan tre olika ställen haha. Altanen där jag suttit och läst flera hundra sidor, tv-soffan och tillsist mitt rum. Har i princip inte rört mig någonting alltså.

Kom hem från Tallinn igår morse och jag hade så sjukt roligt! Inte direkt för att båten var speciellt rolig, inte Tallinn heller för den delen (Teddy hade rätt i att det var en deprimerande stad!) men för att jag åkte med så himla roliga människor! Det är alltid kul att umågs med dom allihopa eftersom jag inte gör det så ofta! Det var en lyckad resa!
Bilder kommer här.



















Här var några, har massa fler! Kanske lägger in fler imorrn om jag känner för det.
Meeeen, nu ska jag gå och slå in en födelsedagspresent för det är nämligen så att min syster fyller år imorgon!
♥♥♥♥

Viljan tar över orken

[Ca. 14:00] Japp, jag som superbloggare? Det kan väl diskuteras en aning kanske. Aldrig någonsin har det varit så fullfart på min familj/släkt som denna sommaren.
Vi har hunnit med så mycket på så lite tid, pappa har hunnit bygga en altan på baksidan av huset, invändigt i huset har renoverats, "utbyggnad" av tomten, en ny trapp och nu sliter min morfar och pappa med vår vanliga gamla altan, byter ut den mot nyare trä.
Dessutom ska jag istället för att sitta här och stekas inside out i solen stå och måla några trädgårds stolar och bord till min altan. Thats right, min altan, haha bestämdes nämligen häromdan att jag fått gäststugan (ink. dess altan).
Nästa år då? Ja då blir det utbyggnad av huset, de har blivit galnaa
Hur som hellst, vädret är inte att skämta om, så otroligt varmt och fuktigt. Återigen känner jag att den där respiratorn skulle hjälpa mig betydligt.
[15:11]
Hejhej somnade till en stund här ute och får skylla på att jag stannade uppe sent igår och laddade ner musik som faktiskt kom till bra användning nu. Jag sköter musiken medan arbete från de andra utförs.
Nu ska jag ta på mig badkläder och ta mig ett dopp i sjön! See ya, eller ni får kanske höra något litet från mig på söndag eller måndag för min ork att blogga är inte på topp direkt :P

/HANNA

Hellooo Tallin

Tjaaaa allihopa, bara jag som tycker det verkar som det bara är jag som driver den här bloggen just nu? Vi får se om Hanna blir värsta värsta superbloggaren medan jag är borta och får oss lika populära som Blondinbella?
Don't think so, men man kan ju alltid hoppas ;D

Om några timmar avgår iallafall min båt till Tallin, kommer hem igen på lördag morgon och den sista veckan av sommarlovet ska jag ha skitkul har jag bestämt! Jag och Marcus snackade om massa saker vi vill göra; kräftskiva, tälta, åka till hans land, poolparty! Så jag tror att jag kan hålla mig sysselsatt en vecka med allt det. Och då är Hanna hemma också så då tänker jag va jättemycket med henne :D Typ första gången på hela sommaren då båda är hemma längre än några dar och ingen jobbar eller något.

Jag blir galen, kan nämligen inte skriva så bra med mina lösnaglar som jag satte på igår.. Har ni tråkigt under dem här dagarna, skicka gärna iväg ett sms till mig så blir jag glad.
Pusselipuss ♥
/A


Gratis mode



Vill du få gratis presentkort på upp till 1000kr på H&M, Gina, Nelly.com osv, bli då medlem på gratismode!
Tryck på grejen, som inte verkar funka... Och bli medlem ;D

Hej och hå

Wohooo, måndag idag och jag har konstigt nog varit på sjukt bra humör hela dagen. I vanliga fall brukar jag hata måndagar, kanske pga av skolan punkt punkt punkt men idag var det en bra måndag! Först mötte jag upp Emelie i stan och vi gick igenom varenda affär i stan tror jag haha! Det var var iallafall vårat mål, men jag tror inte vi hann allt faktiskt.. Sen skulle hon träffa sin kompis, så jag drog till fältan och letade efter en kofta osm förresten är slut överallt i typ hela Sverige(?) Aja whatever, var där i typ en kvart för sen frågade Frida om jag skulle hänga med henne, Viktor och Filip till stan så då åkte jag tillbaka igen haha. Vi åt glass på donken och sen åkte jag och Frida till H&M och shoppade underkläder, wihoo. Drog hem sen, gjorde middag och sen åkte jag och tränade med mami. Nu börjas det igen...

Kom hem, åt, duschade och nu ska jag gå ner och äta B&J cookie dough (a) Gooott! Bästa att jag göra det nu innan jag lackar antingen på min data som har en ROSA spricka över hela skärmen eller på att internet krashar..
Jaja, ha en trevlig kväll! ♥

Sunshines

Hejsan alla galna bloggläsareeee! Nu är lilla jag hemma från Skåne, thank god haha! Nej, men jag kan ju inte säga att det var överdrivet kul på slutet, fast det var ju kul. Men jag hade kunnat ha minst lika roligt här hemma. Dom sista dagarna i Skåne var vi först i Malmö på torsdagen, hade planerat att shoppa massa. Men någon där uppe hade andra planer för mig för jag hittade ingenting av det jag skulle köpa. Fick med mig en tröja hem iallafall. På kvällen skulle vi käka på restaurang med sköna som vi var gick vi till ett gatukök och åt tnnbrödrulle istället. Åkte hem och mös efter det. På fredagen var det Johannas födelsedag och det firades med kalas för många av deras släktingar som även var längst ner i Sverige. Som mest var vi nog 15 personer och det kändes lite halvskumt, och det kändes också halvskumt att vi typ känner hela deras släkt. På kvällen åkte vi ut till en pizzeria som tydligen skulle vara jättebra, den låg mitt ute i skogen i slutet av en grusväg. Det var dock värt vägen dit för där åt vi den godaste pizzan jag någonsin ätit.

Nu känner jag att det blir lite för mycket detaljer, menmen, jag fortsätter. På lördagen (igår) var det dags att åka hem, vi städade hela vårt hus, jag så fort som möjligt för att vi skulle komm hem så fort som möjligt. Det ville dock inte mina föräldrar så vi blev tvingade att ligga på stranden, med tjugo miljarder äckliga flugor, i två timmar innan vi tills min glädje påbörjade den sex timmar långa bilresan hem. Anledningen till att jag bara vill hem var för att jag på kvällen skulle sova hos Hanna och vi och några andra skulle dra hem till Jake da snake. Mötte Hannie på Ropsten och senare drog vi ut till "underbara" Sticklinge som man inte kommer hem ifrån. Därför fick jag och Hanna, efter en kväll fylld med skratt, prat på altanen, serious talks, badning fyra på natten, sova kvar hos Jakob. Det blev inte mycket sömn för mig, samma morgon hade jag gått upp halv nio, var sedan upp till halv sju på morgonen igen. Sov lite, var vaken lite och sov lite igen. Vid halv tio gick jag upp och sen gjorde vi inte så mycket, kollade på film och sen drog vi därifrån vid tolv. Hämtade min kofta hos Hanna och drog sen hem, sov istället för att träna och nu ska jag kolla på en film.

Blir bättre uppdatering nu, men på onsdag klockan fem går båten till Tallin, innan det ska jag hinna träffa massa folk!
Peace and love /A

Eyelashes



Tjoho, galet. Som ni ser så smällte veronica och jag in i det "vanliga" folkets utstyrsel ändå under pride, det fick endast bli lite annorlunda ögonfransar och sedan vart det skyhöga skor för oss båda, hehe.

Igår senare på kvällen hände så mycket som att vi tre tjejer; Becca, jag och Andrea, drog hem till Jakob som hade såkallat FF. Super kul faktiskt, vi alla hängde väl till en början bara ute på hans stora altan och var lite halvt galna. Klockan fyra drar alla ut till någon badplats i sticklinge för att ta sig ett nattdopp, tyvärr virrade jag och becca runt oss med moppen, åkte lite vilse och hittade dem alla andra aldrig. Så vi drog tillbaka hem till Jakob.
Andrea och jag misste vårt nattkäk på donken pga. att vi stannade och sov över.
Och nu dagen efter sitter jag igen på landet och kommer inte hem förrän nästa helg, men med tanke på att vädret kommer bli fint i veckan kan det bli rätt skönt att vara här istället för instängd i en lägenhet i stan.

Nu ska jag ut på en promenad, ha det bra sålänge så får vi se om man får höra något litet från Andrea här!
/H

PRIDE

Haha, jag och Veronica beslöt oss någon dag denna vecka för att haka på Pride. Men det vädret visar nu; Moln, gör att vi båda är sjukt otaggade så vi ska nog bara dra dit och kolla fast med galna sminkningar! Yes, thats true.
Fast jag skule nog hellst ha velat sova morgonen ut idag...Måste ju orka kvällen! ;D

Igår ungefär två minuter efter förra inlägget skrevs klart och publicerades fick jag och Becca nya planer, att dra ut på någon fest på lidingö. Men efter några minuter insåg vi att det inte vart något bra så hon kom hit, in till stan och vi drog till Café 60 där jag bjöd henne på en fika och vi i stort sätt satt där hela kvällen/natten.
Som förra gången pratade jag mig hes och kom hem med en ond hals, haha, vad är felet liksom? Aja, och ikväll drar vi ut, så galet sjukt taggade!! Lalalaaa!
Jag antar att det blir nattkäk på donken halv sju imorgon bitti efter en kall "nattbuss-resa hem" med både Andrea och Becca! Becca ska få pröva på en morgon i stan med Hanna och Andrea, mahaa!

Nej men nu ska jag få lite frukost i magen. Ciaaao
/Hanna

RSS 2.0